Μετάβαση στο περιεχόμενο

καντινα σε ιδιοκτητο οικοπεδο σε αρχαιολογηκο χωρο


Recommended Posts

καλησπερα σας 

 

εχω ενα οικοπεδο 5 στρεματα εκτος σχεδιου  το οικοπεδο εχει ειδη καποια χτισματα τα οποια εχω προχωρισει σε τακτοποιηση και ειχα κανει και ετηση στον δημο για καταστημα υγειονομικου ενδιαφεροντος και ειχα παρει προεγκριση  ( λογο οικονομικων δεν προχορισα και αποφασισα να βαλω μια καντινα για οικονομικοτερη λυση )! δουλεψα με αδεια καντινας , βεβαια χρισιμοποιησα και τους χωρους του οικοπεδου μου  ( κατι που δεν ηταν και τοσο νομιμο ) και 1 κατοικος τις περιοχης με κατεγκειλε στην αστυνομια , στον δημο , στην πολεοδομια και τελος στην αρχαιολογια   και εγινε ενακλιση αδειας στο 3 ετος , στην ληξει τισ αδειας μου ! φετος λοιπον καταθεσα χαρτια για να βγαλω αδεια καντινας εκ νεου ! κατεθεσα τοπογραφικο για σιγκεκριμενι θεσει τισ καντινας μεσα στο οικοπεδο μου  και συγκεκριμενα τερτραγωνικα ! αποκλεισα τους υπολοιπους χωρους για να μην εχω καποιοο προβλημα ξανα και ενω εχω παρει και αριθμο προτοκολου απο τον δημο  αντιμετοπιζω προβλιμα με την αρχαιολογια ! 

 

χρειαζομε αδεια απο την αρχαιολογια για να λειτουργισει η καντινα μεσα στο οικοπεδο μου ?

τι πρεπει να κανω ?

 

Link to comment
Share on other sites

αυτα απο τον φιλο ΚΑΝΑ

 

ΚΑΝΑ

Διακεκριμένο Μέλος

  • photo-thumb-10727.jpg?_r=1420657807
Offline

Δημοσίευση 18 Αύγουστος 2011 - 06:42

Δημόσια συγχαρητήρια και από μένα Georg coco

Αλλά πολύ ακατανόητη μου φαίνεται, και την μεταφέρω σε word για να την σχολιάσουμε

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΕΧΩΔΕ ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ 31
ΓΕΝΙΚΗ Δ/ΝΣΗ ΠΟΛ/ΜΙΑΣ Αθήνα 1/8/2002
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Ο.Κ.Κ./β΄
Αρ. Πρωτ.: οικ. 60587
Θέμα: Εγκατάσταση Καντίνας
Σχετ. : α. Η απόφαση 31252/1530/20-5-1987 (ΦΕΚ 482 Δ’) όπως ισχύει (περί Ε.Π.Α.Ε.)
β. Η απόφ. 76936/3992/7-12-1987 (ΦΕΚ 783 Β’) «Κατηγορίες, όργανα και διαδικασία ελέγχου για την ανέγερση προσωρινών λυόμενων κατασκευών σε κοινόχρηστους χώρους»
γ. Η απόφ. 52716/20-11-2001 (ΦΕΚ 1663 Β 701) «Κατασκευές και εγκαταστάσεις στους κοινόχρηστους χώρους του οικισμού για τις οποίες δεν απαιτείται άδεια οικοδομής»
Σχετικά με την εγκατάσταση Καντίνας, που λειτουργεί σε αυτοκινούμενο ή ρυμουλκούμενο όχημα, είτε αυτό έχει άδεια κυκλοφορίας είτε όχι, ισχύουν κατά περίπτωση τα εξής:
1. Εγκατάσταση σε οικόπεδο ή γήπεδο (εντός ή εκτός σχεδίου):
• Γενικά απαιτείται έκδοση οικοδομικής άδειας, σύμφωνα με τις ισχύουσες διατάξεις και με όλες τις απαιτούμενες εγκρίσεις.
• Ειδικά για τις περιπτώσεις αυτοκινούμενων οχημάτων με αριθμό κυκλοφορίας και χωρίς σύνδεση με τα δίκτυα κοινής ωφέλειας, δεν απαιτείται έκδοση οικοδομικής άδειας, και η εγκατάσταση τους επιτρέπεται μετά από βεβαίωση της Πολεοδομικής Υπηρεσίας ότι επιτρέπεται από τις χρήσεις γης, που ισχύουν για την περιοχή, και ύστερα από έγκριση της ΕΠΑΕ, σύμφωνα με την (α) σχετική.
2. Εγκατάσταση σε κοινόχρηστους χώρους του άρθρου 19 του ΓΟΚ ‘85 (εντός σχεδίου ή εντός οικισμού): Δεν απαιτείται έκδοση οικοδομικής άδειας, και η εγκατάσταση τους γίνεται, ανάλογα με την περίπτωση (προσωρινές ή όχι) με τις διαδικασίες και τις προϋποθέσεις των ως άνω (β) και (γ) σχετικών Αποφάσεων.
3. Εγκατάσταση στον αιγιαλό: Εφόσον δεν γίνονται δομικά έργα ή κατασκευές, δεν απαιτείται έκδοση οικοδομικής άδειας, και η εγκατάστασή τους γίνεται σύμφωνα με τις προϋποθέσεις και τις διαδικασίες που προβλέπονται από τον Ν. 2971/01 ΦΕΚ 285Α «Αιγιαλός, παραλία και άλλες διατάξεις», ύστερα από παραχώρηση της χρήσης και έγκριση της εγκατάστασης, με Απόφαση του αρμόδιου φορέα (Υπουργείο Οικονομικών), κατόπιν εγκρίσεως της ΕΠΑΕ, σύμφωνα με την (α) σχετική.
Σε όλες τις παραπάνω περιπτώσεις, απαραίτητη προϋπόθεση για την εγκατάσταση καντίνας, είναι να μην απαγορεύεται η συγκεκριμένη χρήση από ισχύουσες ειδικές για την περιοχή διατάξεις (ΖΟΕ, ειδικούς όρους δόμησης, κλπ).
 
τα υπολοιπα με τον μηχανικο σου
 
Edited by dimitris GM
Link to comment
Share on other sites

...

 

χρειαζομε αδεια απο την αρχαιολογια για να λειτουργισει η καντινα μεσα στο οικοπεδο μου ?

...

Επιγραμματικά ναι.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.