Μετάβαση στο περιεχόμενο

Κλείσιμο διαχωριστικου μπαλκονιου


Recommended Posts

Γεια σας. Θα ήθελα συμβουλες για θέμα που μου εχει προκυψει.

Διαμενω σε διαμερισμα πολυκατοικιας στο 2ο οροφο. Το διαμερισμα ειναι διαμπερες , αρα 2 μπαλκονια. Ο διπλανος ενοικος λοιπον , στο διαχωριστικο του ενος  μπαλκονιου (απο την πλευρα του) εχει κανει κολλητα στο διαχωριστικο μια ξυλοκατασκευη , ντουλαπα να το πεις ? ,αποθηκη να το πεις ?, του οποιου οι διαστασεις ειναι πλατος απο την κουπαστη του ως τον τοιχο του αλλα το υψος ειναι ως το ταβανι με ακριβεια χιλιοστου (καμια διαφορα με το αν ειχε χτισει τοιχο) με αποτελεσμα να μην υπαρχει κενο καθολου μεταξυ διαχωριστικου και ταβανιου . Παρομοια κατασταση εχει κανει και στο διαχωριστικο του αλλου μπαλκονου. Εχει τοποθετησει ενα νοβοπαν στις διαστασεις του κενου του διαχωριστικου ως επανω. Οποτε αερας-φως κομμενα. Κι αν παρω και φωτια να δω απο που θα φυγουμε....Εννοειται βεβαια οτι δεν ρωτησε και να σημειωθει οτι τα εκανε στιγμη που λειπαμε οποτε βρεθηκαμε προ τετελεσμενου γεγονοτος. Οταν τον επιασα και του ζητησα το λογο (χωρις αγριαδες και φοβερες , σεβομενος την τεταρτη ηλικια του) και του ειπα να τα βγαλει , γιατι μου κοβει αερα , φως κλπ. και οτι δεν προβλεπεται αυτο που εκανε , μου απαντησε " Δεν βγαζω και δεν μετακινω τιποτα και να πας να μου κανεις καταγγελια και να ρθουν να μου τα ξηλωσουν). Πηγα κι εγω λοιπον και ρωτησα στην πολεοδομία Αιγαλεω και μου ειπαν εμμεσως πλην σαφως Ζησε Μαη μου να φας τριφυλλι ...ακομα λεει εξεταζουν τις περιπτωσεις του 2016 !!!!! κι εκτος αυτου θα δοθει προτεραιοτητα σε σοβαροτερες περιπτωσεις γιατι εχουν 2 ελεγκτες ολους ολους για 7 δημους. Ρωτησα στην Πυροσβεστικη θετοντας θεμα διαφυγης σε περιππτωση φωτιας ...μου ειπαν οτι δεν προβλεπεται αυτο που εχει κανει ο γειτονας, εχετε απολυτο δικιο κλπ κλπ αλλα αρμοδια ειναι η πολεοδομια εμεις δεν εχουμε δικαιοδοσια. Τελικα πηγα στο ΑΤ της περιοχης , κατηγγειλα εγγραφως το γεγονος , θελοντας να υποβαλλω μηνυση και βεβαια η απαντηση ηταν οτι εμεις θα το στειλουμε στον εισαγγελεα κι αυτος θα αποφασισει αν θα γινει μηνυση ή αν θα προωθηθει στην αρμοδια αρχη. Πιασ το αυγο και κουρευ το .

Τι αλλο θα μπορουσα να κανω γιατι ακρη δε βλεπω...

Ευχαριστω εκ των προτερων.

Επισυναπτω και φωτο....

image.thumb.jpeg.1d3d7f2fb601928e8a7b207506d51532.jpegimage.thumb.jpeg.d14ef904e90e00c500cc2c774e04a641.jpeg

Link to comment
Share on other sites

1 ώρα πριν, James Steel said:

...

Τι αλλο θα μπορουσα να κανω γιατι ακρη δε βλεπω...

....

 

Γραπτή (και όχι προφορικη) καταγγελία στην ΥΔΟΜ στο Αιγάλεω. Βάλε στην αίτηση σου και εκτυπωμένες φωτογραφίες αλλά κι απο τον δρόμο. Κι αν στο Google στριτ δείχνει να μη υπήρχε τα προηγούμενα χρόνια και ειδικά να έχει κατασκευαστεί μετά τον Ιούνιο 2011 βάλε και από εκεί μερικές εικόνες.

Ας κάνουν όσο χρόνο θέλουν να το δούν. Όταν το δουν θα έχει το πρόστιμο και όλα αναδρομικά.

Ενημερώνεις και τον ιδιοκτήτη (αφού τα κάνει ο ένοικος του) ότι κάποια μέρα σε ένα δυο ή και περισσότερο χρόνια θα του έρθει πρόστιμο να πληρώσει και θα χάσει αρκετά ενοίκια τότε.

 

(γράφε με τονισμό στο κείμενο σου. Είναι υποχρεωτικό από τους κανόνες για να κλειδώσει το θέμα σου)

 

Edited by Didonis
Link to comment
Share on other sites

Ευχαριστώ για την απάντηση Didonis. Θα ξαναπάω στην ΥΔΟΜ και θα δούμε τι μέλλει γενέσθαι.

(σ.σ. ιδιοκτήτης είναι ο ίδιος)

Και πάλι ευχαριστώ !!

Link to comment
Share on other sites

καλή επιτυχία ....

και φυσικά δεν είναι απαγορευτικό εσύ να βάλεις και μπόλικα φυτά με γλάστρες σε εκείνη την πλευρά και να τα ποτίζεις όαο συχνά θες και με πίεση .....

 

Link to comment
Share on other sites

Καλά , απο νερά θα φάει κάργα ..Άσε που έχουμε ήδη φυτό στο σημείο από μέσα κι ο ******** πήγε και το κουτσούρεψε...για να βάλει το νοβοπάν , έτσι ? (δες φωτό).Αλλά θα γελάσει ο κάθε πικραμένος....

Για άλλη μια φορά , ευχαριστώ

image.thumb.jpeg.7cf3553dbdf2e0d703e77191a0679601.jpeg

Link to comment
Share on other sites

11 λεπτά πριν, James Steel said:

....Αλλά θα γελάσει ο κάθε πικραμένος....

....

εγώ είπα τα φυτά σου να ποτίζεις....

....και να θυμάσαι αν αρχίσουν τα γέλια του κάθε πικραμένου στο τέλος γελάει πιο πολύ απ όλους ο δικηγόρος με την αύξηση της πελατείας του.

Και μη ξεχνάς τα γραπτά μένουν και το ίντερνετ δεν είναι ανώνυμο.

Edited by Didonis
Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.