Μετάβαση στο περιεχόμενο

maik

Core Members
  • Περιεχόμενα

    399
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

3 Ακόλουθοι

Profile Information

  • Φύλο
    Άντρας
  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Διπλ. Αγρονόμος & Τοπογράφος Μηχ/κός

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

maik's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

  • Helpful Rare
  • Dedicated Rare
  • Reacting Well Rare
  • First Post Rare
  • Collaborator Rare

Recent Badges

54

Φήμη στην κοινότητα

  1. Εκτυπώνεις σε pdf αφου βάλεις την σφραγίδα με την υπογραφή σου (σαν εικόνα) . Tο στέλνεις με e-mail και το εκτυπώνουν σε οποιοδήποτε φωτοτυπάδικο εχει ploter.
  2. Δέν ψάχνω συγκεκριμένα κάποιο νόμο , απλά ρωτάω αν υπάρχει κάποιος τρόπος για αναζήτηση νόμου και δεν τον γνωρίζω.
  3. Καλημέρα Πως μπορούμε να αναζητήσουμε νόμο με τον αριθμό του χωρίς να γνωρίζουμε το ΦΕΚ ;
  4. Ποιός πληρώνει τις ώρες που χάνουμε ; Θα μπορούσαν να στέλνουν ενα e-mail ή να βγάζει ενα μήνυμα οταν υπάρχει πρόβλημα .
  5. Πώς εισαι βέβαιος οτι το μηχάνημα που θα πάρεις θα ειναι ακριβέστερο απο αυτό που χρησιμοποιούν οι επαγγελματικά ασχολούμενοι με αυτό το θέμα ;
  6. Αν θέλεις να ασχοληθείς με την Autolisp , πάρε το βιβλίο του George Omura "Εισαγωγή στην AutoLisp" .
  7. Οταν θα εχεις σχεδιάσει την POLYLINE , κάνε ενα ERASE με Crossing στην περιοχή που υπάρχει το πρόβλημα.Ετσι θα σου διαγράψει την POLYLINE , καθώς και οποια γραμμή υπάρχει εκεί και δεν φαίνεται. Μετά σχεδιάζεις την polyline κατά τα γνωστά.
  8. Πήρα πριν λίγο τηλέφωνο. Μου είπαν οτι δεν απαντούν τηλεφωνικά και μου ζήτησαν να στείλω mail με ενα screenshot. Το έστειλα και μου απάντησαν οτι το διερευνούν και θα με ενημερώσουν το συντομότερο. Οταν με ενημερώσουν θα σας ενημερώσω . . .
  9. Εκανα το εξής ερώτημα : Ερωτώ εάν επιτρέπεται στο Τοπογραφικό Διάγραμμα που θα χορηγήσω στον συμβολαιογράφo μετά την απόκτηση ΚΗΔ , να εχω παγώσει τα layer της ΕΚΧΑ , ώστε να μην εκτυπώνονται πολλαπλές γραμμές και να αλλάζει η εμφάνιση του σχεδίου ως πρός τα χρώματα. Μήπως θεωρηθεί οτι το Διάγραμμα δεν ειναι ταυτόσημο με αυτό που έχει πάρει ΚΗΔ ; και μου απάντησαν : Όχι δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα αρκεί να φαίνονται τα απαραίτητα στοιχειά του διαγράμματος.
  10. Για να υπολογίσεις εκ των υστέρων το Υ.Ο. πρέπει να εχεις το υψόμετρο κάποιου σημείου απο αυτα που αποτύπωσες . Το Υ.Ο. (και το Υ.Σ. ) σου χρειάζονται μόνο για να υπολογίσεις το Η των σημείων της αποτύπωσης .
  11. Αφου δεν εχει κυρωθεί η πράξη εφαρμογής πώς ξέρεις το τελικό σχήμα της ιδιοκτησίας ; Σε ποιά θέση θα βάλεις την πισίνα ; Αν η περιοχή που θα τοποθετηθεί η πισίνα δοθεί σαν εισφορά γης σε ομορη ιδιοκτησία τι θα γίνει ;
  12. maik

    areaob

    Δοκίμασε την εντολή BOUNDARY. Επιλέγοντας ενα σημείο εντός του σχήματος δημιουργεί μια Polyline . Απο την Polyline μπορείς να βρείς το εμβαδόν . Δεν χρειάζεται να επιλέξεις τις γραμμές του περιγράμματος.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.