Μετάβαση στο περιεχόμενο

diegito

Core Members
  • Περιεχόμενα

    274
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

1 Ακόλουθος

Profile Information

  • Φύλο
    Άντρας
  • Τοποθεσία
    ΕΛΛΑΔΑ
  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Διπλ. Πολιτικός Μηχανικός

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

diegito's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

  • First Post Rare
  • Collaborator Rare
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

18

Φήμη στην κοινότητα

  1. Με εμβαδον αγροτεμαχιου Ε=11.116,66 τ.μ. Επιτρεπόμενη κατ' όγκον εκμετάλευση αρθ.2 παρ.83 Ν.Ο.Κ. V= (Σ.Ο.)*Εγεωτεμαχιου==0,99*11.116,66=11.055,50 κ.μ. αρθ.13 παρ.1 Ν.Ο.Κ. (Σ.Ο.)=5,5*(Σ.Δ.)=5,5*0,18=0,99 Εγω αυτο καταλαβαινω
  2. Για ράμπα πλυσίματος φορτηγών δημοσίων χρήσεων κανονικη αδεια δομησης βγαινει ΄΄η υπαρχει κατι για ΕΕΔΜΚ???
  3. Εννοείται ότι ουσιαστικά γίνεται για εξυπηρέτηση (ίσως κακώς) αυτου που πλήρωσε παράβολο κ να γίνω μεσαζον για να το πάρει από τον επόμενο.Οκυριος λόγος είναι για να μην φαίνεται η δήλωση μου μη περαιωμενη κ κλειδώσουν λογαριασμό
  4. Σε περίπτωση που έχει πληρωθεί παράβολο ( αρχική υποβολή) και ξαφνικά ο ιδιοκτήτης δεν θέλει να προχωρήσει την διαδικασία γίνεται να αλλάξουμε στοιχεία κ να βάλουμε άλλο ακίνητο και άλλον ιδιοκτήτη??? (Εννοείται ότι δεν είναι σωστό απλά ρωτάω αν το έχει δοκιμάσει κάποιος)
  5. Σε ητκ αδομητου ζητάει ΠΕΑ και όταν βάζω μηδενικά μετά ζητάει πάλι να ανεβάσω αρχείο.Γνωριζει κάνεις??
  6. ουσιαστικα ειναι λαθος τα μισθωτηρια τους κατ εμε διοτι δεν υφισταται τμηματα αλλα ενα αγροτεμαχιο.Θα επρεπε να κατατμησει π εκμισθτης και να νοικιασει καθε τμημα.Αρα δεν ειναι μια λυση η κατατμηση απο τον εκ μισθωτη?Επισης η εκδοση αδειας απο τον εκμισθωτη??
  7. Σε περίπτωση που έχουμε εν αγροτεμάχιο 11.000 τ.μ. το οποίο ενοικιάζεται σε 2 δηλαδή 6000 τ.μ. και 5.000 τ.μ. σε άλλους μισθωτές.Τα ερωτήματα μου τι επιπλέον θα ζητήσω από τον εκμισθωτή να προβλέψει στο συμβόλαιο(οριζόντια,χρήσεις ,κατάτμηση???) ώστε να μην έχω θέμα κατά την έκδοση της άδειας δόμησης?
  8. Από οτι βλέπω εχει καταργηθεί το Δ 538/78 από το ΠΔ/24-5-85 ΑΛΛΑ ενω στο αρχικο αναφερει στο άρθρο 9 για αθλητικες εγκαταστάσεις στο νεο του 85 δεν υπάρχει.Αρα αυτο σημαινει οτι δεν έχει καταργηθει?
  9. Όταν πρόκειται για ανέγερση νέων κτιριακών εγκαταστάσεων(αποδυτηρίων και κυλικείου) ποια νομοθεσία ισχύει?Αναφέρομαι σε γηπεδο με φυσικό χόρτο ποδοσφαίρου,για ακαδημία ποδοσφαίρου.
  10. Στις περίπτωσεις που υπάρχει διαφορά στην δήλωση κτηματολόγιου (και έχει περάσει το στάδιο ανάρτησης) σε σχέση με το συνημμένο τοπογραφικό διαγράμμα του τίτλου ιδιοκτησίας ποιο όριο πρέπει να εφαρμοστεί? Σημείωση Η αγορά έγινε μετά το κτηματολόγιο και αναφέρει οτι υπάρχει διαφορά στο εμβαδό σε σχέση με το κτηματολόγιο μέσα στα αποδεκτά όρια ανοχής.
  11. Σε οικισμό 2000 κατοίκων το προβλεπόμενο από την οικοδομική άδεια υπόγειο έχει υπερυψωθει κατά 1μ.Η άδεια έχει εκδοθεί το 1996. Στον οικισμό δεν υπάρχει υψομετρική μελέτη των δρόμων. 1)Μπορώ να τακτοποιήσω με αναλυτικό κ να βάλω ξεμπαζωμα? Σε περίπτωση προσθήκης ο ελεγκτής δόμησης ελέγχει το προβλεπόμενο (με βάση την τακτοποίηση) ή θα πρέπει να μπαζωθει ? 2) Εφόσον δεν υπάρχει καθορισμένο ύψος δρόμου με κάποια υψομετρική μελέτη,μπορει να μπαζωθει το οικόπεδο 1μ. πάνω από το δρόμο (εσωτερικά) και να θεωρήσω ότι επανήλθε στην κατάσταση της οικοδομικής άδειας το οικόπεδο?
  12. το εκανε τουλετα για αλλο ''μελλοντικο΄'' καταστημα ,δηλαδη δεν ειναι λειτουργικα εξαρτωμενο με το δικο μου και λεω ''μελλοντικο'' μηπως μπορω να το γλιτωσω κ να βγαλω εεδμκ οταν εκδοθει αδεια λειτουργιας στο αλλο??
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.