Μετάβαση στο περιεχόμενο

Πρόβλημα ηλεκτρογεννήτριας


Κώστας 88

Recommended Posts

Καλησπέρα πήρα  μια γεννήτρια  8 kv στις 3000rpm  με πλακέτα avr και  κινητήρα πετρελαίου 10hp για να παρέχει ρεύμα σε εξοχικό  στο οποίο δουλεύουν 10λάμπες led και ένα ρομπότ φούρνακι 1300w. Το πρόβλημα είναι ότι κάηκε σε μόλις 20μέρες λειτουργίας  το σπίτι δεν έχει διαρροή  ρεύματος. αυτό που μου έκανε εντύπωση  είναι ότι δουλεύε  σταθερά σε υψηλές  στροφές  ασταμάτητα!Αυτό που θα ήθελα να μάθω είναι αν φταίω που δούλευα φούρνακι η ήταν εργοστάσιακα  ελαττωματικό!έκαψε μεταλλικά  κάρβουνακια και το πηνίο ενώ το avr και η ασφάλειες δεν έπαθαν  τίποτα!Η γεννήτρια  είναι ιταλική.αυτή τη στιγμή δουλεύω το σπίτι με ένα Κινέζο 3kv και δεν έχω κανένα πρόβλημα πέρα του ότι δεν την προλάβενω  στο καύσιμο!δώστε μου τα φώτα σας  παρακαλώ !

 

Edited by miltos
Link to comment
Share on other sites

1 ώρα πριν, Κώστας 88 said:

Αυτό που θα ήθελα να μάθω είναι αν φταίω που δούλευα φούρνακι η ήταν εργοστάσιακα  ελαττωματικό!

Την πήγες στην αντιπροσωπεία; Έχεις εγγύηση; Η πρώτη σου κίνηση είναι αυτή και όχι η ενοχοποίηση της εγκατάστασης. Αν η αντιπροσωπεία αρνηθεί αποζημίωση τότε το συζητάμε. 

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Κάποιες γεννήτριες είναι κατασκευασμενες για back up χρήση. Αν χρησιμοποιηθούν ως βασική παροχή χαλάνε γρήγορα και ας μην έχουν μεγάλο φορτιο.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.