Μετάβαση στο περιεχόμενο

Τοπογραφικό συμβολαίου


Recommended Posts

Θα δείξει η συνέχεια. Πρώτα, θα αποτυπώσεις την Ο.Ι και θα διαπιστώσεις αν είναι σύμφωνη με τα εγκεκριμένα σχέδια της Ο.Α και ταυτόχρονα αν έχεις τυχόν διαφοροποιησεις ως προς το εμβαδόν της σε σχέση με όμορα διαμερίσματα ή καταπάτηση Κ.Χ ή απομείωση λόγω ΚΧ που "εισβάλει" στο περίγραμμά της. Αναλόγως της περίπτωσης, μπορεί να χρειαστεί μονομερής ή ολική τροποποίηση σύστασης. Σε αυτή την περίπτωση θα γίνει και νέο τοπογραφικό. Όμως, το νέο τοπογραφικό καλό είναι να το κάνεις για να έχεις και το εξωτερικό περίγραμμα ιδιοκτησιών αλλά και οικοπέδου. 

Link to comment
Share on other sites

-ο.α. ούτε καν, προ 55 σε συνδυασμό με μεταγενέστερες αυθαιρεσίες (ένα τριώροφο είναι).

-Αλλαγές υπάρχουν στο οικόπεδο και στο διαμέρισμα, εξου και ο λόγος αποφυγής αυτής της ταλαιπωρίας.

Από την στιγμή που υπάρχουν αλλαγές στο οικόπεδο, δεν απαιτείται συναίνεση;. Δηλαδή π.χ. αν υπάρχουν 10 διαμερίσματα και ο κάθε ένας κάνει τροποποίηση που αλλάζει το οικόπεδο φαντάζομαι πως θα υπάρξει πρόβλημα κάποια στιγμή..

Edited by Pavlos33
έγινε διόρθωση ορθογραφίας και τονισμό λέξεων-Pavlos33
Link to comment
Share on other sites

Άρα, αν έχει γίνει αυθαίρετη προσθήκη, οι οριζόντιες δεν έχουν πλέον ούτε τα ίδια όρια, ούτε το εμβαδόν τους βάσει σύστασης. Αν καταπατείται ΚΧ (π.χ οικόπεδο) θα δεις το άρθρο 98 για το αν μπορεί να πάει με μονομερή ή με συνολική τροποποίηση. Προφανώς η τροποποίηση σύστασης απαιτεί το 100% των ψήφων  της συνιδιοκτησίας.

  • Thanks 1
Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.