Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ασανσερ μεσα στο σπιτι


Recommended Posts

Καλησπερα.Προσφατα κληρονομησα ενα διαμερισμα το οποιο εχει ασανσερ που βγαζει στην κουζινα.μιλησα με τους αλλους ιδιοκτητες και τους ειπα οτι δεν θελω να το χρησιμοποιω,και συμφωνησαν, και ειπαν οτι θα φωναξουν αυτον που εβαλε το ασανσερ να μου απενεργοποιησει τον οροφο.ομως εγω θελω και το κλειδι της πορτας του ασανσερ που μπαινει μεσα στο σπιτι και αρνουνται να μου το δωσουν.αν φωναξω καποιον κλειδαρα να το αλλαξει θα εχω θεμα?

Link to comment
Share on other sites

  • Απαντήσεις 37
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Μπορεις πολυ ευκολα να κλειδωσεις η να βιδωσεις την πορτα απο εξω (απο την κουζινα σου) ωστε να μην ανοιγει.

 

Ετσι δεν μπορει κανεις να σου πει τιποτα, και ουτε να μπει στο διαμερισμα σου.

Link to comment
Share on other sites

ναι,εχει κλειδι ο απο πανω..και μου παν οτι θα απενεργοποιηθει ο οροφος.μπορει ομως αν θελει καποιος να ενεργοποιησει τον οροφο απο μονος του και να μπει στο σπιτι?

επειδη δεν παιρνει απο λογια αυτος που εχει το κλειδι,εγω μπορω απλα να φωναξω εναν κλειδαρα και να αλλαξει την κλειδαρια?

Link to comment
Share on other sites

εγώ δεν μπορώ να καταλάβω γιατί πρέπει να 'απενεργοποιηθεί' ο όροφος για να μην έχουν οι λοιποί συνιδιοκτήτες κλειδί να μπαίνουν στο σπίτι σου. Δηλαδή αν ο όροφος είναι ενεργός, περνοδιαβαίνουν μέσα στο σπίτι σαν να είναι δικό τους? Κοινόβιο είναι?? τι λέει η σύσταση και ο κανονισμός της πολυκατοικίας: έχουμε όλοι κλειδιά όλων και σουλατσάρουμε? sorry για τον τόνο, αλλά είναι λίγο περίεργο αυτό που περιγράφεις

Edited by Roy_Hobbs
Link to comment
Share on other sites

καταστατικο ενα παλιοχαρτο ειναι,που δεν το εχω υπογραψει και γενικα δεν ισχυει,επισης ειναι και πριν το ασανσερ.εγω τωρα το πηρα το σπιτι.εκει εμενα ο παππους μου και πανω κατω τα δυο παιδια του.και ανεβοκατεβαιναν.τωρα εγω ομως θα το νοικιασω και αυτος που θα το νοικιασω σιγα μην δεχθει να μην εχει το κλειδι

μια χαρα ειναι ο τονος.σιγα!

Link to comment
Share on other sites

κάτσε, κατ'αρχάς λογικά θα υπάρχει μια σύσταση στην οποία το διαμέρισμα που κληρονόμησες αποτελεί ανεξάρτητη οριζόντια ιδιοκτησία με τα χιλιοστά της. Στη σύσταση αυτή ή/και στον κανονισμό - καταστατικό που τη συνοδεύει τι είναι γραμμένο? ανεξάρτητα από το ασανσέρ, ότι έχουμε όλοι κλειδιά όλων?

Link to comment
Share on other sites

να σου πω την αληθεια δεν εχω ιδεα.δεν εχω δει κατι τετοιο..αλλα κατα 99% δεν γραφει κατι τετοιο.το 3οφο ηταν οικογενειακο,δηλαδη δεν εμενε καποιος αλλος.επομενως χλωμο να υπαρχει κατι τετοιο.εμενα το θεμα μου ειναι αν μπορω να αλλαξω την κλειδαρια

Link to comment
Share on other sites

Guest
Αυτό το θέμα πλέον έχει κλείσει για περαιτέρω απαντήσεις.

×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.