Μετάβαση στο περιεχόμενο

Πειθαρχικός έλεγχος ΤΕΕ σε μη μέλος του


agior

Recommended Posts

Ο πρόεδρος του Πειθαρχικού Συμβουλίου του ΤΕΕ, κατόπιν αναφοράς ενός Α πολίτη (που δικάζεται για απάτη σε βάρος του Β πολίτη) απαγγέλλει κατηγορία κατα τεχνολόγου μηχανικου :o που συνέταξε τοπογραφικό διάγραμμα για λογαριασμό του Β με συμπεράσματα που δεν συμφέρουν βέβαια τον Α.

Ολα αυτά στη Σαντορίνη :!:

Είναι η δεύτερη φορά που με μπλέκουν και μάλιστα και στις δυο περιπτώσεις υποκινητής είναι ο ίδιος δικηγόρος... :-x

Τί λέτε; Είναι πλάγια μέθοδος για να με κάνουν μέλος; :lol:

Link to comment
Share on other sites

Αν θέλεις μας λές και εάν σου επιτρέπεται. Ποια είναι η ιδιότητα ή το επάγγελμα του Α πολίτη.. (μου κάνει εντύπωση που πήγε στο ΤΕΕ και όχι σε ιδιώτη Δικηγόρο)

 

Και γιατί τραβολογάνε και τον μηχανικό από την στιγμή που τα όρια στα έδειξε ο ιδιοκτήτης και που, στη Σαντορίνη που το ένα είναι πάνω στο άλλο.

 

Το Δεύτερο ερώτημα είναι έτσι, κουβέντα να γίνετε…

Link to comment
Share on other sites

Η ιδιώτης Α (νοικοκυρά) πούλησε, κατα το συμβόλαιο, 47 μ2 για 65 εκατομμύρια δρχ, η δήλωση Ν651 του ΑΤΜ που το υπογράφει το αναφέρει άρτιο :!: και οικοδομήσιμο :!: Η αρτιότητα κατ' απώτερη παρέκκλιση είναι 125 (αν θυμάμαι καλά)

 

Ο αγοραστής πάει στην Πολεοδομία για άδεια όπου εκεί όλοι βάζουν τα γέλια. :lol:

 

Ντόπια καλή συνάδελφος με καλεί να δω το θέμα.

 

Εφαρμόζοντας τα όρια που λέει το συμβόλαιο (προς δυσμάς τάδε εκκλησία, προς ανατολάς ο κεντρικός δρόμος, τάδε ιδιοκτησία προς βορρά, τάδε προς νότο) βρίσκω 137 μ2 :!:

 

Ο αγοραστής που είναι πλέον και πελάτης μου, τρελαίνεται και ζητά πίσω τα λεφτά του. Δεν του τα δίνουν, μάλλον θέλουν κι άλλα για το υπόλοιπο.

 

Πωλήτρια και μηχανικός (της αγοραπωλησίας) πάνε στον εισαγγελέα για απάτη. Με καλούν να καταθέσω, ο δικηγόρος της καίγεται να με πετάξει εκτός. Την στέλνει να κάνει καταγγελία στο ΤΕΕ και για τον ΑΤΜ :!: και για τον Τεχνολόγο :!: (εμένα). Το ΤΕΕ μας εγκαλεί και τους δυο :!: :!: :!:

 

Ο τύπος-φωστήρας ανήκει στην κατηγορία των δικολάβων που νομίζουν οτι με ανυπόστατες κατηγορίες ενώπιον οργάνων ή και της Δικαιοσύνης θα τρομάξουν/κουράσουν έναν μηχανικό που μπλέχτηκε στα πόδια τους κάνοντας τίμια τη δουλειά του.

 

Και στη Σαντορίνη υπάρχει ένας τέτοιος. Οσοι ξέρουν λίγα πράγματα γι' αυτό το νησί θα καταλάβουν ποιόν εννοώ.

 

Εεεεε ρε γέλια....

Link to comment
Share on other sites

Ο ΑΤΜ ήταν της πωλήτριας αν κατάλαβα καλά. Ο αγοραστής δεν έβαλε δικό του τοπογράφο να το μετρήσει και να τον συμβουλέψει;

 

Το ΤΕΕ μπορεί να παραπέμψει στο Πειθαρχικό μη μέλος του; Ή μήπως επειδή έχεις εγγραφεί στο πρόγραμμα των αμοιβών σε θεωρεί μέλος του Β' κατηγορίας με υποχρεώσεις αλλά χωρίς δικαιώματα;

Link to comment
Share on other sites

Δηλαδή έχουμε ένα ιδιοκτήτη ή μάλλον πωλητή που προσπάθησε να πουλήσει την ιδιοκτησία του, παρακρατώντας το μεγαλύτερο τμήμα αυτής προσκομίζωντας ψεύτικο τοπογραφικό.( να πουλήσει αλλα να μή χασει και την θέα βρε αδερφέ)

Δηλαδή θα πουλήσω εγώ όλο το σπίτι μου, αλλά θα κρατήσω την κουζίνα με το w.c και το μισό διάδρομο.

 

Γαιτί εάν πεί κανείς ότι υπηρξε λάθος στα όρια της ισδιοκτησίας, σε ένα μέρος όπως η σαντορίνη με τεράστιες εμπορικές αξίες. τότε θα γελάμε.

 

τι σκαρφίζωνται μερικοί ανθρώποι, αλλά το χειρότερο είναι ότι πιστεύουν οτί είναι εξυπνοι και όλοι οι άλλοι κουτοί.

Link to comment
Share on other sites

Εδωσαν ε-ξ-ή-ν-τ-α π-έ-ν-τ-ε εκατομμύρια δρχ (κάπου 200 χιλ ευρώ)χωρίς τεχνικό σύμβουλο :shock: τώρα τρέχουμε όλοι μας, πχ εγώ μόνο για να καταθέσω τι διαπίστωσα έφαγα δυο μέρες να τρέχω χειμωνιάτικα στη Νάξο (εκεί υπάγεται η Σαντορίνη)

Link to comment
Share on other sites

agior

 

Όταν με το καλό τελειώσεις,τραβάς και μόνος σου μία αγωγή κατά παντός υπευθύνου για ψυχική οδύνη,συκοφαντική δυσφήμιση και απολεσθέντα κέρδη.Το 30% δικό μου φυσικά! :lol: :lol:

Μετά,διακοπές for ever Σαντορίνη,στην πριβέ βίλα με ποτά μαργαρίτες και πούρα!!!!

 

47 τμ οικοδομήσιμο!!!!!!!!!!!JESUS CHRIST :!: :!: Νέος οικιστικός Νόμος για νάνους ????? :lol: :lol: :lol:

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.