Μετάβαση στο περιεχόμενο

Τι έριξε τα κτίρια στην Κεφαλλονιά


Engineer

Recommended Posts

Λέτε να διαβάσει και η Αμερικάνα που αγόρασε το συγκεκριμένο ακίνητο κι έβαλε το "μάστορα" να κόψει την κεντρική κολόνα γιατί ήταν μέσα στο σαλόνι της;;;;;

υπήρχε λάθος στη σύλληψη γενικά του φορέα που ήταν σαν παγόδα και οδήγησε στην αστοχία. εκεί ήταν η βάση του προβλήματος. περισσότερα θα μάθουμε εν καιρώ. πάντως σε πηγαδάκι που ήμουν παρόν τη βραδιά που μίλησαν και οι καθηγητές κάποιοι συνάδερφοι που το επισκέφτηκαν είπαν μάλιστα ότι ήταν και μια χαρά οπλισμένο. αυτό με την κομμένη κολόνα μου το σέρβιραν μόλις πάτησα το πόδι μου στο νησί και είπα έλεος, πόσο ράδιο αρβύλα. ας αντιμετωπίζουμε λίγο ψύχραιμα τι ακούμε από τον κάθε παπάρα. αργοστολίτες και ληξουριώτες είναι και πολύ αγαπημένοι

Link to comment
Share on other sites

Νομίζω ότι αποτελεί ένα εξαιρετικό άρθρο που αξίζει να κάνουμε share ώστε να γνωστοποιηθούν οι κίνδυνοι από την ανέγερση-συντήρηση και επισκευή κατασκευών χωρίς την μελέτη και επίβλεψη αρμόδιων μηχανικών.

 

Μακάρι να μπορούσε να το διαβάσει κάθε δυνητικός πελάτης μηχανικού πριν ξεκινήσει την ανέγερση ή επισκευή της οικοδομής του.

καλό άρθρο που λέει τα αυτονόητα αλλά μέχρι εκεί. επίσης πιο σημαντικό είναι να τα διαβάσουν πρώτα οι μηχανικοί και μετά οι πελάτες γιατί εγώ βλέπω να μιλάει για κακοτεχνίες.

 

"Λανθασμένη θεμελίωση κυρίως σε πτωχά εδάφη, όπως η επιλογή μεμονωμένων πεδίλων αντί κοιτόστρωσης, δηλαδή ενός ενιαίου θεμελίου από οπλισμένο σκυρόδεμα σε όλη την έκταση της κατασκευής"

 

.

μετά τα μεμονωμένα πέδιλα η επόμενη λύση δεν είναι η κοιτόστρωση.

 

σημαντική θεωρώ εκείνο το βράδυ και την παρέμβαση του αμερικάνου που ήταν με το μικρό κλιμάκιο από τα παιδιά από την αμερική που μίλησε σε γενικές γραμμές για τον έλληνα μηχανικό που εργάζεται σε ένα καθεστώς πίεσης. χτίζει κάποιος το '50, το '80 χτίζει από πάνω για το γιο και το 2000 για τα εγγόνια του, το οποίο είναι μεν καλό από κοινωνικής άποψης γιατί είναι η οικογένεια μαζεμένη αλλά από αντισεισμικής είναι καληνύχτα ζωή

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.