Μετάβαση στο περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Εβδομήντα πέντε εκατομμύρια κυβικά μέτρα νερού το χρόνο θα μεταφέρει από την Μερσίνη της Τουρκίας στο κατεχόμενο τμήμα της Κύπρου ο υποθαλάσσιος αγωγός .

 

Το νερό από την Μερσίνη της Τουρκίας έφτασε στις ακτές της Κερύνειας και προς το παρόν για ένα χρονικό διάστημα θα ρέει στις ακτές της πόλης μέχρι να καθαριστούν οι σωλήνες. Στην συνέχεια να οδηγηθεί στο φράγμα, που έγινε στην Πανάγρα και από εκεί θα διανέμεται στο κατεχόμενο τμήμα της Λευκωσίας και σε άλλες περιοχές.

 

Τα επίσημα εγκαίνια του αγωγού θα γίνουν, σύμφωνα με την «Μιλιέτ», στις 28 Οκτωβρίου από τον Τούρκο πρόεδρο, Ταγίπ Ερντογάν. Η κατασκευή του αγωγού έχει χαρακτηριστεί ως «έργο του αιώνα».

 

Πηγή: http://web.tee.gr/o-...

 

Posted Image

 

Click here to view the είδηση

  • Upvote 1
Δημοσιεύτηκε

Χρήμα, US-υπο$τήριξη, πολιτική σταθερότητα και όλα γίνονται και είναι εύκολα, kids' stuff.
Ενα channel tunnel τους λείπει τώρα, θα το άφησαν για του χρόνου.
Οι μεμέτηδες μας βάζουν τα γυαλιά. (όταν δεν μας βγάζουν τα μάτια).
Εμείς...

  • Upvote 1

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.