Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καμπίνα Ντουζιέρας


gantip1983

Recommended Posts

Καλησπέρα σας,

 

Εχω ένα πρόβλημα με την ανακίνηση του μπάνιου μου και έχω στεναχωρηθεί πολύ γιατί δεν ξέρω πώς να τα κάνω… Το μπάνιο είναι 185*155 και η καμπίνα θα μπει στη γωνία αλλά είναι πολύ στενάχωρα και ίσως πρέπει να βάλω κυκλική. Αυτός που ανέλαβε την ανακίνηση μου είπε ότι είναι πάρα πολύ ακριβές αυτές και επειδή δεν μου άρεσε αυτή η τετράγωνη που μου πρότεινε (πλαστικούρα) είπα να την πάρω εγώ, ως 230 ευρώ υπολογίζω.. Απλά δεν ξέρω το κόστος πάνω κάτω ή που να απευθυνθώ, ψάχνω στα τυφλά στο Ιντερνέτ…Αλλά ψάχνοντας βλέπω ότι πρέπει πρώτα να την πάρω και μετά να κάνει την βάση της (δεν θα έχει πορσελάνινη βάση) και φοβάμαι μην την πάρω και δεν κάνει. ..

 

Στη φωτογραφία μπορείτε να δείτε που θα μπει η καμπίνα ενώ εκεί που φαίνεται ο νιπτήρας θα μπέι η λεκάνη (εκεί είναι ήδη) γιατί όπως λέει ο υδραυλικός, αν μετακινηθεί το σιφόνι θα κάνει σκαλάκι και ο νιπτήρας θα μπει απέναντι από τη λεκάνη (έτσι είναι και τώρα) και θα μείνει ελεύθερος ο χώρος στο παράθυρο, όπως καταλαβαίνετε, για να τα βάλω έτσι πρέπει η καμπίνα να είναι κυκλική αλλιώς θα βρίσκω όταν θα είμαι στο νιπτήρα.. Μιλάμε για μικρό μπανάκι που έχω να βάλω και πλυντήριο αν και η πόρτα πια θα ανοίγει προς τα έξω.

 

Αυτό που θα ήθελα να ρωτήσω είναι επειδή εκεί που θα στηριχθεί η καμπίνα έχει κολώνα από τη μία μεριά αν μπορεί να τρυπήσει κολώνα καθώς επίσης εσείς από εμπειρία ποια νομίζετε είναι καλύτερη η Κυκλική ή η τετράγωνη και επίσης με τι γυαλί να πάρω (διάφανο ή άλλο) από άποψη αντοχής και αλάτων.

 

Μια βοήθεια παρακαλώ έχω μπερδευτεί και ο εργολάβος δεν δίνει λύσεις γιατί μάλλον έχει στραβώσει που δεν θέλω την πλαστικουριά!!!!!!

Link to comment
Share on other sites

τα πάντα γίνονται φίλε και οικονομικά 

δεν ξέρω αν θεωρείται διαφήμιση αν ισχύει κάτι τέτοιο ας διαγραφεί το post μου 

http://e-bath.net/%CE%BD%CF%84%CE%BF%CF%85%CE%B6%CE%B9%CE%AD%CF%81%CE%B5%CF%82/%CF%84%CE%B5%CF%84%CF%81%CE%AC%CE%B3%CF%89%CE%BD%CE%B5%CF%82

http://e-bath.net/%CE%BA%CE%B1%CE%BC%CF%80%CE%AF%CE%BD%CE%B5%CF%82-%CE%BC%CF%80%CE%AC%CE%BD%CE%B9%CE%BF%CF%85/%CF%84%CE%B5%CF%84%CF%81%CE%AC%CE%B3%CF%89%CE%BD%CE%B5%CF%82/Page-1-24

Link to comment
Share on other sites

Δεν έχω μηχανικό... Μία εταιρία που αναλαμβάνει ανακαινήσεις έιναι.. άν δεν τρυπάμε πάει η ντουζιέρα γιατί στο χώρο δίπλα στο παράθυρο πρέπει να μπέι και η κάσα.. που μάλλον  ούτε αυτή τρυπάμε...

Link to comment
Share on other sites

Θα τους ρωτήσω απλα΄θα ήεθλα μία δέυτερη γνώμη.. έχει στραβώσει λίγο αυτός γιατί δεν ήθελα τα δικά του υλικά και είναι τραγικό αυτό που λέω αλλά μάλλον λίγο τον φοβάμαι κίολας:)

Link to comment
Share on other sites

Πιστευω ότι θα έπρεπε να είχατε επιβλέποντα Μηχανικό Αρχιτέκτονα ή Πολιτικό Μηχανικό. Βλέπω ακόμα θέμα, ότι όπως περιγράφετε λεκάνη και νιπτήρα μένει αν γίνει προσεγμένη κατασκευή απόσταση 40 εκατοστά, σας φτάνει να περνάτε εσάς και άλλους χρήστες του σπιτιού, ακόμα μελλοντικά.

Δεν θα έπρεπε να θίγονται θέματα αν πειράζονται κολώνες όταν υπάρχουν Μηχανικοί. Και αν έχετε κάνει άλλες παρόμοιες εργασίες απευθηνθείτε σε Μηχανικό των παραπάνω ειδικοτήτων που σας είπα για να έχετε το κεφάλι σας σίγουρο.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.