Μετάβαση στο περιεχόμενο

Γήπεδο ΠΑΟ - Ανάπλαση & Βωβός


zavi@tee.gr

Recommended Posts

ωραια ρε φιλε, ειναι ετσι τα πραγματα, τώρα ανακαλυψες την αμερικη εσυ?

 

το θεμα ειναι τι γινεται? αφου καθε μορφη αναπτυξης καπου πονηρα εχει ξεκινησει, για καποιο συμφερον, για καποια κονομα. Ή μηπως νομιζεις οτι εξω δεν ειναι συνεννοημενα τα πραγματα τετοιου μεγεθους, για να καταλαβω.

 

σωστα οσα λες. στο δια ταυτα τι θα κανουμε θελω να ακουσω? να μην γινει τιποτα? μεχρι να αποφασισουν τα αστερια να κανουν χωροταξικο και κτηματολογιο για ολη την επικρατεια οπως ολες οι αλλες χωρες πλην ελλαδος και ανατολικου κονγκό? γιατι τελικα μερικα πραγματα πρεπει να τα λεμε και εντος πραγματικοτητας. Ή μηπως νομιζει κανεις πως θα γινει ποτέ παρκο στον βοτανικο ή στο ελληνικο?

 

και μην με αρχισεις παλι για το βωβο, γενικα θελω να μου πεις τη γνωμη σου, αφου γενικα μου απαντας (και σωστά αφου το προβλημα ειναι γενικο)

Link to comment
Share on other sites

  • Απαντήσεις 190
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

φίλε,τί έπαθες?χθες ήσουν τρισευτυχισμένος που θα δικαιωθεί το babis,τώρα γίνεσαι σκεπτικός?

 

ναι,τώρα ανακάλυψα την αμερική.

 

Η αλήθεια είναι ότι είμαι προετοιμασμένος να τραντάξω κ να συντρίψω όσα Π.Δ. βλέπω ότι χωλαίνουν,αλλά δυστυχώς δεν είμαι δικηγόρος.Κ όπως ξέρουμε πολύ καλά,οι δικηγόροι ΚΟΣΤΙΖΟΥΝ.

 

Έχω βρει ΟΛΑ τα σημεία προσβολής του Συντάγματος κ όλες τις τρύπες των Π.Δ. για αυτά που μιλάω....Τις πουλάω,τις θέλει κανείς?Το κύριου babis πιθανόν να τα έχει ήδη....αν κ μηνύει το Δήμο με διαφορετικά κριτήρια....

 

Ο επίτιμος πρόεδρος του συμβ/κού συλλόγου,όντας δικηγόρος ο ίδιος κ με υψηλότατο ήθος,έκανε ρεζίλι 2 ΟΤΑ,ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΣΥΝΤΡΙΒΟΝΤΑΣ ΤΑ Π.Δ. ΕΝΤΑΞΗΣ ΠΕΡΙΟΧΩΝ ΣΤΟ ΣΧΕΔΙΟ.....μόνο κ μόνο για να σπάσει πλάκα γιατί δεν έχει παιδιά κ βαριέται.....

 

Εγώ ο μικρός που πρέπει να ζήσω τη μέλλουσα οικογένειά μου,θα ταίζω μαλακωδώς τους δικηγόρους?Για να κερδίσω τί?Δεν είπα ποτέ ότι είμαι ιδεολόγος....

 

Κ ΝΑΙ,ακόμα κ για έγκριση χωροταξικού υπάρχουν ελπίδες,έγκριση δασολογίου κ έγκριση ΟΛΩΝ των υπολοίπων μελετών οι οποίες έχουν ολοκληρωθεί εδώ κ 50 χρόνια κ συνειδητά μένουν στο συρτάρι.....

Βρες μου λεφτά κ ορκίζομαι να σας κάνω μάγκες όλους.Αλλιώς,τί άλλο μένει,εγώ επιλέγω να καταπιώ,τουλάχιστον μασημένα.....

 

Αυτά

Link to comment
Share on other sites

ήμουνα τρισευτυχισμενος αλλα με ξενερωσες :)

 

δηλαδη σταυροφορία....δεν με πειθεις για δον κιχωτης, σε εχω κοψει για εξυπνο τυπακι.

Link to comment
Share on other sites

Μα και βέβαια δεν πείθω για ''δον κιχώτης''........

 

Βλέπω μπροστά:δεν θα πάω να δαγκώσω τα χέρια που αύριο-μεθαύριο θα προσπαθώ να φιλήσω........

 

Απ' ό,τι κατάλαβες κ εσύ για μένα,παρ'όλο που ΒΛΕΠΩ,επιλέγω να ΞΕΧΝΑΩ ΑΜΕΣΩΣ (τουλάχιστον έτσι το παίζω στην πραγματική μου ζωή).Κ το ίδιο συνιστώ κ στους υπολοίπους...

 

Διότι εγώ έχω μέλλον μπροστά μου,ενω κάποιοι άλλοι που δεν έχουν κ είναι ήδη ισχυροί,επιλέγουν να αντιστέκονται για χόμπι....όπως το babis.Βαρέθηκε φαίνεται κ είπε κ αυτό να διασκεδάσει,τώρα που έφαγε όοοοοολο το φαί του κ έγινε μεγάλο κ τρανό....

 

Anyway howard,είσαι ΠΟΛΥ αξιόλογος τύπος συνάδελφε κ πραγματικά ευχαριστήθηκα την ανταλλαγή απόψεων δημοσίως μαζί σου!Σου εύχομαι καλή συνέχεια κ μακρυά από τις κακοτοπιές.....

 

Αυτά δις

Link to comment
Share on other sites

Για το γήπεδο της ΑΕΚ θα πείτε τίποτα ????

Εκει να δείτε ανάπλαση....... Μεταμόρφωση ...... Το μεγαλύτερο μαγικό ..... Ποιος Κοπερφιλντ και Χουντίνι......

Πέρνουμε ένα γήπεδο ποδοσφαίρου και το κάνουμε ........... χμμμμ ..... Τίποτα?!

 

Αυτό κι αν είναι ΑΝΑΠΛΑΣΗ!!

Link to comment
Share on other sites

Αυτά τα περί Δον Κιχωτισμού ήταν απογοητευτικά.

 

Είναι Δον Κιχωτισμός να προσπαθήσεις, σύμφωνα με τις δυνάμεις σου, να ξεβρομίσει ο χώρος που δραστηριοποιείσαι επαγγελματικά?

 

Είναι Δον Κιχωτισμός να μην ανέχεσαι τη προσβολή της προσωπικότητάς σου και της επιστημονικής σου υπόστασης?

 

Είναι Δον Κιχωτισμός να τολμάς να υψώνεις το ανάστημά σου, για να αφήσεις στα παιδιά σου κάτι καλύτερο από εκείνο που βρήκες εσύ?

 

Αν είναι έτσι, τότε καλά κάνουμε και τα μετράμε ΟΛΑ σε δίφραγκα ...που έτσι και αλλιώς δεν θα είναι πολλά...

 

Τις Πυραμίδες τις κατασκεύασαν τρεις κατηγορίες ανθρώπων: Οι μηχανικοί, οι σκλάβοι και οι ΕΣΑτζίδες των Φαραώ. Επιλέξτε τη θέση που σας ταιριάζει.

(σσ. κάθε αναγωγή σε ραγιάδες, δεχτή)

 

 

Υ.Γ.

Οι άνθρωποι αναγνωρίζονται για δύο πράγματα: Για εκείνα που έκαναν και για εκείνα που δεν τόλμησαν να κάνουν.

Link to comment
Share on other sites

οχι φιλε μου τα παραπανω που λες δεν ειναι δονκιχωτισμος, ειναι υποχρεωση μας. Ο zavi ομως μιλαει για τη σαπιλα ΟΛΟΥ του συστηματος - αυτα που περιγραφει, για μενα λυνονται με επαναστασεις, κινηματα, εκτελεσεις στη πλατεια συνταγματος κτλ - ή αλλιως γινεσαι βασιλης λεβεντης - συμφωνουν ολοι μαζι σου και παραλληλα σε θεωρουν τρελο. Εκει ισως και η διαφωνια μας. Εγω θελω να τραβηξω μια γραμμη και να πω - μεχρι εδω, απο δω και περα να γινουμε ελβετια, κι ας φανε μερικα λαμογια - ο zavi λεει οσο φαγατε φαγατε λαμογια, μεχρι εδω. Ετσι το εκλαμβανω εγω.

 

και να μιλησω λιγο χυμα: επειδη εχουμε και υποχρεωσεις, ειναι λεπτο το σημειο που η προσπαθεια για μια καλυτερη κοινωνια μπορει να αποβει εις βαρος των υποχρεωσεων μας - οποτε ολοι (ειμαστε πολλοι, δεν διεκδικω καμια μοναδικοτητα) σερφαρουμε στην ακρη του κυματος με προσοχη να μην πεσουμε, για να χρησιμοποιησω χαβανεζικη εικονα. Προσπαθουμε να ειμαστε ενταξει με τον καθρεφτη καθε πρωι, αλλα δεν ρισκαρουμε αλλους που δεν μας φταινε για τις δικες μας επιλογες.

 

Εξαλλου, σε μια χωρα ΤΟΣΟ μπαχαλο, υπαρχουν και περισσοτερες ευκαιριες :)

Link to comment
Share on other sites

Ο zavi ομως μιλαει για τη σαπιλα ΟΛΟΥ του συστηματος - αυτα που περιγραφει, για μενα λυνονται με επαναστασεις, κινηματα, εκτελεσεις στη πλατεια συνταγματος κτλ

 

Απλά εντόπισα τη ΡΙΖΑ του προβλήματος κ το σημείο που παραβιάζεται το Σύνταγμα.Διαφωνώ να πληρώνω τον κάθε επιτήδιο επειδή θα ήταν πιο κοντά στην πραγματικότητα να φοράμε ένα πέπλο ''Ελβετίας'' από το να ξεριζωθεί το πρόβλημα.

 

Όσο για τις επαναστάσεις κλπ,μάλλον συμφωνώ,αφού δήλωσα ότι ΟΤΑΝ ψηφίσω,θα γίνει πραξικόπημα...:lol:

 

Εγω θελω να τραβηξω μια γραμμη και να πω - μεχρι εδω, απο δω και περα να γινουμε ελβετια, κι ας φανε μερικα λαμογια - ο zavi λεει οσο φαγατε φαγατε λαμογια, μεχρι εδω. Ετσι το εκλαμβανω εγω.

 

Δηλαδή προτείνεις την προσωρινή λύση,πάνω σε ένα βουνό από κοπριά να απλώσουμε μία κρούστα σοκολάτας....Δεν ξέρω αν θα βοηθήσει,θα ρωτήσω τον ψυχολόγο μου επάνω σε αυτό το φιλοσοφικό ερώτημα...:lol:

 

@Periklis

 

Όπως σου είπα,είμαι σύμφωνος μαζί σου.Όμως,υπάρχει το δεδομένο ότι άπαξ κ αντιπαρατεθείς με αυτούς που τα έχουν κανονισμένα κ τους χαλάσεις τις δουλειές,σε αυτόν τον τόπο όλοι θα σου την έχουν στημένη....Βέβαια,στην περίπτωσή σου δεν μπορούν να σου κάνουν κ πολλά παραπάνω.Στους υπόλοιπους όμως από εμάς?

Κ συγκεκριμένα,προσπαθείς να προσβάλλεις την απόφαση του ΣτΕ,η οποία έχει πατήσει στον 1337,ο οποίος θεωρείται ΠΑΝΙΣΧΥΡΟΣ,κ με τις τροποποιήσεις που έχει δεχθεί αποτελεί πλέον τον πιο ΒΑΣΙΚΟ οικιστικό ''εκσυγχρονισμένο'' νόμο....Μήπως θα έπρεπε να δεις,σε περίπτωση σύγκρουσης-αντιπαράθεσης,κατά πόσο αυτός ο Νόμος υπερασπίζεται τα ανθρώπινα δικαιώματα των πολλών?

Απλά υποσημείωση κάνω καθώς κάνω εκτίμηση τί θα ισχυριστούν οι αντίδικοί σου,σε καμία περίπτωση δεν αμφισβητώ το δίκιο σου.

 

@grtopo

 

AEK?????:lol:

 

no money,no funny!!!!!!!!!!!! :lol:

Τα 45 εκατομμυριάκια που παραγράφηκαν ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ για να σας κάνουν ομάδα.....

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.