Μετάβαση στο περιεχόμενο

Oικόπεδο μη οικοδομήσιμο εντός ΣΠ


Recommended Posts

Θα μπορουσατε να με ενημερωσετε επεισης και σχετικα με την νομοθεσια για τα υαλοτουβλα και αν μπορουν να τοποθετηθουν σε τοιχο ο οποιος "βλεπει" σε ξενο ακαλυπτο και αν μπορουν να ειναι ανοιγομενα η αεριζομενα κτλ... (για τοποθετηση σε WC).

 

Τελος,υπαρχει καποιο περιθωριο εσφαλμενης μετρησης σε τοπογραφικο ή καποια αποκλιση ,το οποιο να καλυπτεται απο την ελληνικη νομοθεσια?

Link to comment
Share on other sites

  • Απαντήσεις 23
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Το υαλότουβλο θεωρείται ΥΛΙΚΟ ΟΛΗΡΩΣΗΣ. Κατα συνέπεια μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε εξωτερικό τοίχο οικοδομής προς την πλευρά της επαφής του με ομορο οικόπεδο. Τα περιστρεφόμενα συσσωματωμένα ανά 4 ή 6 υαλότουβλα σε μεταλλικό σκελετό περί κατακόρυφο άξονα που χρησιμοποιούνται για τον αερισμό των W.C. δεν είναι νόμιμα αφού επιτρέπουν τον αερισμό χώρου σε θέσεις όπου απαγορεύεται ο αερισμός (όπως π.χ. σε όμορο οικόπεδο).

 

Μην κάνετε παράθεση ολόκληρου του αμέσως προηγούμενου μηνύματος για λόγους οικονομίας του forum. Παράθεση κάνετε όταν θέλετε να κάνετε αναφορά σε τμήμα μιας δημοσίευσης ή να απαντήσετε σε δημοσίευση παλιότερη από την αμέσως προηγούμενη. Αντί για κλικ στη λέξη "παράθεση" κάντε κλικ στη λέξη "απάντηση" στο τέλος της ιστοσελίδας.

Ευχαριστώ, Χάρης.

Link to comment
Share on other sites

 

Τελος,υπαρχει καποιο περιθωριο εσφαλμενης μετρησης σε τοπογραφικο ή καποια αποκλιση ,το οποιο να καλυπτεται απο την ελληνικη νομοθεσια?

 

Ναι tal υπάρχει και είναι 2% προς τα πάνω με προυποθέσεις που έχουν να κάνουν με την αξία της γης.Για λεπτομέρειες πλέον απευθύνσου σε μηχανικό,καθώς ήδη έχεις φτάσει ΠΟΛΥ μακρύτερα από το μέσο ιδιοκτήτη και αυτό δεν είναι κ καλό ξέρεις....Επειδή είσαι πολύ συμπαθής,να γνωρίζεις ότι καλά έκανες κ το έψαξες μόνος σου μέχρι εδώ,όμως με περισσότερες γνώσεις κ χωρίς να είσαι μηχανικός ο ίδιος είσαι επικίνδυνος να χαλάσεις την ίδια σου τη δουλειά,καθώς θα ΝΟΜΙΖΕΙΣ ότι κατέχεις το θέμα σου...Κ εδώ οι γνώμες που γράφουμε δεν είναι δεσμευτικές για την ορθότητά τους...

Τίποτα δεν είναι χειρότερο από τον ιδιώτη που νομίζει ότι ξέρει.

Συγχαρητήρια για τη δουλειά που έχεις κάνει έως εδώ και καλή τύχη στη ζωή σου!

Link to comment
Share on other sites

Σας ευχαριστω πολυ ολους για τις συμβουλες σας!

Πιστευω να τη βρω τελικα την ακρη μου....αν και η ελπιδα που ειχα ,να εχει γινει τακτοποιηση στο παρελθον(ετσι φαινετε τουλαχιστον απο το κομματι το οποιο εχουν αφησει στην πρασια της πολυκατοικιας που θα μπορουσε να γινει η τακτοποιηση) χωρις ομως να εχει γινει χρηση της ανταλαγης γης απο τη αποφαση αυτη ναυαγισε διοτι οπως μου ειπαν απο τη πολεοδομια οι φακελοι και των 2 οικοπεδων "πνιγηκαν" στη μεγαλη πλημυρα του 1977 και θα πρεπει να γινουν ολα απο την αρχη.

 

Τελος παντων,και παλι σας ευχαριστω ολους!!!!

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.