Μετάβαση στο περιεχόμενο

Oικόπεδο σε οικοδομικό συνεταιρισμό;


Recommended Posts

Καλημέρα! 

Εχω το εξής θέμα:

Σε οικοδομικο συνεταιρισμό με σχεδιο πολεως απο το 1965 (σε ΦΕΚ) δεν εχει υλοποιηθεί ή κατασκευαστεί ουτέ μια μάντρα! Στην πραγματικότητα έχει πολλα και μεγαλα πευκα και δεν εχει χαρακτεί ουτε ενας δρόμος.

Σε επισκεψη στο δασαρχείο μου λενε οτι υπάρχει αλληλογραφεία με την αντιστοιχη πολεοδομια εδω και χρόνια οτι προκειται για δασική περιοχή αλλα δεν υπάρχει και καποιο επισημο χαρτι χαρακτηρισμού.

Στη πολεοδομια που πήγα μου λένε οτι οντως ισχυει αυτό που λέει το δασαρχείο αλλα συμφωνα με το νεο νομο Ν.1280/14 αρθρο 10 παρ.1 ,  τα ρυμοτομικα σχεδια παυουν να ισχυουν και συνατασσονται νέα με μέριμνα των οικοδ. συνεταιρισμων.

Συνεπώς μου λεει η πολεοδομια σήμερα θα το περιγράψεις στο τοπογραφικο ως αγροτεμάχιο.

Εγώ τι κάνω για να μη βρω κανα μπελά; Η εφορία οταν πανε να κανουν μεταβίβαση δεν θα τραβαει τα μαλλιά της οταν δει ενα συμβολαιο ως εντός σχεδίου και ενα τοπογραφικό ως εκτός;

Link to comment
Share on other sites

ν. 4280/14

 

1. Τα ρυμοτομικά σχέδια προ του έτους 1975, τα οποία δεν έχουν ανακληθεί ή ακυρωθεί για εκτάσεις Οικοδομικών Συνεταιρισμών σε εκτάσεις που κατά τις κείμενες σήμερα διατάξεις προστατεύονται από τη δασική νομοθεσία παύουν να ισχύουν και συντάσσονται νέα με μέριμνα και δαπάνες των Οικοδομικών Συνεταιρισμών, σύμφωνα με τον παρόντα νόμο και υπό τους όρους και τις προϋποθέσεις των επόμενων παραγράφων.

 

δες  τα ΠΜ

Edited by dimitris GM
Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.