Μετάβαση στο περιεχόμενο

Αναβαθμοί


Recommended Posts

καλημερα...εχω ενα "θεματακι" με ενα λιγο αποτομο οικοπεδακι!!και που λετε,...

απο τον δρομο μεχρι το κατω οριο (αποσταση 29 μετρα) υπαρχει υψομετρικη διαφορα κοντα στα 10μετρα! αυτο σημαινει οτι πρεπει να γινουν πολλοι αναβαθμοι.αυτο που γνωριζω ειναι οτι δεν πρεπει να ξεπερνουν το 1.5μ απο το φυσικο εδαφος...η ερωτηση μου ομως ειναι: αυτο ισχυει παντα ή υπαρχει περιπτωση να γινει και μεγαλυτερο?εξαρταται απο την ΕΠΑΕ?θα ηθελα να τοποθετησω κτιριο κοντα στο δρομο χωρις να το υποβαθμισω και εαν γινει ετσι αυτο σημαινει οτι το υπογειο μου θα πρεπει να μπαζωθει πολυ για να μη μετρησει...και μαλλον ξεφευγω απο το 1.5 ετσι...:(

καμια προταση?

Link to comment
Share on other sites

Γενικά (νομίζω) ότι η ΕΠΑΕ κινείται στην λογική προσαρμογής του κτιρίου στο έδαφος και όχι του εδάφους στο κτίριο.H EΠΑΕ μπορεί να εγκρίνει και διαμορφώσεις μεγαλύτερες του 1,5 m εφόσον είναι απαραίτητο.

Link to comment
Share on other sites

Κάνε μία προμελέτη (πρόχειρα) και απευθύνσου στην αντίστοιχη ΕΠΑΕ για να μη βρεθείς προ εκπλήξεως. Αν και κατά βάση στις μεγάλες υψομετρικές διαφορές τη δέχονται την υπέρβαση του 1,5 μ.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.