Μετάβαση στο περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Σε διώροφη οικοδομή

Ισόγειο : Χώρος αναψυχής

Όροφος : Κατοικία

Θέλει ο ιδιοκτήτης να κάνει προσθήκη (κατ' επέκταση) λεβητοστάσιο

Σαν τη χρήση πρέπει να βγει η οικοδομική άδεια ???

Ευχαριστώ ...

Δημοσιεύτηκε
Πάντως μετρά στη δόμηση + την κάλυψη

το ότι μετρά στην δόμηση-κάλυψη είναι το μόνο σίγουρο ....

Σαν "βοηθητικός χώρος " δεν νομίζω ότι στέκει πρέπει να "βαπτιστεί" .... Εξάλλου στις αμοιβές πως θα το θεωρήσω ??

Για τις αμοιβές Σκέφτηκα να βάλω το δυσμενέστερο των 2 χρήσεων δηλαδή με προυπολογισμό χώρου αναψυχής ...

Εν τέλη μάλλον θα χρειαστεί και μελέτη ενεργητικής πυροπροστασίας ... σωστά ???

• 1 year later...
  • 5 months later...
Δημοσιεύτηκε

Καλησπέρα στο Forum! Μία παρόμοια περίπτωση αντιμετωπίζω και εγώ σήμερα . Σε διόροφη οικοδομή που στον α & β όροφο αναπτύσσονται χώροι κατοικίας και στο ισόγειο κλειστοί χώροι στάθμευσης ο ιδιοκτήτης θέλει να κάνει προσθήκη λεβητοστασίου. Τί γίνεται με αμοιβές και μελέτες; Τελικά ο φίλος πιο πάνω που είχε την ίδια περίπτωση πως το αντιμετώπισε; Ευχαριστώ προκαταβολικά!

• 11 months later...
Δημοσιεύτηκε

Καλησπέρα !Αντιμετωπίζω και εγώ το ιδιο πρόβλημα.Σε ισόγεια κατοικία οπου το λεβητοστάσιο είναι επίσης ισόγειο,στον υπολογισμό των αμοιβών,το λεβητοστάσιο σε ποια κατηγορία μπαίνει;Είναι λάθος να υπολογίσουμε το λεβητοστάσιο στα τετραγωνικά της κατοικίας;Ευχαριστώ!

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Συνδεθείτε τώρα
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.