Μετάβαση στο περιεχόμενο

Το ΤΣΜΕΔΕ αγνοεί τις διαμαρτυρίες μου


umeca74

Recommended Posts

Φετος εφαγα ενα προστιμο απο το (πρωην) ΤΣΜΕΔΕ που πιστευω πως ειναι αδικο. Για δικες τους παραλειψεις περσυ με βαλαν να πληρωσω 80 ευρω "για καθυστερηση"

 

πριν απο 2 μηνες εκανα εγγραφη διαμαρτυρια και αιτηση επιστροφης χρηματων, με αριθμο πρωτοκολλου κλπ. Ακομα περιμενω απαντηση! Ειναι δυνατο να με αγνοησουν τελειως και ουτε να με απαντησουν? Εχω παρει αναποδες!!

 

Νικος

 

Παρατήρηση: Οι τίτλοι των θεμάτων πρέπει να είναι με σωστή ορθογραφία και με τόνους.

Παρακαλώ διαβάστε τους Κανόνες Συμμετοχής του forum.

Ευχαριστώ. acnt

Link to comment
Share on other sites

Εδώ τους δίνουμε τόσα λεφτά (δικά μας λεφτά), τα διαχειρίζονται ΑΥΤΟΙ χωρίς να ρωτάνε έμας και δε δίνουν λογαριασμό. Δηλαδή εγώ πληρώνω, αυτοί τα διαχειρίζονται για μένα, και μου βάζουν και προστιμό αν αργήσω μια μέρα. Αυτοί τρώνε προστιμα καθε φορά που χάνουμε λεφτά από λάθος αποφάσεις στους?

 

Τα 80 ευρώ που σου φάγανε με επιτοκιο 1% το μήνα, δηλαδή 12,68% το χρόνο είναι επιτόκιο πιστωτικής. Αλλά δεν είναι τίποτα μπροστά σε αυτά που θα σου πάρουνε μια ζωή.

Link to comment
Share on other sites

Πήγαινε από εκεί. Έχω φάει αντίστοιχη ήττα αλλά όχι σε επίπεδο χρημάτων. Είχα πρωτοκολλήσει αίτηση για αποστολή των αποκομμάτων πληρωμής στο σπίτι μου (εντάξει, τίποτα το ιδιαίτερο αλλά εν πάσει περιπτώσει) γιατί είχαν διεύθυνση της προηγούμενης δουλειάς και επί 3 ή 4 εξάμηνα τα έστελναν στην παλιά διεύθυνση (δεν είχαν προωθήσει την αίτηση καν !). Τελικά, βρήκα άκρη στις πιο φιλότιμες κυριές των ταμείων του 1ου ορόφου που με τα διάφορα αποδεικτικά, έκαναν την αλλαγή επί τόπου. Γι' αυτό σου λέω, πήγαινε από εκεί και απευθύνσου στο αρμόδιο τμήμα, δεν θα βρεις άκρη έτσι !

Link to comment
Share on other sites

Η πλακα ειναι οτι οταν πηγα στα γραφεια να διαμαρτυρηθω και τους ρωτησα πως ακριβως θα κανω επισημη διαμαρτυρια, οι περισσοτεροι υπαλληλοι δεν ηξεραν τη διαδικασια. Μονο ποθ δε με ειπαν "πως τολμαω να εχω ενσταση κατα του υπερτατου ΤΣΜΕΔΕ" :)

Link to comment
Share on other sites

Να οργανωθούμε και να απαιτήσουμε. Εμείς πληρώνουμε, το ταμείο είναι δικό μας. Δεν είναι ιδιοκτησία ενός προεδρίου που δε το ψηφιζουμε αλλά το ορίζει ή κάθε κυβέρνηση.

 

Να μην πληρώνουμε το ΤΣΜΕΔΕ μέχρι να δεκτούν να ψηφίζουμε το προεδρίο.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
Πριν από 12 χρόνια είχαν κάνει 2 χρόνια περίπου για να μου επιστρέψουν χρήματα

 

φαντάσου τώρα που έχουμε κάνει και επανίδρυση του κράτους!!

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.