Μετάβαση στο περιεχόμενο

Προσθήκη τουαλέτας


irini86

Recommended Posts

Καλησπέρα σας και καλή χρονιά!

 

Λοιπον, έχω έναν πελάτη που πήγε να φτιάξει μια τουαλετα εξωτερικα του σπιτιού του, τον κάρφωσαν οι γειτονες, ηρθε η αστυνομια του ειπε να την γκρεμισει και τωρα θελει να βγαλει αδεια για να την ξανακανει.

 

Πηγε σε αλλο μηχανικο και του ειπε οτι πρεπει να ερθει η πολεοδομια πρωτα, ισχύει κάτι τέτοιο?

 

Link to comment
Share on other sites

Πιστευω οτι απο την στιγμη που υπάρχει εγγραφο της αστυνομίας για την υπαρξη της αυθαιρεσιας ειναι προβληματικο να βγαλεις αδεια απο την αρχη σαν να μην υπήρχε....Θα πρέπει να την γκρεμίσει, να ερθει για αυτοψία η πολεοδομια και να πιστοποιησει οτι γκρεμιστηκε και μετα να βγαλει αδεια.

Μια αλλη εκδοχή ειναι , αν εχει κατασκευαστει μεχρι τον 7/11, να μπει μ ενα πεντακοσαρικο στον 4178 και να προχωρησει σε εκδοση αδειας ή απλα να τακτοποιήσει με το προστιμο που της αναλογει.

Τελος μπορει να νομιμοποιήσει με εξαιρεση απο την κατεδαφιση και κατοπιν νομιμοποιηση με τις αντιστοιχες διαταξεις.....

Link to comment
Share on other sites

Η αστυνομία δεν έχει λόγο στα πολεοδομικά. Λογικά θα διαβίβασε τη περίπτωση στη πολεοδομία  η οποία θα ανέλαβε τα περαιτέρω, έκθεση αυθαιρέτου, πρόστιμα κτλ.

Κάνε μια έρευνα στο τμήμα αυθαιρέτων της ΥΔΟΜ της περιοχής που υπάγεται το ακίνητο ή στο αρχείο του ιδιοκτήτη μήπως έχει λάβει κάποια ειδοποίηση.

 

Κατά τα λοιπά συμφωνώ με τη ioannat.

Edited by yian
Link to comment
Share on other sites

Η αστυνομία δεν έχει λόγο στα πολεοδομικά.

Απο 2 περιπτωσεις  που μου εχουν τυχει, η αστυνομια διαβιβαζει την καταγγελια στον εισαγγελεα .Ενω θα επρεπε, δεν την διαβιβαζει και στην πολεοδομια.Κατοπιν ενοπιον του εισαγγελεα πρεπει ο καταγγελομενος να αποδειξει την αθωοτητα του.Εφοσον αυτα υπαρχουν εγγραφως, αν παει ο ιδιοκτητης να βγαλει αδεια πιστευω οτι ο καταγγελων θα τον σταματήσει αποδικνυοντας  οτι η τουαλετα ειναι προυφισταμενη και θα μπλεξει...Παλι αν νομιζει μπορει να το ρισκαρει...

Link to comment
Share on other sites

λοιπον αυτος εχει κτισει 85 εκατοστα απο το εδαφος με τσιμεντολιθα τη βαση και ειχε κανει και τους τοιχους και γκρεμισε τους τοιχους εχει μεινει η βαση κκαι του ειπαν οι αστυνομικοι να την καλυψει με χωμα για να μη τη βρουν αυτοι απο πολεοδομια

εγω αυτο που θελω να καταλαβω ειναι, αν τα γκρεμιζε ολα και δεν υπηρχε τιποτα θα μπορουσαμε θεωρητικα να βγαλουμε κανονικα μια αδεια προσθηκης

σε καθε περιπτωση ομως θα πρεπει να ερθουν απο πολεοδομια για να δουν αν οντως γκρεμιστηκε?

 

γιαν να ειμαστε ενταξει πρεπει κανονικα να γκρεμισει και τη βαση?

επισης αυτος εχει και αλλα κτισματα γυρω λεβιτοστασιο και κατι γκαραζ και κοτετσια και τετοια, για να βγαλει αδεια για την τουαλετα θα πρεπει να νομιμοποιησει ολα τα υπολοιπα?αν ερθει η πολεοδομια για ελεγχο θα τα ελεγξει ολα?

Edited by irini86
Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.