Μετάβαση στο περιεχόμενο

Να σας συστηθω...


Recommended Posts

Λοιπόν φίλε ραγκούση welcome to real life !

Σου προτείνω το εξής κανε μια ερευνα σε όσους έχουν κάνει μεταπτυχιακά εχουν παέι και επιπλέον πολυτεχνειο και πολλά άλλα τι ακριβώς κάνουν αυτη την στιγμή με τι ασχολούνται ?

Αν απο την ερευνα σου κρίνεις οτι πρέπει να κάνεις μεταπτυχιακό και πολυτεχνείο τότε προχώρα.

Αν στην πάρο εχεις ανθρώπους να σε στηρίξουν η γνωμη μου ειναι να ξεκινήσεις αμέσως δουλειά !

Link to comment
Share on other sites

σωστος ο gsakel..Στην Ελλαδα ειμαστε αν εχεις γνωστο να σε στηριξει γινεσαι πρωθυπουργος χωρις ναχεις δουλεψει ποτε..λολ...και για μια δουλεια λεμε τωρα...

@Φυττας.. Το μαστερ περναει ΔΟΑΤΑΠ γιανα αναγνωριστει..αλλα αυτο μονο...μετα εισαι οκ..αλλα χωρις δικαιωματα εξτρα..Τωρα δεν ξερω αν υπαρχουν καποιες ειδικες περιπτωσεις που π.χ. ενα μαστερ στην ενεργεια μηπως δινει δικαιωμα ενεργ. μελετης σε κτηριο...Αλλα και παλι δε νομιζω...

Οσο για τις κατατακτηριες..γνωστο στελεχος κομματικης νεολαιας τει καθοταν εξω απο τις αιθουσες και ευχοταν καλη τυχη σε πολλους που εμπαιναν..Δεν μπηκε ποτε να δωσει, αλλα περασε οταν βγηκαν τα αποτελεσματα!!!Θαυμα ε?Αν πιστευεις πολυ γινοται και θαυματα :P

Link to comment
Share on other sites

Δεν ξέρω αν με το όνομά σου μπορείς να γίνεις πρωθυπουργός αλλά παρά τον πρωθυπουργό σε βλέπω σίγουρα. Αντε Νομάρχης Κυκλάδων και στη χειρότερη Δήμαρχος Πάρου.!

Καλή συνέχεια. Follow gour Heart .

Link to comment
Share on other sites

Η κατοχή μεταπτυχιακού τίτλου στους αποφοίτους ΤΕΙ αυτή τη στιγμή δεν τους προσφέρει παραπάνω δικαιώματα. Υπάρχει μια σύγχυση στο θέμα που οφείλετε στο προσχέδιο Π.Δ. για τα δικαιώματα των μηχανικών δομικών έργων και έργων υποδομής όπου η κατοχή μεταπτυχιακού διπλώματος αναβάθμιζε σημαντικά τα δικαιώματα του καθενός στην ειδικότητά του. Το Π.Δ. αυτό συντάχθηκε με βάση το γεγονός ότι πτυχιούχοι ξένων σχολών με 3 ή 4 έτη σπουδών αναγνωρίζονται στη Ελλάδα εφόσον είναι κάτοχοι και πτυχίου Master το οποίο συχνά καταθέτουν για να αναγνωρίσουν το πτυχίο τους. Ένας μηχανικός με 3 ή 4 έτη σπουδών και master από Αγγλία, καταθέτει και τα δύο πτυχία για να πάρει την αναγνώριση. Πιο απλά, το μεταπτυχιακό θεωρείται ήδη ως έχτρα έτος σπουδών για τους αποφοίτους ξένων σχολών και γιαυτό ο νομοθέτης θεώρησε σωστό ότι αυτό πρέπει να ισχύει και για τους πτυχιούχους των Ελληνικών ιδρυμάτων, ΤΕΙ και καλά έκανε κατά τη γνώμη μου (αφού ισχύει για όλους τους άλλους). Το πλαίσιο του όλου σκεπτικού βασίζεται στο πνεύμα της Συνθήκης της Μπολόνια. Το Π.Δ. αυτό όμως δεν έχει υπογραφεί ακόμα λόγω των παρασκηνιακών πιέσεων και παρεμβάσεων που ασκούν οι γνωστοί κύκλοι.

Link to comment
Share on other sites

Καλησπέρα σε όλους σας.

 

Λέγομαι Γεώργιος Ζαχαρόπουλος και θα ήθελα αν γίνετε κάποιος να με βοηθήσει στην εύρεση μιας λίστας , η οποία να αναφέρει τι είδους ιδιωτικά έργα μπορεί να αναλάβει ένας πτυχιούχος τοπογράφος (όχι δημόσιου φορέα όμως). Ο λόγος που ψάχνω αυτού του είδους την πληροφορία είναι για την εκπόνηση μιας μελέτης και κατά κύριο λόγο για την δικιά μου εκμάθηση. Ουσιαστικά ψάχνω να βρω αρχικά τα ιδιωτικά έργα που μπορεί να αναλάβει ένας τοπογράφος και στην συνέχεια ποια νομοθεσία κρύβετε πίσω από κάθε έργο, όπως και τι πρέπει να περιέχει ένας φάκελος ώστε να μπορεί να κατατεθεί στην αρμόδια υπηρεσία ως ολοκληρωμένος, για τα αντίστοιχα έργα.

Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για την κατανόηση και για τον χρόνο που θα μου διαθέσετε. Όποιος επιθυμεί μπορεί να μου στείλει και ε-μαιλ στο [email protected]

Link to comment
Share on other sites

ευχαριστω πολυ για τις συμβουλες σας "συναδελφοι"!!!αλλα οσον αφορα το επιθετο μου...δεν νομιζω κανεις να εγινε κατι μονο και μονο επειδη λεγοταν καπως!χρειαζεται να αγαπας αυτο που κανεις και ολα τα αλλα ερχονται...

οπως ειπε και μια δεσποινις στο topic!αρα μετα απο ωριμη σκεψη καταληγω αρχιτεκτονικη πατρων!!!

κανοντας σημερα μια μικρη ερευνα, τα μαθηματα που δινουν στη πατρα ειναι:

α)εισαγωγη σστον αρχιτεκτονικο σχεδιασμο

β)ελευθερο και γραμμικο σχεδιο

γ)ιστορια της αρχιτεκτονικης και της τεχνης

και θα ηθελα οσοι γνωριζουν να με ενημερωσουν για το πρωτο μαθημα!

και κατι τελευταιο να μου προτεινεται τι ειδος φροντιστηρια να ακολουθησω για να εχω τα βελτιστα αποτελεσματα!!!

ευχαριστω πολυ για το χρονο σας!!!

 

υ.γ.

φιλε γιωργο θα μπορουσες να ξεκινησεις αλλο θεμα ή τουλαχιστον καποιο που να σχετιζεται με την κυρια ιδεα του ερωτηματος σου!!!

Link to comment
Share on other sites

...αλλα οσον αφορα το επιθετο μου...δεν νομιζω κανεις να εγινε κατι μονο και μονο επειδη λεγοταν καπως!...

Τα ονόματα Κωστάκης Καραμανλής και Γιωργάκης Παπανδρέου ίσως λένε σε πολλούς κάτι αντίθετο με την άποψη που εκφράζεις. Τα αναφέρω ως πιο τρανταχτά παραδείγματα.

Link to comment
Share on other sites

Σωστός!!

 

Αλλά δεν είναι τόσο το "όνομα" αυτό καθεαυτό αλλά η "συγγένεια" εκείνη που μετράει στην προκειμένη περίπτωση των πολιτικών πιστεύω! (που υπενθυμίζεται συνέχεια με το όνομα φυσικά!!)

 

Anyway,

 

η εισαγωγή στον αρχιτεκτονικό σχεδιαμό είναι η "Σύνθεση" που κάνουν οι αρχιτέκτονες και είναι το βασικό τους μάθημα.

 

Μπες στο πρόγραμα σπουδών του τμήματος να δεις τι περιλαμβάνει!!

 

Μάθημα μπορεί να σου κάνει αρχιτέκτονας.

 

Υπάρχουν και φροντιστήρια αν δεν κάνω λάθος.

 

Για περισσότερες λεπτομέρειες όμως καλύτερα να απαντήσουν οι συμφορουμίτες αρχιτέκτονες.

Link to comment
Share on other sites

ευχαριστω πολυ για τις συμβουλες σας "συναδελφοι"!!!αλλα οσον αφορα το επιθετο μου...δεν νομιζω κανεις να εγινε κατι μονο και μονο επειδη λεγοταν καπως!χρειαζεται να αγαπας αυτο που κανεις και ολα τα αλλα ερχονται..

 

συντροφε θα συμφωνήσω μαζί σου, ξέρεις τι αγάπη έχω εγώ? πολύύύύύύύ

 

πότε θα΄ρθει λες?

 

επειδή δεν λέγομαι και "κάπως" μήπως τελικά "Η αγάπη άργησε μια μέρα?"

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.