Μετάβαση στο περιεχόμενο

Έλεγχοι κατά την κατασκευή


 

Recommended Posts

stravops

 

1.Εργατικό ατύχημα

2.Φέσι-Ανατιμήσεις

3.Καταγγελίες παντός είδους

4.Αρχαία-δίκτυα ΟΚΩ

5.Σωστός προγραμματισμός των συνεργείων

6.Τα υπόλοιπα στην πράξη και σύμφωνα με τις εμπειρίες κ τα βίτσια του καθενός.Είναι ΠΑΡΑ πολλές οι παράμετροι κ αναπροσαρμόζονται πάντα ανάλογα με τις απαιτήσεις του ΚτΕ κ τις ιδιαιτερότητες του ιδίου του έργου.Να σου δείξω οικοδομικούλι που έμειναν με ανοικτό το στόμα 60άρηδες μηχανικοί κ να σου δείξω 10όροφο που πήγε στον αυτόματο πιλότο....

Link to comment
Share on other sites

howard, έχεις δίκιο, αλλά θα μπορούσε ο καθένας να προσθέτει κάτι που θεωρεί σημαντικό χωρίς να κάνει μεγάλη ανάλυση. Ποια είναι η σελίδα που αναφέρεις?

 

Αν και ολα τα posts είναι πολύ χρήσιμα και ενδιαφέροντα, με ενδιαφέρει κυρίως το καθαρα τεχνικό κομμάτι.

Link to comment
Share on other sites

Αν και ολα τα posts είναι πολύ χρήσιμα και ενδιαφέροντα, με ενδιαφέρει κυρίως το καθαρα τεχνικό κομμάτι.

 

Κοίτα,δεν μπορείς να γίνεις μηχανικός κατασκευής με online εγχειρίδια.Κάνε μία βόλτα στον Παπασωτηρίου κ πάρε μερικά βιβλία σχετικά με αυτό που σε ενδιαφέρει,για αρχή.Αν δεν θίξεις συγκεκριμένα θέματα,δεν νομίζω ότι θα καταφέρεις να κατατοπιστείς.Ψάξε κ στο θρεντ ''αγκυρώσεις διαμήκους οπλισμού'',νομίζω ότι εκεί έθιξα συγκεντρωτικά κάποια θέματα....

 

αφου πάρεις μέτρα για το προσωπικό (όπου παίζει μεγάλο ρόλο η κωλοφαρδία γενικά, εδώ στο γραφείο εισαι και κόβεσαι από το χαρτι)

Τί ξεστόμισε πάλι ο Θ-Ε-Ο-Σ!!!!!!!!!!.......

 

Αυτά

Link to comment
Share on other sites

Αφού συμφωνήσω με τα μέτρα ασφάλειας, μετά το δεύτερο και κύριο για μένα είναι η σωστή τοποθέτηση της οικοδομής στο οικόπεδο και η σωστή χάραξη του ξυλότυπου στο σκάμα.

Έχω δει στύλους να κόβονται και να μετατοπίζονται μετά την πρώτη σκυροδέτηση της θεμελίωσης και στύλους να πέφτουν στο μέσον υπνοδωματίου.

Link to comment
Share on other sites

Αφού συμφωνήσω με τα μέτρα ασφάλειας, μετά το δεύτερο και κύριο για μένα είναι η σωστή τοποθέτηση της οικοδομής στο οικόπεδο και η σωστή χάραξη του ξυλότυπου στο σκάμα.Έχω δει στύλους να κόβονται και να μετατοπίζονται μετά την πρώτη σκυροδέτηση της θεμελίωσης και στύλους να πέφτουν στο μέσον υπνοδωματίου.

ρε γαμώτο πραγματικά, αυτο ρε συνάδελφοι ώρες ώρες με τρελλαίνει,

 

και αν μπλεκονται και πολλοί ειναι standard αυτο το φακιν στησιμο

Link to comment
Share on other sites

Ξεκίνα με 2 εύκολα:

 

1.''οδηγός οικοδομής'' του Γιάννη Ψούνη

2.''πρακτικές οδηγίες για σωστό κ οικονομικό στήσιμο κατοικίας'' του Νίκου Παπαχαραλάμπους

Link to comment
Share on other sites

Σ'ευχαριστώ πολύ. Το πρώτο υπάρχει και στον παπασωτηρίου, αλλα και στη βιβλιοθήκη του τεε. Το δευτερο,για όποιον ενδιαφέρεται, με μια γρηγορη αναζήτηση, ανακάλυψα οτι λεγεται "Πρακτικές οδηγίες για σωστό και οικονομικό κτίσιμο κατοικίας".

Link to comment
Share on other sites

Κάτι στο οποίο βρίσκω ότι γίνεται σφάλμα σε πλείστες περιπτώσεις, είναι οι αλφαδιές, οι στάθμες. Όταν χαλαρώσεις και αφήσεις τον μάστορα να πάρει αλφαδιές (κυρίως για πλάκες) παίρνεις ρίσκο. Και δυστυχώς αυτά τα σφάλματα δεν διορθώνονται. Αυτά τα κ**λοαλφαδολάστιχα όταν τα βλέπω τρελλαίνομαι..Και βέβαια μπορώ να σκεφτώ 1 εκατομμύριο άλλα σφάλματα, απλά αυτό είναι ένα σύνηθες νομίζω..έχει δίκιο οι [email protected] που γράφει για την αξία της πρακτικής που δεν αποκτάται δυστυχώς από τα εγχειρίδια.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.