TomA Δημοσιεύτηκε January 8, 2009 at 11:35 πμ Δημοσιεύτηκε January 8, 2009 at 11:35 πμ Χρόνια πολλά & καλή χρονία Boys & Girls!! Σε μελέτη καύσιμου αερίου, από την ΕΠΑ μου ζητάνε να απεικονίσω γείωση και ''Τ" ελέγχου στεγανότητας ακριβώς μετά τον μετρητή. Αν γνωρίζει κάποιος ας με βοηθήσει με το τι σύμβολα να χρησιμοποιήσω και που βρίσκετε αυτό το πράγμα που ζητάν στην νομοθεσία. (ψάχνω στο ΦΕΚ 963 και δεν βρίσκω κάτι). Έχει βγάλει κάποιες επιπλέον οδηγίες η ΕΠΑ Αττικής?? Thanks !!!!
deathlok Δημοσιεύτηκε January 8, 2009 at 03:47 μμ Δημοσιεύτηκε January 8, 2009 at 03:47 μμ και τα δύο πολύ απλά και κλασικά ο σχεδιασμός για το ταϋ είναι απλά μία γραμμή με μία βάνα (για την γείωση απλά πες μας αν έχει θεμελιακή ή την κλασική)
miltos Δημοσιεύτηκε January 8, 2009 at 06:45 μμ Δημοσιεύτηκε January 8, 2009 at 06:45 μμ ο σχεδιασμός για το ταϋ είναι απλά μία γραμμή με μία βάνα Δεν έχω κάνει αέριο, αλλά νομίζω ότι το ζευγάρι βάνα-τάπα είναι αχώριστο
deathlok Δημοσιεύτηκε January 8, 2009 at 07:18 μμ Δημοσιεύτηκε January 8, 2009 at 07:18 μμ είναι, απλά στις κατόψεις και στο αξονομετρικό δεν δείχνω τάπες. Για να είσαι 100% σωστός κοίτα των κώδικα πρακτικής που δίνει η ΕΠΑ. σελ.100 και σελ.43 Μην κάνετε παράθεση ολόκληρου του αμέσως προηγούμενου μηνύματος για λόγους οικονομίας του forum. Παράθεση κάνετε όταν θέλετε να κάνετε αναφορά σε τμήμα μιας δημοσίευσης ή να απαντήσετε σε δημοσίευση παλιότερη από την αμέσως προηγούμενη. Αντί για κλικ στη λέξη "παράθεση" κάντε κλικ στη λέξη "απάντηση" στο τέλος της ιστοσελίδας. Ευχαριστώ, Χάρης.
TomA Δημοσιεύτηκε January 13, 2009 at 08:29 πμ Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε January 13, 2009 at 08:29 πμ Deathlok & milto thanks!!!! Δεν είχα πάρει χαμπάρι για την ύπαρξη των κωδικών πρακτικής. Βοήθησε πολύ!!! Και πάλι ευχαριστώ!!
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα