Μετάβαση στο περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Πρόταση μου είναι να έχουν δικαίωμα συμμετοχής μόνο τα core members ανεξάρτητος ειδικότητας, θες μάγκα μου να συμμετέχεις σε διαγωνισμό? Ποσταρε

Εκτός βέβαια κ αν αυτό το +5 ποστ αποσκοπεί ώστε να μαζευτούν κάποιες χιλιάδες μελη, έστω κ ανενεργά.

Τώρα θα με ρωτήσεις,  εσένα,  τι σε ενδιαφέρει ένα βιβλίο όπως ο ΝΟΚ , επεξηγήσεις του 4178,  PC πρόγραμμα στατικών κλπ που αφορούν ΠΜ ΑΜ ΤΠ ? Μα δεν με ενδιαφέρει κ επειδή δεν με ενδιαφέρει δεν θα συμμετάσχω, αλλά ένα βιβλίο για ΗΜ η κάποιο PC ηλεκτρολογικό πρόγραμμα , ναι, με ενδιαφέρει

Συμφωνώ σε όλα.... Νομίζω ότι το +5 πόστ το έχουν κατακρίνει πολλά ενεργά μέλη... Ετσι και αλλιώς οι υπόλοιποι ούτε καν θα έμπαιναν στον κόπο να απαντήσουν. Ισως ετοιμάζονται για τον επόμενο διαγωνισμό... :mrgreen:

• Απαντήσεις 41
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσιεύτηκε

Μάλλον μιλάμε χωρίς τον ξενοδόχο, που στην προκειμένη περίπτωση είναί ο διαφημιζόμενος.

Υποθέτω ότι κάνει την προσφορά υπό συγκεκριμένες προϋποθέσεις εμφάνισης της χορηγίας του στην λίστα των μηνυμάτων , όσες περισσότερες φορές γίνεται.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Συνδεθείτε τώρα
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.