Μετάβαση στο περιεχόμενο

Δικαίωμα υπογραφής Τοπογραφικού σε ΕΓΣΑ87


Recommended Posts

Οποιοσδήποτε νόμος, ισχύει μέχρι να ανασταλλεί η ισχύς του από κάποιον άλλο νόμο. Δεν τίθεται θέμα "παλαιότητας" ή ...πολιτικών πεποιθήσεων. Το ότι δεν εφαρμόζονται (εν γένει) οι νόμοι στην Ελλάδα, είναι ένα άλλο μεγάλο θέμα, με διαφορετικά αίτια.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

Στις μελέτες δημοσίου τα πράγματα είναι πιο ελεγχόμενα. Στα ιδιωτικά έχουν αφεθεί στην μοίρα τους και στους υπαλλήλους υπηρεσιών. Νομικά όπως κάθε τριγωνισμός υπογράφεται μόνο από τοπογράφο διπλωματούχο μηχανικό γι' αυτό άλλωστε αγωνιζόμαστε ώστε και τα ιδιωτικά τοπογραφικά (πχ για συμβολαιογράφους) να είναι ενταγμένα. Τότε θα υπογράφονται μόνο από τοπογράφους μηχανικούς. Αγώνα λοιπόν παιδιά και πάλι αγώνα γιατί σε λίγο θα υπογράφουν και οι απόφοιτοι ΙΕΚ. Η πίτα έχει μειωθεί πλέον αλλά στην ελλάδα ισχύει πως το ψιλοπαράνομο επιτρέπεται μέχρι κάποιος να την πατήσει.... Για τα δασαρχεία πάντως στην αττική τα πράγματα - μετά τις παρεμβάσεις του ΤΕΕ - ίσως αλλάξουν.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.