Μετάβαση στο περιεχόμενο

Διαφορά αρχικής ιδιοκτησίας σε πράξη εφαρμογής.


fgk

Recommended Posts

περιφραξη κτλ δεν έχει είναι τα λεγόμενα λαχύδια με ελιές, ο τίτλος του 1995 έχει διαστάσεις, το ζήτημα είναι πως βάσει νόμου θα έπρεπε να είχε μέγιστη απόκλιση 25τμ για τα πρώτα 500 και 5τμ για τα άλλα 130 τμ. το Ε τίτλου με το Ε αρχικής ιδιοκτησίας και ο μελετητης της πράξης δεν προέβει σε επανέλεγχο επίγειων μετρήσεων και το θέμα έμεινε έτσι. Από το δήμο μου λένε ότι δύσκολα θα διεκδικίσω γη, που είναι και το ζητούμενο αλλά μόνο χρήμα με μία διορθωτική μετά την μεταγραφή βέβαια.ισχύει αυτό?Τα 800 λίγα δεν είναι για τόση δουλειά + αποτυπώσεις και έλεγχος 5 ομορων ιδιοκτησιών?

Link to comment
Share on other sites

Σε περίπτωση που προχωρήσεις σε διορθωτική φρόντισε να καταλάβει ο πελάτης σου ότι θα πρέπει να πληρώσει και δικηγόρο (για άνοιγμα μερίδων, έκδοση πιστοποιητικών κλπ) και ότι η αμοιβή που θα του προτείνεις δεν εμπεριέχει και την αμοιβή του δικηγόρου.

Link to comment
Share on other sites

Και μπορει το κοστος αυτης της ολης διαδικασιας να ειναι μεγαλυτερο απο το οφελος του πελατη σου στο τελος.. (Μιλωντας καποτε με υπαλληλο Δημου μου ειπε οτι ζητανε απο τους μελετητες να κανουν τετοια κολπα σε περιοχες οπου υπαρχει προβλημα ωστε να δημιουργουν τραπεζες γης απο το πουθενα.. Δεν καταλαβα τοτε ακριβως πως και τι ηθελε να πει το ποιητη, αλλα σιγα σιγα εχω αρχισει να το βλεπω..)

Link to comment
Share on other sites

το θέμα είναι θα κερδίσει γη ή μόνο χρήμα γιατί καμμία σχέση το ένα κέρδος από το άλλο.....εγώ τινα ζητήσω?καμμία πρόταση?

επίσης ο ένας όμορος είναι ο πρωην προιστάμενος των Τ.Υ. του Δήμου...καλό?

Link to comment
Share on other sites

Εάν υπάρχει σοβαρό πρόβλημα, τότε με πρόσκληση σε όλους τους ομόρους για ταυτόχρονη υπόδειξη των ορίων τους και σύνταξη τοπογραφικού υπογεγραμμένο από όλους και στη χειρότερη περίπτωση (εάν δεν έρχονται από μόνοι τους) χρήση εξωδίκου.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.