Μετάβαση στο περιεχόμενο

Θέμα από μη μηχανικό: Νομιμοποίηση Αυθαιρέτου


tomtan29

Recommended Posts

Αγαπητοί κυριοι-ες

 

Είμαι ένας επιχειρηματίας ο οποίος έχω μία επιχείρηση στην Θεσσαλονίκη.

Θα ήθελα να ζητήσω την βοήθειά σας σχετικά με ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζω. 'Εχω κάνει μια κατασκευή η οποία στην ουσία προσθέτεί 2μιση τετραγωνικά στο σχέδιο της κάτοψης του καταστήματός μου. Υπάρχει τρόπος να την νομιμοποιήσω και αν υπάρχει τελικά τρόπος σε ποιόν πρέπει να απευθυνθώ για να κάνει ένα προυπολογισμό του κόστους αν και εφοσον μπορεί να γίνει.

 

Παρακαλώ απαντήστε στο μύνημα μου γιατί πιστέυω ότι και άλλοι εκτός από μένα θα έχουν τέτοιου τύπου προβλήματα

Φυσικά αν κάτι χρειάζεται διευκρίνηση παρακαλώ ρωτήστε με και συγχωρίστε με που δέ δίνω περισσότερες πληροφορίες αλλά δεν γνωρίζω τι πληροφορίες πρέπει να δώσω για να γίνω πιο σαφής.

 

 

Παρατήρηση: Τα θέματα πρέπει να αναρτώνται στην σωστή θεματική κατηγορία ανεξάρτητα της επαγγελματικής σας ιδιότητας. Ένας Πολιτικός Μηχανικός πχ δεν δημοσιεύει ένα θέμα που αφορά "Αμοιβές-Οικονομικά Αδειών" στην ενότητα των "Πολιτικών Μηχανικών".

Παρακαλώ διαβάστε τους του forum.

Ευχαριστώ. acnt

Link to comment
Share on other sites

Aγαπητέ tomtan29 , για να λύσετε το πρόβλημά σας θα απευθυνθείτε σε επαγγελματία μηχανικό (Τοπογράφο , Πολιτικό , Αρχιτέκτωνα) στον οποίο θα εκθέσετε το πρόβλημά σας , έχοντας σε πρώτη φάση μαζί σας τα συμβόλαια του οικοπέδου ,την άδεια του κτιρίου σας και τα εγκεκριμένα σχέδια της αδείας. Αυτός θα σας πει τι και πως μπορείτε να κάνετε.

Link to comment
Share on other sites

Αγαπητε,

 

Τα στοιχεια που χρειαζονται ειναι αρκετα, και δυσκολο να ζητηθουν απο το φορουμ.. (υπολοιπο Καλυψης - Δομησης, χωροθετηση των 2,5 τ.μ. κλπ κλπ κλπ)..

Το καλυτερο που εχεις να κανεις ειναι να επισκευτεις ενα μηχανικο που να αξιολογηση το θεμα και να σου απαντησει υπευθυνα για τις πιθανες επιλογες και την κατ'αυτον βελτιστη λυση..

Link to comment
Share on other sites

acnt, έτσι όπως το έγραψες μπορεί κάποιος να νομίσει πως ο λόγος ύπαρξης των μηχανικών είναι τα προβλήματα ενώ μάλλον ήθελες να πεις πως η λύση σε τέτοιου τύπου προβλήματα θα δωθεί από μηχανικούς :)

Φιλικά :) :)

Link to comment
Share on other sites

Το πρόβλημα που αναφέρθηκε (όπως και κάθε αντίστοιχο) απαιτεί τις υπηρεσίες μηχανικού. Η παρούσα συζήτηση δεν μπορεί να προσφέρει κάτι άλλο οπότε και το θέμα κλειδώνεται.

Link to comment
Share on other sites

Guest
Αυτό το θέμα πλέον έχει κλείσει για περαιτέρω απαντήσεις.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.