Μετάβαση στο περιεχόμενο

Αποθηκη - Αδεια - κοστος


Recommended Posts

Καλήμερα! Έχω ενα οικόπεδο 200 τετραγωνικά και θέλω να βάλω δυο αποθήκες . Εχω το δικαίωμα να χτίσω 30 τετραγωνικά . και θέλω να τα μοιράσω σε 2 χ 15 τ.μ !  το οικόπεδο συνορεύει  δίπλα απο το δικο μου σπίτι (με το δικο του οικόπεδο ) και 1 ακομα σπιτι  γιαυτο και θελω να φτιαξω 2 αποθήκες ξεχωριστές .    Οι αποθήκες θα ειναι για απλη χρήση  πράγματα του σπιτιού !  Θα ηθελα  μια φτηνή λύση ...  Γενικά δεν θέλω να χτίσω με μπετό θέλω κατι απλο ας πουμε με πανελ ...  Και αν ξερει κάποιος  τι άδεια πρέπει να βγάλω ? και τι κόστος περίπου για 30τ.μ  μη ηλεκτροδοτουμενο .!  

Link to comment
Share on other sites

αν καταλαβα καλα

 εχεις τρια οικοπεδα;;;;

Ανεξαρτητα.

ενα αδομητο, ενα με το σπιτι που μενεις  και "ενα ακομα σπιτι"  [;;;;]

Πού βρισκονται σε σχεδιο σε οικισμο  ;;;;;

Καθε οικοπεδο, μεχρι να "συνενωθει" με καποιο αλλο, ειναι ανεξαρτητο και χτιζει με βαση τον δικο του σδ.

[γιατι αυτο των 200 τμ. χτιζει 30 τμ;]

Η ερωτηση "και τι κόστος περίπου για 30τ.μ  μη ηλεκτροδοτουμενο .!  "

ψωναζει  απο μακρυα....  "να παιρνουν  ρευμα απο τα διπλανα σπίτια..".😀

τα λεμε

Link to comment
Share on other sites

Δημήτρη  όπως είπες ειναι 3 οικόπεδα τα 2 εχουν σπιτια μεσα και υπάρχει και ενα ακομα 200τ.μ που ο τοπογράφος μου ειπε οτι εχω δικαίωμα να χτισω 30τ.μ . Απλα επειδή την αποθήκη την θελω για να βαλω 3 ιντεξιον και να βαλω κουτες για πραγματα του σπιτιου , γιατι να μπλεξω με δεη και νερο ?  Γιαυτο αναφερω την χρηση της αποθηκης!  Οποτε το ερωτημα ειναι :

Για να φτιαξω μια αποθήκη  για τα πράγματα του σπιτιού  , υπάρχει κάποια συγκεκριμένη άδεια ?...   και μια άδεια για μια τέτοια αποθήκη τι κόστος έχει ?

Και τι γνώμη σας   .   Αποθήκη με πανελ ή κατι αλλο ( οικονομική λύση)?       οποτε το ξαναλεω Δημητρη  οτι φτιαξω θελω να ειναι νομιμο  και για τα παιδια μου στο μέλλον ....   Γιαυτό μπήκα εδώ να κάνω ερωτήσεις  μήπως βρω άκρη... !!!

Edited by Τασος83
Link to comment
Share on other sites

Όλα αυτά θα τα συζητήσεις με το μηχανικό σου. Αυτός θα σε κατατοπίσει και θα σου εξηγήσει τα "πως" και τα "γιατί". Από εδώ, δεν μπορείς να πάρεις απάντηση στα ερωτήματά σου, για τον απλούστατο λόγο ότι απαιτείται προσωπική επαφή.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.