Μετάβαση στο περιεχόμενο

Αλφα μπλοκ σε τζακι


gatokratoras

Recommended Posts

Καλησπέρα θέλω τη βοηθεια σας σε ενα θέμα, σε τζακι ειχε τοποθετηθει σαν επενδυση ενα αυτοσχεδιο Π με διακοσμητικα τουβλακια.. Γιατι αυτα αρχισαν να πεφτουν λόγω παλαιοτητας ειπα να τα ξυλωσω ολα και να του βαλω καινουρια επενδυση. Το πανω κομματι απο το Π οπως φαινεται στις φωτο μου εμεινε στα χερια ηταν ετοιμόρροπο.. Λέω στην θεση του να βαλω αλφα μπλοκ διαβασα οτι ειναι πυριμαχο και αντεχει σε θερμοκρασιες 1200c, η επενδυση δε θα ειναι κατι βαρυ ή τεχνητη πέτρα ή πλακακι τύπου πετρας. Μπορω να κολλησω αλφα μπλοκ πανω στον τσιμεντολιθο του τζακιου? Θα αντεξει ή θα διαλύσει? Μιλαμε για αλφα μπλοκ παχους 5 ποντων..

post-74509-0-01374300-1519670717_thumb.jpg

Link to comment
Share on other sites

Εγώ δεν θα έβαζα σε καμία περιπτωση αλφα μποκ όταν υπάρχουν υπέροχα υλικά για τζάκια (πυρότουβλο, cotto, μάρμαρο, πέτρα  κλπ), που εδώ και αιώνες λειτουργούν υπέροχα με την φωτιά, την θαλπωρη και την ζεστή αίσθηση που σου παρέχει το τζάκι.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.