Μετάβαση στο περιεχόμενο

Βεβαίωση προϋπηρεσίας ΤΣΜΕΔΕ


Kostas100

Recommended Posts

Καλησπέρα συνάδελφοι,

 

δεν μπορώ να εκδόσω βεβαίωση προϋπηρεσίας ως αυτοαπασχολούμενος από τις ηλεκτρονικές υπηρεσίες του ΤΣΜΕΔΕ. Γιατί πρέπει εγγραφώ στον πίνακα εργαζομένων :/ Αντιμετωπίζει κανένας παρόμοιο πρόβλημα?

Link to comment
Share on other sites

Σε εμένα έχει μόνο αυτές τις βεβαιώσεις του παρακάτω πίνακα. Βεβαίωση ΕΕ δίνει το ταμείο ή μπα?

 

BA01

Βεβαίωση Ασφάλισης Μηχανικού

BA02

Βεβαίωση Ασφάλισης Μηχανικού για Διακοπή ΟΑΕΕ

BA03

Βεβαίωση Ασφάλισης Μηχανικού για Διακοπή ΙΚΑ

BE09

Ασφαλιστική Ενημερότητα

BE10

Βεβαίωση Πιστοποιητικού Οφειλής

BE03

Βεβαίωση για Εφορία Εισοδήματος

BE04

Βεβαίωση Προϋπηρεσίας

BE05

Βεβαίωση Εφορίας για Θεώρηση Βιβλίων

BΣ05

Βεβαίωση Κατάθεσης Δικαιολογητικών

Link to comment
Share on other sites

σε μηχανικούς ελεύθερους επαγγελματίες η βεβαίωση προϋπηρεσίας ειναι απο την ημερομηνία έναρξης της ασφάλισης ΤΣΜΕΔΕ. αρα θελεις ΒΑ01

Link to comment
Share on other sites

Αυτή που είχε παλιότερα που λες, ήταν η "ΒΕ02. ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΟΤΗΤΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΟΣ" και είναι η ίδια με την "ΒΕ09. ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΟΤΗΤΑΣ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΥ" που έχει τώρα.

 

Αυτό θες είναι αυτό που λέει ο Σταυρος.

 

 
Edited by Pavlos33
Link to comment
Share on other sites

όπως είπαν οι συμφορουμίτες, η βεβαίωση προϋπηρεσίας είναι για μισθωτούς. Αν χρειάζεσαι για ΑΣΕΠ απλή βεβαίωση ασφάλισης κάνει. Αν θέλει εξειδικευμένη εμπειρία, τότε κοίτα την προκήρυξη τι ζητάει. Πολύ πιθανόν θα θέλει υπεύθυνη δήλωση και κάποια παραστατικά που να αποδεικνύουν την εξειδικευμένη εμπειρία (π.χ. τιμολόγια)

Link to comment
Share on other sites

  • 6 years later...

Για την επικαιροποίηση του θέματος για όσους χρειαστούν αντίστοιχη βεβαίωση . Σε οτι αφορά την Θεσσαλονίκη, μετά απο ηλεκτρ επικοινωνία με το πρώην τσέδε με παρέπεμψαν με το εξής κείμενο: 

Παρακαλούμε θερμά να υποβάλετε το αίτημά σας ηλεκτρονικά μέσω του δικτυακού τόπου του e-ΕΦΚΑ www.efka.gov.gr Ηλεκτρονικό Aίτημα Eξυπηρέτησης (https://www.efka.gov.gr/el/e-ephka-elektroniko-aitema-exypereteses-kleisimo-ranteboy), κάνοντας είσοδο με τους κωδικούς TAXIS στο πεδίο "Είσοδος στην υπηρεσία" , Συνέχεια-Νέα Αίτηση και επιλέγοντας να εξυπηρετηθείτε από το Περιφερειακό Τμήμα Μηχανικών & ΕΔΕ Κεντρικής Μακεδονίας με έδρα τη Θεσσαλονίκη.

 

υπάρχει πεδίο στην παραπάνω φόρμα για να γράψεις τι ακριβώς θέλεις ..οπότε και γώ έγραψα το κείμενο (που ηπύρχε ως πέρσι στο ισογειο για να το καταθέτει κανείς εγγραφως:

ΑΙΤΗΣΗ

ΧΟΡΗΓΗΣΗΣ ΒΕΒΑΙΩΣΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΥ ΜΕΛΟΥΣ ΤΕΕ

  ΠΡΟΣ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΚΥΡΙΑΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΤΟΥ ΤΟΜΕΑ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΕΔΕ

 Παρακαλώ να μου χορηγήσετε βεβαίωση χρόνου ασφάλισης στον ΕΦΚΑ (πρώην ΕΤΑΑ/κλάδος κύριας ασφάλισης/ ΤΣΜΕΔΕ). Αποστειλετε την βεβαίωση στο εμαιλ μου:  ΤΑΔΕ @ ταδε .γρ

(θα κάνω edit) αν τελικά δουλέψει η μέθοδος...

το λοιπόν η βεβαίωση στο email ..εντός 1,5ώρας περίπου ! προχωράει το πράμα ..μπράβο ! (αν κ θα μπορούσε να βγαίνει εντελώς ηλεκτρονικά ..χωρίς να μεσολαβούν υπάλληλοι κ εργατωώρες τους ..αλλά νταξει ..για το σύστημα μηχανοργάνωσείς τους ...τρέχουν σφαίρα..)

Edited by MHD
ΠΡΟΣΘΗΚΗ
  • Thanks 2
  • Upvote 2
Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.