Μετάβαση στο περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε (edited)

Κατοικία που ανήκει σύμφωνα με τα συμβόλαια στους γονείς στην οποία μένει ο γιός της οικογένειας και φαίνεται ως πρώτη κατοικία στο Ε1 του γιου μπορεί να ενταχθεί στο πρόγραμμα.

Αν ναι ποιος κάνει την αίτηση οι γονείς (ιδιοκτήτες του ακινήτου) ή ο γίος (πρώτη κατοικία σύμφωνα με το Ε1)?

Ευχαριστώ.

Edited by Pavlos33
Δημοσιεύτηκε

στο εξοικονομω 2 ποιο φορολογικο ετοσ θα εξετασουν.σχεδον σε ολουσ μου τουσ πελατεσ δεν αναγραφεται ο αριθμοσ παροχησ ρευματοσ στο Ε9.μπορουμε να κανουμε τροποποιητικη?λογικα ναι αλλα με προστιμο.το ερωτημα μου ειναι ποιασ χρονιασ και ποσο θα χρεωθει ο πελατησ μου.αν αλλαξουμε του 2016 ειναι τρια ετη,αρα τρια προστιμα...

• 3 weeks later...
Δημοσιεύτηκε (edited)

Την αιτηση την κανουν οι γονεις και το παραχωρουν στο γιο

θα πρέπει

στο Ε1 του γιου  να το δηλωνει ως κυρια κατοικια.;

στο Ε2 του γονεα υποχρεου να το δηλωνει ως δωρεαν παραχωρηση (για 12 μηνες);

Edited by gio
Δημοσιεύτηκε

Κατοικία που την ψιλή κυριότητα την έχει η μητέρα και την επικαρπία ο πατέρας και την κάνουν δωρεάν παραχώρηση στην κόρη, την αίτηση ποιος από τους δύο γονείς πρέπει να την κάνει;

• 1 year later...
Δημοσιεύτηκε

Οι ιδιοκτήτες της οικίας έχουν από 50% της κυριότητας και έχουν κάνει στη κόρη 50% δωρεάν παραχώρηση και στο σύζυγο της κόρης το άλλο 50% δωρεάν παραχώρηση.Στην εφορία δηλώνεται κυρία κατοικία από τη κόρη - σύζυγο . Ποιος κάνει την αίτηση και με ποιανού τα κριτήρια υπολογίζεται η κατηγορία επιδότησης ; 

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Συνδεθείτε τώρα
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.