TheoTDM900 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 12 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 12 , 2009 το έλαβα πριν κάτι μέρες και ζητάει όπως κοινοποιήσουμε έναν λογαριασμό μας στην Αττικής ή ΕΤΕ για να μπορούν να βάζουν τα εγκεκριμένα ποσά για ιατροφαρμακευτική-νοσοκομειακή περίθαλψη. Αναφέρει email και διεύθυνση για εναλλακτικά. Και το χαρακτηρίζουν και σαν επείγον. Κοιτώντας το mail είδα ότι κάτι δεν πάει καλά. to mail που δίνουν είναι [email protected] Από πότε τα μέιλ έχουν κεφαλαία ? Το googlαρα και βγήκε αυτό : http://www.tsmede.gr/ch18.asp εκεί σαν μέιλ δεν έχει διπλό Ν και προφανώς εννοούν [email protected] Έστειλα mail και στο [email protected] και στο [email protected] με αίτημα να λάβω επιβεβαίωση και παραλαβής από αυτούς αλλά και ανάγνωσης. Εδώ και κάτι μέρες confirmation δεν έλαβα. Τηλέφωνο δεν θα τους πάρω καθώς ξέρω ότι είναι διακοσμητικά. Ξεπερνώντας την προχειρότητα αναγραφής του μέιλ ρωτώ 1) λάβατε τέτοιο γράμμα ? 2) στείλατε τα στοιχεία σας ? 3) λάβατε απάντηση ή έστω επιβεβαίωση παραλαβής από μεριάς τους. Link to comment Share on other sites More sharing options...
adadim Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 12 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 12 , 2009 Tίποτα σε όλα τα ερωτήματα για την ώρα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
erling Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 12 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 12 , 2009 TheoTDM900, δες το παρακάτω link http://www.inpap.org/files/HealthInsurance/doc11_TSMEDE.doc Ενώ στο http://www.tsmede.gr/indexx.asp?page=6 δίνει μόνο το Nos και Dnos Δεν έχω πάρει τέτοιο email Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΓΙΑΝΝΗΣ Γ Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 12 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 12 , 2009 Μόλις σήμερα το έλαβα και γω.Δεν είμαι και πολύ θετικός στην νέα αυτή εξέλιξη,μάλλον θα ταλαιπωρηθούμε περισσότερο.Βέβαια, θα ελέγχεται καλύτερα απο πλευράς ταμείου η όλη διαδικασία.Theo λεω να περάσω απο Κολοκοτρώνη μεριά και να δώσω το λογαριασμό γιατί η επικοινωνία με το ΤΣΜΕΔΕ(ΕΤΑΑ ξέχασα) απλά δεν ..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Χ Επισκέπτης 1 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 12 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 12 , 2009 Ταλαιπωρία λιγότερη γιατί θα περιμένουμε σε μια ουρά, αυτή του ταμείου, λιγότερη. Καθυστέρηση όμως πληρωμής μεγαλύτερη γιατί δεν φαντάζομαι την ίδια ή την επόμενη μέρα που υποβάλλεις τις αποδείξεις να πιστώνεται ο λογαριασμός σου! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimitra82 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 12 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 12 , 2009 Εμένα μου ήρθε με γράμμα στο σπίτι αυτή η ενημέρωση μόλις σήμερα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
K_PAT Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 12 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 12 , 2009 Σήμερα έλαβα την ειδοποίηση. Δεν γνωρίζω όμως, αν αναφέρεται σε διαφορετικό λογαριασμό απ' αυτόν που έχω ήδη δηλώσει στο παρελθόν (περίπου πριν 1 χρόνο) στην Τράπεζα Αττικής, στον οποίο κατατίθενται χρήματα από νοσήλεια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
adadim Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 12 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 12 , 2009 Ήρθε και σε μένα . 'Αντε τώρα να δούμε τι παίζει και με αυτό... Link to comment Share on other sites More sharing options...
γιώργος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 13 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 13 , 2009 Χαίρετε συναδελφοι.Την προσοχή σας μόνο στο ποσό που θα ζητηθεί για το άνοιγμα του λογαριασμού.Υπάρχει αντίστοιχη αντιμετώπιση με το άνοιγμα του ειδικού λογαριασμού στην ΕΤΕ.Θέλαν 2000 ευρώ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ysar Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 13 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 13 , 2009 Μεχρι χτες δεν ελαβα κατι, αλλά το ρωτησα στο παραρτημα Αγ. Παρασκευης και μου επιβεβαιωσαν οτι προσεχως θα μας στειλουν αιτηση ναδηλωσουμε αρ. λογαριασμου. Αν δεχονται και την Εθνικη με βολευει περισσοτερο προσωπικα ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα