Μετάβαση στο περιεχόμενο

george_zachos2310

Members
  • Περιεχόμενα

    4
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

1 Ακόλουθος

george_zachos2310's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. προς Κ. ΘΕΟΧΑΡΗΣ Το γνωριζω πολυ καλα αυτο! Απλα έκανα μια ερωτηση και στην περιπτωση που γνωριζε καποιος θα ηταν ευχαριστο. επειδη λοιπον προκειτε για δουλεια και με βαση την ευρευνα που εκανα δεν βρηκα κατι, σαν τελευταια λυση (και επειδη ειναι forum) είπα να ρωτήσω. Σ'ευχαριστω παντως για το άμεσο ενδιαφέρον, αν και θα περιμενα καποιου είδους απάντηση.
  2. Καλησπερα σε όλους τους συναδελφους και μέλη του forum. Ηθελα να σας ρωτησω αν εχει γίνει η εκγριση του ΓΠΣ του δήμου Στάγειρα - Ακανθος και συγκεκριμενα για την Ιερισο. Σας ευχαριστω. Θα ήθελα τον ΑΡ. ΦΕΚ και προφανως την Ημερομηνια εκδοσης του.
  3. Ας υποθέσουμε ότι έχουμε ένα Αγροτεμάχιο (το τονίζω) το οποίο απέχει περίπου 500μ. - 750μ. από τον οικισμό, κοινώς δεν είναι ούτε άρτιο ούτε οικοδομήσιμο. 1ον. μπορούμε να το σπάσουμε σε κομμάτια και να πουληθεί ή να κληρονομήθει απο τους ενδιαφερόμενους πριν τον θάνατο του ιδιοκτήτη στα καινούργια τμήματα που θα δημιουργηθούν και 2ον. αν γίνεται το πρώτο μπορούμε να χτίσουμε και ποία είναι η ισχύουσα νομοθεσία για τον δήμο μηγδονίας (περιοχή μελισοχώρι). Σας ευχαριστώ προκαταβολικά και ζητώ την βοήθειά σας ως καινούργιος στο επάγγελμα.
  4. Καλησπέρα σε όλους σας. Λέγομαι Γεώργιος Ζαχαρόπουλος και θα ήθελα αν γίνετε κάποιος να με βοηθήσει στην εύρεση μιας λίστας , η οποία να αναφέρει τι είδους ιδιωτικά έργα μπορεί να αναλάβει ένας πτυχιούχος τοπογράφος (όχι δημόσιου φορέα όμως). Ο λόγος που ψάχνω αυτού του είδους την πληροφορία είναι για την εκπόνηση μιας μελέτης και κατά κύριο λόγο για την δικιά μου εκμάθηση. Ουσιαστικά ψάχνω να βρω αρχικά τα ιδιωτικά έργα που μπορεί να αναλάβει ένας τοπογράφος και στην συνέχεια ποια νομοθεσία κρύβετε πίσω από κάθε έργο, όπως και τι πρέπει να περιέχει ένας φάκελος ώστε να μπορεί να κατατεθεί στην αρμόδια υπηρεσία ως ολοκληρωμένος, για τα αντίστοιχα έργα. Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για την κατανόηση και για τον χρόνο που θα μου διαθέσετε. Όποιος επιθυμεί μπορεί να μου στείλει και ε-μαιλ στο [email protected]
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.