Μετάβαση στο περιεχόμενο

Βεβαίωση δασαρχείου


Recommended Posts

Προ τριετίας, περίπου, στο δασαρχείο του Αιγάλεω χρειάστηκε ένας μήνας αν θυμάμαι καλά (η μνήμη μου είναι -δυστυχώς- αρκετά αδύναμη),

χωρίς ιδιαίτερη πίεση (συνεχή τηλεφωνήματα ή επισκέψεις στα γραφεία των μηχανικών).

Link to comment
Share on other sites

  • 5 months later...

Καλησπερα σας.

 

Θελω να βγαλω εγκριση εργασιων μικρης κλιμακας για περιτοιχιση οικοπεδου εκτος σχεδιου. Αυτη η περιοχη ηταν εντος σχεδιου πολης για χρονια, ειναι αστικη περιοχη, αλλα μετα απο καποιες προσφυγες, το σχεδιο "επεσε" και τωρα ειναι στις διαδικασιες επανενταξης. Να σημειωσω πως ειναι εντος Γ.Π.Σ. της περιοχης. Στην πληροτητα μου ζητανε δασαρχειο. Μου φαινεται παραλογο, παροτι φαινεται στα δικαιολογητικα. Μηπως εχετε καμια ιδεα αν μπορω να προσκομισω κατι αλλο ή αν το οτι ειναι εντος ΓΠΣ λυνει το προβλημα; Οχι τιποτε αλλο αλλα θα γελαει το πανελληνιο σε μια περιοχη που ηταν στο σχεδιο πολης επι χρονια, και για μια απλη περιτοιχιση πρεπει να περιμενω 6 μηνες για να παρω το δασαρχειο.

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

γεια σας συνάδελφοι,

μήπως έχει κάποιος πρόσφατη αίτηση για χαρακτηρισμό για δασαρχείο πεντέλης?

ευχαριστώ

Link to comment
Share on other sites

σε εργασίες μικρής κλίμακας χρειάζεται τυπκά και έγκριση από δασαρχείο. η παράλειψη μπορεί να είναι οδυνηρή αν σου τύχει κάποια καταγγελία.

 

έχω περίπτωση καταγγελίας για υλοποίηση περίφραξη2 και πλέον έχει δρομολογηθεί ποινικά η υπόθεση, καθώς δεν ακολουθήθηκε η τυπική διαδικασία.

 

όσον αφορά τη πράξη χαρακτηρισμού:από τη τη στιγμή που θα τελεσιδικήσει η πράξη που καταθέτεις, πλέον ζητάς βεβαίωση τελεσιδικίας. Τελειώνει εκεί το θέμα. πρώτη φορά ακούω να ζητάς ξανά πράξη χαρακτηρισμού για την ίδια έκταση (αν κατάλαβα καλά).

 

όσον αφορά το θέμα με τα δασαρχεία καλό θα είναι να συνεργάζεσαι με κάποιο δασολόγο που έχει πάρε δώσε με το κατά τόπο δασαρχείο και να μπορείς να μάθεις πληροφορίες για (συνήθως προσωρινούς) τους δασικούς χάρτες με τους οποίους δουλεύουν τα δασαρχεία.

Link to comment
Share on other sites

  • 4 months later...

περίπτωση ανέγερση οικίας εκτός σχεδίου.

 

το δασαρχείο λόγω της ανεπαρκής στελέχωσης (λέει...) ότι για να μην πάρει κανένα χρόνο περίπου να έρθει για αυτοψία και να κάνει πράξη αποχαρακτηρισμού θέλει τεχνική έκθεση από εμάς και θα επισπευθεί η διαδικασία..

 

επειδή ρε παιδιά δεν ξέρω

τι τεχνική έκθεση είναι αυτή?(πρώτη φορά το ακούω)

από ποιον συντάσσεται?

και με ποια αρμοδιότητα?

 

αν με βοηθούσατε θα ήμουν ευγνώμων..

 

σας ευχαριστώ

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.