Μετάβαση στο περιεχόμενο

papadiuf

Members
  • Περιεχόμενα

    6
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by papadiuf

  1. Διαφορετικές περιμετρικες διαστάσεις 4% περίπου αλλα ίδια τετραγωνικά με την οικοδομική άδεια σε Οριζόντια ιδιοκτησία απαιτεί ρύθμιση με κατ. 3 η απλά δίνω βεβαίωση; Ευχαριστώ.
  2. Κατοικία που ανήκει σύμφωνα με τα συμβόλαια στους γονείς στην οποία μένει ο γιός της οικογένειας και φαίνεται ως πρώτη κατοικία στο Ε1 του γιου μπορεί να ενταχθεί στο πρόγραμμα. Αν ναι ποιος κάνει την αίτηση οι γονείς (ιδιοκτήτες του ακινήτου) ή ο γίος (πρώτη κατοικία σύμφωνα με το Ε1)? Ευχαριστώ.
  3. Στην σαλαμινα που η αποχετευση μετα απο χρόνια προχωρά το κόστος σύνδεσης συνολικά ανέρχεται στα 1500 Ευρω.
  4. Δεν πιστεύω ότι υπάρχει κανείς στο forum που να μην είναι ευγνώμων.
  5. 6/11 η αίτηση - 16/12 η εγκριση για κτηρια και λεβητες.
  6. Αυθαίρετο προ 75 χωρίς άδεια, εκτός σχεδίου, πληρωμένο το πρόστιμο με 4014 (Περίπου 3000 Ευρώ). Έκανα μεταφορά στον 4178 πλήρωσε ανταποδοτικό τέλος υπέρ ΤΕΕ. Υποβολή και υπολογισμό το προστίμου με κατ. 01. Πλέον το πρόστιμο 500. Είμαι σε οριστική υποβολή και δεν μου δίνει δυνατότητα να ανεβάσω αρχεία. Υπάρχει διαδικασία να πάρει ο πελάτης τα λεφτά του πίσω από το δημόσιο; Χρειάζεται κάποια δικαιολογητικά έγγραφα; Ευχαριστώ.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.