Μετάβαση στο περιεχόμενο

Γήπεδο ΠΑΟ - Ανάπλαση & Βωβός


zavi@tee.gr

Recommended Posts

φιλε συμφωνουμε σε περισσοτερα απο οσα νομιζεις. και δεν διαφωνω εγω οτι υπαρχουν νομοι φτιαχτοι, διαφωνω με τη νοοτροπια του (κρατους/κομματος/συντεχνιας/ομαδας πολιτων)-"ετσι γουσταρω" που με ο,τι διαφωνουν, το παραβιαζουν, απλα γιατι ετσι τους αρεσει. αυτο για μενα δημιουργει ενα καθεστως και μια νοοτροπια σταρχιδισμου που κανει ολη τη χωρα να βρωμαει ακινησια και σαπιλα. το παπακι που περναει με κοκκινο μονιμως, ο εξυπνακιας που μου ζηταει τον ημιυπαιθριο κλειστο μη σκισει κανενα καλσον και χασει 5 μετρα, και ο τσιπρας με τους 130, για μενα ειναι πολυ κοντα, και ουσιαστικα το ιδιο προβλημα. Και ο μπαμπης βεβαια, που εχει γραψει αμετρητους νομους στα παλαιοτερα των υποδηματων του, κι αυτος ειναι προβλημα, δεν διαφωνω ουτε ειπα οτι τον παραδεχομαι σε τιποτα πλην της διαθεσης να κοντραριστει με την μεγαλη τσατσα....

 

και για την πλατωνικη πολιτεια συμφωνω, αλλα η εποχη του ολιγαρχικου πολιτευματος περασε και θελουμε δεν θελουμε τωρα με τη ψηφοδοχο θα πορευτουμε. ας εκπαιδευσουμε τις γενιες που ερχονται να ειναι λιγοτερο ηλιθιες...τι να πω. να ζητησουμε απο τον μπαμπη τα λεφτα! ;)

 

αντε καλο βραδυ.

Link to comment
Share on other sites

  • Απαντήσεις 190
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

δηλαδή αν η πολιτεία αυθαιρετεί και αδικεί ή έστω κάποιος θεωρει πως αδικείται

δεν έχει δικαίωμα να αποτανθεί στη δικαιοσύνη;

 

το κράτος μπορεί να νομοθετεί "όπως γουστάρει";;;

γιατί αυτό έγινε στο The Mall και αυτό έγινε και στο εν λόγο παράδειγμα

 

ομοίως με τους ΗΧ που θα "τακτοποιήσει" κλπ

Link to comment
Share on other sites

το δυσκολο ερωτημα ειναι αυτο που θετεις myri. Δυστυχως δεν εχω απαντηση. Δυστυχως εχω φτασει να πιστευω πως θα ηταν καλυτερα για την Ελλαδα να μην ειχαμε τοσα πολλα δικαιωματα αντίστασης γιατι εχουμε δειξει σαν λαος πως μονίμως το παρατραβαμε και πισω απο την υπερασπιση της "ελευθεριας" μας σπρωχνουμε πρώτον την καταπιεση του διπλανου, και δευτερον τη διαθεση μας για παρανομια/ευκολια/ωχαδελφισμο κλπ. Ακουγεται υπερβολικο ισως αλλα εγω εκει εχω καταληξει.

 

Δηλαδη φωναζουμε ολοι για τις καμερες, αλλα ολοι οδηγουμε παρανομα.

 

Ο ιδιος ο Τσιπρας που το παιζει προστατης των κορμορανων και παλευει εναντιον ενος (θελεις να τον πουμε παρανομο?) νομου, ειναι ο ιδιος που υποστηριζει οτι δεν ειναι και τοσο κακο να εχει καταλυθει καθε εννοια κρατους στην αθηνα για 5 μερες.

 

Φταιει και η ατυχης ιστορια μας, με χουντες και εμφυλιους, αλλα λαο με τετοια διαθεση αντι-κρατικη, αντι-κοινωνικη, αντι-προοδευτικη, δεν εχω γνωρισει, και εχω γνωρισει αρκετους και εχω ζησει και σε 2-3 διαφορετικους λαους. Την παρτη μας κοιταμε και πρωτοι στην διαμαρτυρια οταν μας θιγουν. Καλα κανουμε. Αλλα καλο θα ηταν να κοιταζαμε μπας και παμε και λιγο μπροστα. Και αυτο θελει και λιγο πειθαρχια, και καμια φορα θελει και λιγο το κεφαλι κατω. Again, αποψη μου. Εγω ειμαι φιλελευθερος (οχι σαν κι αυτους εδω τους ντεμεκ, κανονικος, με την σωστη εννοια του ορου) και πανω απο ολα βαζω την ελευθερια μου σε ολα. Αλλα πειθαρχω στην κοινωνια που επελεξα να ζησω. Ακομη κι οταν δεν με συμφερει προσωρινα.

Link to comment
Share on other sites

Το μόνο πράγμα που καταλαβαίνουν όλοι αυτοί οι τυχάρπαστοι της πολιτικής μας ζωής, που κόβουν πάντα το "κοστούμι στα μέτρα τους" (και έχουν και άποψη για το πως πρέπει να ζούμε εμείς οι υπόλοιποι...), είναι το "μαύρισμα" στις εκλογές.

 

Συμφωνώ απόλυτα με την Απόλυτη Νομιμότητα. Όσο ισχύει ένας νόμος (ακόμα και άδικος) πρέπει να έχει την ίδια εφαρμογή σε όλους. Αν δεν μας αρέσει ή κριθεί ως κακός Νόμος τον αλλάζουμε, αλλά πάντα σύμφωνα με τις Συνταγματικές επιταγές.

 

Επειδή και εγώ ζω τα τελευταία 25 χρόνια σε πολιτισμένη χώρα της Ευρώπης, όπου ο πολίτης δεν είναι "τεμάχιο", αυτή η υπόθεση με την 1828/08 ΣτΕ με έχει βγάλει εκτός εαυτού. Μπορεί να μη το χτίσω τελικά αυτό το οικόπεδο, αλλά προτίθεμαι να κάνω μεγάλη ζημιά σ' αυτό το σάπιο σύστημα, μπας και γλιτώσουν άλλοι φουκαράδες.

Το σίγουρο πάντως είναι πως θα αποζημιωθώ και ήδη ψάχνω για αγορά στα Τουρκικά παράλια ή την Κροατία

 

Θα έχουν να με θυμούνται πολλοί από τους υπεύθυνους

Link to comment
Share on other sites

ουτε με το μαυρισμα γινεται τιποτα

 

εγω δεν πάω να ψηφίσω αλλά πάω σε κάλπη exit poll ελπιζωντας να αλλοιώσω τις προβλέψεις που βγάζουν μολις κλεισουν οι κάλπες

 

το σχεδιο μου ειναι δαιμόνιο, εστω και προσωρινα μπορεί κάποτε να πετύχει και να τρομάξουν για κανα 2 ώρες ότι βγαίνει ο βεργής

Link to comment
Share on other sites

@rigid

 

Υπάρχει καλύτερος τρόπος να σαμποτάρεις το σύστημα. Κάνε ότι έκανε και ο Πανούσης: Πήγαινε να ψηφίσεις από το πρωί, μπες στο παραβάν και κάτσε ... μέχρι να κλείσουν οι κάλπες. Το πολύ πολύ να φας και ένα γερό χέρι ξύλο αλλά μετά μπορείς να καταγγείλεις νοθεία!

Link to comment
Share on other sites

φιλε συμφωνουμε σε περισσοτερα απο οσα νομιζεις. και δεν διαφωνω εγω οτι υπαρχουν νομοι φτιαχτοι, διαφωνω με τη νοοτροπια του (κρατους/κομματος/συντεχνιας/ομαδας πολιτων)-"ετσι γουσταρω" που με ο,τι διαφωνουν, το παραβιαζουν, απλα γιατι ετσι τους αρεσει. αυτο για μενα δημιουργει ενα καθεστως και μια νοοτροπια σταρχιδισμου που κανει ολη τη χωρα να βρωμαει ακινησια και σαπιλα.

 

Όταν σε άλλο θρεντ έγραψα για αναθεώρηση όρων δόμησης ΚΕΝΤΡΟΥ ΠΟΛΗΣ με εγκεκριμένο σχέδιο του 1867 (!) κ αναθεώρηση το 1934 μέσω Γ.Π.Σ.(εν έτει 2004),πέρασα απαρατήρητος.....Κ ύστερα από λίγο αιματάκι που έφτυσα,λίγα ευρουλάκια που πλήρωσα,κατάφερα να καταλήξω στο εξής συμπέρασμα:ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ να αναθεωρηθεί σχέδιο πόλης (τεταρτογενής σχεδιασμος ) από Γ.Π.Σ (τριτογενής σχεδιασμός) ,μέσω ενός αντισυνταγματικού Νόμου, του 2508.Στην εφορεία βέβαια,αυτό δεν περνάει,καθώς είναι αντισυνταγματικό,αλλά στην Πολεοδομία περνάει,καθώς το ερμηνεύουν όπως γουστάρουν.

 

Αποτέλεσμα αυτού είναι:αγοράζεις οικόπεδο εντός σχεδίου πόλεως και φορολογείσαι με τον υψηλό Σ.Α.Ο. (που αντιστοιχεί στον παλαιό-υψηλό Σ.Δ.) και αν οικοδομήσεις,τότε πάς με τον χαμηλό Σ.Δ.

 

ΝΤΑΒΑΤΖΗΛΙΚΙ ΣΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΤΙΣ ΕΦΟΡΕΙΕΣ-ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΕΣ δηλαδή....ο καθένας προιστάμενος (Εφορείας-Πολεοδομίας) έχει ΑΠΟΛΥΤΟ δικαίωμα δηλαδή να εφαρμόσει στο κορμί σου όποιο Σ.Δ. γουστάρει,καθώς υπάρχουν 2 ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΟΙ Σ.Δ. για το ΙΔΙΟ ΟΙΚΟΠΕΔΟ,οι οποίοι ΙΣΧΥΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ 2 ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΚΥΡΟΣ (!!!!!!!!!!!!!!!!!!!)

 

Ρώτησα λοιπόν μερικούς δικηγόρους πώς -έτσι για χαβαλέ- μπορεί ένας πολίτης να προσβάλλει ένα Π.Δ. κ έμαθα ότι πρέπει να πληρώσω ένα σκασμό λεφτά ,κ ΑΝ τα καταφέρω,τότε η προσβολή του Π.Δ. θα ισχύει ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΜΕΝΑ,δηλαδή ΔΕΝ ΘΑ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΔΕΔΙΚΑΣΜΕΝΗ για τον οποιοδήποτε τρίτο,καθώς πρέπει να καταργηθεί ολοκληρωτικά το Π.Δ. από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.ΈΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΝΑΙ ΦΤΙΑΓΜΕΝΟΙ οι ''Νόμοι'' μας κ τυπώνονται πάνω στο χαρτί τουαλέτας με την κωδική ονομασία ''ΦΕΚ''....

 

Έμαθα επίσης ότι η τάση για την Αττική σύμφωνα με τον Οργανισμό Αθήνας είναι σιγά σιγά να πέσει ο Σ.Δ. κάτω του 1.

 

Χαίρομαι απίστευτα

 

Διότι,ποιός θα τολμήσει να γκρεμίσει για να κτίσει,όταν γνωρίζει ότι ο Σ.Δ. του φτάνει μόνο για μία παράγκα?

 

Το πρόβλημα λοιπόν,όπως το ανέλυσα κ στα άλλα θρεντς,ανάγεται στον πρωτογενή πολεοδομικό σχεδιασμό,το ΧΩΡΟΤΑΞΙΚΟ.Ελλείψει χωροταξικού,όλοι οι υπόλοιποι σχεδιασμοί ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΕΛΙΩΜΕΝΟΙ (όλοι τους ''πατάνε'' πάνω στο Χωροταξικό), συνεπώς ΠΡΟΣΒΑΛΛΟΝΤΑΙ ΠΑΝΕΥΚΟΛΑ.

 

Αυτό λοιπόν εγινε κ στην περίπτωση του 1828/08 του ΣτΕ,αυτό έγινε κ στην περίπτωση του γιουνάνι babis,αυτό έγινε με κάθε πολίτη της χώρας που σιωπηρά αποδέχτηκε εδώ κ 200 χρόνια τη δολοφονία του μεγαλύτερου ηγέτη της χώρας,του Ι.Καποδίστρια,ο οποίος το πρώτο πράγμα που αποφάσισε να ολοκληρώσει ήταν το Εθνικό Χωροταξικό.

 

Κ επειδή είμαστε ΓΙΟΥΝΑΝΙ κ όχι ΕΛΛΗΝΕΣ,ΠΟΤΕ δεν πρόκειται να αποκτήσουμε Εθνικό Χωροταξικό,γιατί στην ουσία δεν βολεύει ΚΑΝΕΝΑ....ΌΛοι μας γουστάρουμε να κάνουμε ό,τι μας *****ώσει στην ''οικοπεδάρα'' μας,στο κάτω-κάτω ΔΙΚΙΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ?????

 

Το αυθαιρετάκι μας στην οικοπεδάρα μέσα στη μέση του κάμπου,τα λύματα από τις χωραφάρες μας στο ποτάμι,τα μπάζα στα ρέματα,τα εργοστάσια στην εξοχή κλπκλπκλπ.......

 

Θεωρώ λοιπόν ότι το κύριο babis έστησε πλεκτάνη-ΝΤΑΒΑΤΖΗΛΙΚΙ εις βάρος της τσέπης του Ελληνικού Λαού,με την πολύ απλή σκέψη:ΠΩΣ ΕΓΩ ΤΟ ΗΞΕΡΑ Κ ΑΥΤΟΣ ΟΧΙ?Τουλάχιστον εμένα δεν μπορεί να με κοροιδέψει ο κάθε μ******* επιχειρηματίας θεωρώντας ότι ''φανερώνει το πρόσωπο της Δικαιοσύνης''.

 

ΑΥΤΗ ΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΓΟΥΣΤΑΡΑΝ ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΣΑΣ ΡΕ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΕΣΕΙΣ,ΟΙ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΟΥΣ....

 

Έκαναν τα πάντα για να γίνει έτσι όπως είναι....Μην γκρινιάζετε λοιπόν,μην χαίρεστε,μην ελπίζετε,ΚΑΤΑΠΙΕΙΤΕ ΤΟ Α-Μ-Α-Σ-Η-Τ-Ο.Και προφανώς,ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ το κάθε babis και το κάθε leonidas.

 

Έτσι howard,νομίζω πως έχω ολοκληρώσει την τεκμηρίωση της σκέψης μου.

 

Γαμώ το ***** τους ολονών.

 

edit:Η κυβέρνηση ανακοίνωσε τη φανταστική καταπληκτική σούπερ ουάου εργασία της που έκαναν τα καλά παιζάκια του Ο.Α., ΤΟ Ν-Ε-Ο Γ-Α-Μ-Α-Τ-Ο Τ-Ε-Λ-Ε-Ι-Ο ΡΥΘΜΙΣΤΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΑΘΗΝΑΣ !!!!!!!!!!(δευτερογενής σχεδιασμός)....

 

ΠΟΙΟΝ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΤΕ ΡΕ????

 

ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΩΤΟΓΕΝΗΣ?????????Πώς ξέρω εγώ ότι μεθαύριο θα συνεχίσει να ισχύει?????

 

ΤΟΥΣ ΠΟΛΕΟΔΟΜΟΥΣ-ΧΩΡΟΤΑΚΤΕΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΓΕΤΕ ΣΤΟ ΒΟΛΟ ΤΟΥΣ ΕΧΕΤΕ ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΟΥΣ???????????????Αν τους έχετε διακοσμητικούς,τότε χρησιμοποιήστε τους κ σε κάνα πρωινάδικο της κρατικής τηλεόρασης ως ΓΛΑΣΤΡΕΣ,να ανέβει κ λίγο η ποιότητα......

Link to comment
Share on other sites

Αυτό και αν είναι βόμβα μεγατόνων...

 

Να ακόμα ένας σοβαρός λόγος που υποστηρίζω την κατευθείαν αντιπαράθεση με το ΥΠΕΧΩΔΕ. Αν δεν τους πλακώσουμε σε αγωγές και μηνύσεις και προσφυγές στο ΣτΕ και το ΕΔΑΔ δεν πρόκειται να αλλάξει τίποτα.

 

Πρέπει να ανοίξει μία θεματική για νομικής φύσεως θέματα. Όλα αυτά που αναφέρει ο Zavi δεν είναι απλά σοβαρά, είναι το Α και το Ω της Νομιμότητας. Α, ναι και για όσους δεν κατάλαβαν... δεν αφορούν μόνο τον ίδιο.

 

Το πράμα είναι ήδη βρομερό και τρισάθλιο, είμαστε ήδη στον πάτο. Μόνο προς τα πάνω μπορεί να πάει και να καλυτερέψει. Αν κάνουμε κάτι. Διαφορετικά και του χρόνου για τα ίδια θα μιλάμε.

 

Αν προχωρούσαμε οργανωμένα, το οικονομικό κόστος της όποιας προσφυγής θα ήταν μηδαμινό. Όσον αφορά δε την άποψη πως οι αποφάσεις του ΣτΕ αφορούν μόνο τους προσφεύγοντες και δεν αποτελούν δεδικασμένο είναι απλά εσφαλμένη (και εξυπηρετεί καταστάσεις...). Αφορά αποκλειστικά τους διαδίκους όταν πρόκειται επί συγκεκριμένου θέματος. Όταν αφορά γενικότερη υπόθεση (π.χ. αντισυνταγματικότητα) μπορεί να αποτελέσει δεδικασμένο για επόμενες υποθέσεις

Link to comment
Share on other sites

Δεν αναρωτήθηκε κανείς πώς γίνεται να άλλαξε ο Σ.Δ. στη διπλή ανάπλαση?Κανείς για ποιό λόγο εμπλέκεται ο Κακλαμάνης?

 

Μάθημα λοιπόν:

 

Ο ''περίφημος'' Νόμος 2508/1997,όντας ένας από τους 3 ''μεγάλους'' οικιστικούς νόμους που έχουν ''εφευρεθεί αποκλειστικά κ μόνο για να υποκαταστήσουν τραγελαφικά την έλλειψη Εθν.Χωροταξικού,χρίζει τους ΟΤΑ (Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης) ως ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΕΣ του Πολεδομικού Σχεδιασμού.

Πώς είπατε?

 

Διαβάστε τον.....

 

Εκεί βρίσκεται κ η Αντισυνταγματικότητα του ''Νόμου'' αυτού:πώς γίνεται,ένα θέμα μείζονος σημασίας όπως το οικιστικό,να κρίνεται βάσει της βούλησης του κάθε Νομάρχη,ενώ στο σύνολό της η οικιστική ανάπτυξη είναι θέμα ΕΘΝΙΚΗΣ σημασίας,και παίρνει σβάρνα κ διάφορα άλλα,το μεγαλύτερο των οποίων είναι το ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΟ?Με ποιά αρμοδιότητα κ βάσει ΠΟΙΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ?Των στοιχείων που ''μαγειρεύει'' η Νομαρχία?Ο Δήμος?Ο κάθε τσοπάνης που έχει φίλο τον Πρόεδρο του χωριού?Η ένωση ξενοδόχων?Η ένωση βιομηχάνων?Ο σύνδεσμος αγροτών?

 

ΠΟΙΟΣ?

 

Πήραν λοιπόν αυτό το απίστευτα σημαντικό κομμάτι-θησαυρό για εξυπηρέτηση εκλογικών συμφερόντων κ το έδωσαν στο κάθε βλήμα που γυρίζει τα καφενεία να μαζέψει ψήφους για τη θέση του Νομάρχη-Αντινομάρχη-Αντινομαρχί(δι)-Δήμαρχο-Πρόεδρο Κοινότητας.....

 

Από σήμερα,13-6-1997,επειδή κάνει ζέστη,αποφασίζουμε κ διατάσσουμε: ''Από δω κ στο εξής,ο εθνικός πλούτος της χώρας μας,η γη κ η χρήση της,ανήκει σε εμάς.Κ επειδή έτσι γουστάρουμε,όποτε βαριόμαστε ή όποτε μυριζόμαστε χρήμα,όποτε τρώμε παντόφλα από το γύναιο,θα ξεσπάμε επάνω στους επενδυτές.Επειδή κιόλας το γιουνάνι leonidas άρχισε να μας γλείφει κ μας γλείφει καλά απ' ότι φαίνεται,μας τα σκάει κιόλας,θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να εξυπηρετησουμε αυτόν κ την παρεούλα του,άσε που έχουν κ πλάκα όλοι μαζί όταν μαλλιοτραβιούνται για τις ΑΠΕ.''(Σε αυτόν τον τομέα να δείτε τί παίζει....)

''Η γνώμη μας επίσης,επειδή είμαστε ΟΤΑ,δεν είμαστε και Υπουργείο,μπορεί πολλές φορές να είναι λάθος.Σε περίπτωση που κάνουμε λάθος,έχουμε τον πορτιέρη μας τον ΣτΕ να πει ότι πράξαμε σωστά.Κανείς δεν μπορεί να δείρει τον πορτιέρη μας.Αν θέλει,μπορεί να έρθει ''να τα βρούμε'' βρε αδελφέ,κ άμα σκάσουμε στο φαί με αυτά που ''βρήκαμε'' και σιγουρευτούμε ότι είναι καλό παιδί,τότε θα τον αφήσουμε να παίξει στα λημέρια μας.Το ακούτε εσείς οι υπόλοιποι?ΜΟΝΟ ΚΑΛΑ ΠΑΙΖΑΚΙΑ ΜΠΟΛΟΥΝ ΝΑ ΠΑΙΔΟΥΝ ΘΤΟΥΘ ΟΤΑ.Τα κακά και τα φτωχά παιζάκια ΝΑ ΦΥΓΕΤΕ,ΝΑ ΠΑΤΕ ΑΛΛΟΥ''(με ένα παγωτό Magnum στο στόμα).

 

ΠΟΥ όμως?Αφού παντού ΟΤΑ είναι.....

 

Έτσι λοιπόν,όποιος θέλει να κάνει κάτι σε αυτον το τόπο,όπως το κύριου babis,πρέπει να έχει φιλαράκι τον άρχοντα του αντίστοιχου ΟΤΑ.

 

Εγκρίθηκαν εν έτει 2009 κ τα εξής χωροταξικά(μόνο κ μόνο ο πληθυντικός σε αυτή τη λέξη μου φέρνει εμετό):Για τις ΑΠΕ και για τον Τουρισμό....Global patent made by Greeks.....

 

Κ άντε εσύ Periklis να βρείς το ανθρώπινό σου δικαίωμα στο Ευρωπαικό Δικαστήριο.....

 

Οι Έλληνες-Γιουνάνι,μόνοι τους αποφάσισαν ότι δεν θέλουν να έχουν ανθρώπινα δικαιώματα,γιατί ''θα τα βρούμεεεεεεεε''....:lol:

 

Υ.Γ:Κύριε Αντινομάρχα,επειδή γνωρίζω ότι διαβάζετε το forum (στην ημερίδα για το Γ.Π.Σ. ***** δανειστήκατε το ποστ μου από άλλο θρεντ χωρίς να κάνετε μνεία),σας ζητώ συγγνώμη,στ' αλήθεια δεν φταίτε εσείς.....:lol: Κ για να λέμε κ του στραβού το δίκιο,προς τα κάτω πήγαν οι Σ.Δ.,όχι προς τα πάνω,άρα σίγουρα δεν έχετε κάνει λάθος. :lol:

Για τους άλλους ΟΤΑ τα λέω,που ζητάνε μίζα 300.000,00 ευρώ (!!!!!!!!!!!!!!!!) για την κάθε εγκατάσταση ανεμογεννήτριας προκειμένου να εγκρίνουν το +30% της φέρουσας ικανότητας του ΟΤΑ-θρόνου τους....

 

Είμαι ΠΟΛΥ τσατσόνι,έτσι δεν είναι?ΕΣΕΙΣ με κάνατε έτσι.......!!!!!!!Δώστε μου κ εμένα κ σας υπόσχομαι ότι θα σβήσω το post!!!!!!!!:lol:

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.