Μετάβαση στο περιεχόμενο

ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗ Ή ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ??


Recommended Posts

Σε υπάρχων νόμιμο ισόγειο κτιριο 50 τ.μ. εβγαλα αδεια προσθήκης καθ' υψος 60 τ.μ. (με κολωνες ανεξαρτητες του υπάρχοντος περιφεριακά αυτού) και κλιμακοστασιο κατ' επέκταση.Η αδεια ειναι σε ισχύ και ξαφνικα απφασιζειο ιδιοκτητης να κατεδαφισει το υπάρχχων ισογειοωστε να το καλυψει και στα 60 τ.μ. , δηλ να ερθει παραεξω οσο κ η προσθηκη. Η προσθηκη εχει γινει μονο στα πέδιλα στη θεμελιωση.Προσωπικά πιστευω πως για να γινουν αυτα πρεπει να βγει αδεια κατεδαφισεως για το υπάρχων και στη συνεχεια αναθεωρηση της προσθηκης με προσθηκη των τ.μ. του ισογειου δηλ. 60 τ.μ. .. Μήπως ξερει κανεις καποια αλλη λυση ωστε να αποφυγω τοσες αδειες κ διαδικασιες (πολυς χρονος για την εκδοση τους κ κθυστερηση)

Σημείωση   οικισμος <2000 κατ.

Link to comment
Share on other sites

Ο κλασσικός ("μπιπ") ιδιοκτήτης....αφού σε έχει βάλει να στύψεις το μυαλό σου να βρεις λύση και σε έχει πρήξει να κρατήσει σώνει και καλά το ισόγειο , σε βάζει να κάνεις προσθήκη κουκουλώντας το και τώρα θέλει να το γκρεμίσει.

Τόσος καιρός που πέρασε από τις συζητήσεις μέχρι την έκδοση της άδειας δεν μπορούσε να το πει να γίνει μια ωραία μελέτη νέου κτιρίου; 

Αν κατάλαβα καλά έχεις ήδη σκυροδετήσει πέδιλα (και υποθέτω έκκεντρα για να έρθουν δοκάρια πρόσωπο με το υπάρχον). 

Έχω τη γνώμη πως θα ισχύσει αυτό που αναφέρεις. Αναθεώρηση της άδειας ως προς την κατεδάφιση υφιστάμενου και την προσθήκη ισογείου.

Όσο αφορά τα τρεχάματα και τις διαδικασίες, ας πρόσεχε ο ιδιοκτήτης. Κοστολόγησε την εργασία σου.

Link to comment
Share on other sites

diegito

καλά το παλιό ισόγειο

πως ήταν κατασκευασμένο με πλάκα ή με στέγη?

 

Η ο.α είναι σε ισχύ?

Link to comment
Share on other sites

Pavlos33 αστα συναδελφε μου ηρθε να τον διωξω, κ να μ λεει βαλε μια αιτηση κατεδαφισης μεσα στη πολεοδομια και το ''γκρεμάω'' εγω κ ας βγει μετα η άδεια. Λες κ κανουμε αιτηση στο δήμο για να κοψει τα χορτα στη γειτονια!!

 

 

 

ΚΑΝΑ με πλακα ειναι αν εχεις υπ οψη σου τα παλια τυπου προκατ που εφτιαχνε επι χουνταας η ΜΟΜΜΑ.Η οικοδομικη αδεια ειναι σε ισχυ.ΟΧΙ ΑΠΛΑ ΣΕ ΙΣΧΥ βγηκε πριν μια βδομαδα!!!!!

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.