Μετάβαση στο περιεχόμενο

Κόστος-Αμοιβή


ergatikos2011

Recommended Posts

Γειά σας φίλες και φίλοι του michanikos forum.

 

Έχω τις ακόλουθες απορίες και θέλω να μου δώσετε απαντήσεις:

 

1. Είμαι Μηχανικός Η/Υ και Δικτύων και πρίν από λίγες ημέρες ανέλαβα ως εργολαβία να αποτυπώσω σε σχέδιο για μία οικία 80τετρ.μέτρων πλήρη τηλεπικοινωνιακή μελέτη (π.χ. Η/Υ, τηλεοράσεις, τηλέφωνικες συνδέσεις κλπ). Υπάρχει συγκεκριμένη αμοιβή που πρέπει να ζητήσω από τον παραπάνω ιδιώτη ή εφόσον ολοκληρώσω την παραπάνω εργασία ή είναι το θέμα "όσα θέλεις ζητάς αρκεί να καλύπτεις τα έσοδα και τα έξοδα σου"?

 

Το ρωτάω αυτό διότι  έχω ακούσει διάφορα και επειδή είμαι αρχάριος στις εργολαβίες θέλω να είναι σωστός στην δουλειά μου. Από όσα είδα και στην ιστοσελίδα του Τ.Ε.Ε δεν υπάρχει κάποιος κανόνας που ακολουθούμε στο θέμα των αμοιβών.

 

2. Ως Μηχανικός Η/Υ και Δικτύων είναι υποχρεωτικό να υπογράψω ότι την παραπάνω δουλειά την ανέλαβα εγώ (π.χ με επίσημη σφραγίδα του Τ.Ε.Ε) ή είναι προαιρετικό? Έχω ακούσει ότι δικαίωμα υπογραφής έχουν μερικές κατηγορίες των Μηχανικών και όχι όλες.Τι ισχύει επάνω στο συγκεκριμένο θέμα?

 

3. Ως Μηχανικός Η/Υ και Δικτύων για πόσο χρονικό διάστημα ισχύει η παραπάνω υπογραφή μου στην παραπάνω εργολαβία που έχω ήδη αναλάβει?

 

Σας ευχαριστώ πολύ. Περιμένω αν είναι εφικτό απαντήσεις σας.  

Link to comment
Share on other sites

Δεν θα επρεπε αν συζηταμε σε αυτο το μερος θεματα οικονομικης φυσεως αμοιβων.

Η αμοιβη θα ειναι  αναλογα με το ποσο εκτιμας τον χρονο της δουλειας σου και τις γνωσεις σου.

Link to comment
Share on other sites

  • Απαγορεύεται η αναζήτηση μηχανικών, τεχνικών γραφείων ή εταιρειών παροχής υπηρεσιών, κατασκευαστικών προσφορών, σύνταξης μελετών, παροχής συμβουλών κ.λπ.

Το θέμα κλειδώνει μέχρι να ενημερωθεί ο αρμόδιος συντονιστής επειδή παραβιάζονται οι κανόνες λειτουργίας του forum.

yian

Edited by yian
Link to comment
Share on other sites

Guest
Αυτό το θέμα πλέον έχει κλείσει για περαιτέρω απαντήσεις.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.