Μετάβαση στο περιεχόμενο

Αυτοκαταγγελία αυθαιρέτου


Recommended Posts

Έχω κάνει παράνομο λιώμενο-μεταλλικό εξώστη στην πλευρά του σπιτιού μου. Γίνεται να το αυτοκαταγγείλω για να ξεκινήσω να πληρώνω πρόστιμο διατηρήσεως; Τεχνική έκθεση μηχανικού χρειάζεται; Αν όχι, θα βοηθήσει καθόλου;

 

Η απόσταση από την διπλανή οικοδομή είναι μικρότερη των 3,75μ. Στο τοιχο αυτής δεν υπάρχουν μπαλκόνια ή παράθυρα. Υπάρχουν τίποτα τρύπες που να μπορώ να εκμεταλευτώ για να μειωθεί το πρόστιμο ή οτιδήποτε άλλο;

Link to comment
Share on other sites

  • Απαντήσεις 27
  • Created
  • Τελευταία απάντηση
τελικά την έβαψες την οικοδομή και ήθελες και έναν εξώστη εε ?

 

Είσαι μηχανικός ?

Δεν είμαι μηχανικός, αλλά ξέρω δύο τρία πράγματα από τις ευχάριστες προστριβές μου με την πολεοδομία. Το μπαλκόνι έγινε πριν το βάψιμο.
Link to comment
Share on other sites

Δεν είμαι μηχανικός, αλλά ξέρω δύο τρία πράγματα από τις ευχάριστες προστριβές μου με την πολεοδομία. .

 

 

:rolleyes: δηλ. τι είδους προστριβές;;;;:?:

Link to comment
Share on other sites

:rolleyes: δηλ. τι είδους προστριβές;;;;:?:

 

Πολύ μεγάλη ιστορία χρόνων, που εξελλίσεται ακόμα. Όταν τελειώσει μπορεί να γράψω ολόκληρη την εμπειρία εδώ, προς βοήθεια άλλων με παρόμοια προβλήματα. Ας μην εκτροχιάζουμε το θέμα όμως.

Link to comment
Share on other sites

Γίνεται να το αυτοκαταγγείλω για να ξεκινήσω να πληρώνω πρόστιμο διατηρήσεως; Τεχνική έκθεση μηχανικού χρειάζεται; Αν όχι, θα βοηθήσει καθόλου;

 

Βεβαίως.

 

Επίσης θα πληρώσεις κ πρόστιμο ανέγερσης εφάπαξ κ θα πρέπει να το κατεδαφίσεις ΑΜΕΣΑ με δικά σου έξοδα.

Ένας μηχανικός θα σε βοηθούσε πολύ,γιατί θα σου έβρισκε κ τις υπόλοιπες κατασκευές του κτιρίου σου κατά παράβαση της οικ.άδειας.Σου προτείνω για κάθε τί που βρίσκει να τον επιβραβεύεις με bonus,έτσι ώστε να έχει κίνητρο να γίνει πιο λεπτομερής στην αναζήτησή του.

 

Αλλά ακόμα,πιστεύω ότι είναι απαραίτητος κ ένας δικηγόρος,έτσι ώστε να ενημερώσει τους γείτονες για τις διατάξεις του Αστικού Κώδικα που τυχόν έχεις παραβιάσει.

 

Τέλος,αν δώσεις το σύνηθες ψιλοκοκό σε διάφορες υπηρεσίες,είμαι σίγουρος ότι θα καταφέρουν να σε εξυπηρετήσουν όσο καλύτερα μπορούν στην αυτοκαταστροφή σου.Οι αυτοψίες είναι δωρεάν,αλλά αν τους αμοίψεις,πιστεύω ότι θα κεντρίσεις το ενδιαφέρον τους να ψάξουν περισσότερο για σένα.

Link to comment
Share on other sites

Πρέπει να ομολογήσω οτί γέλασα :7

 

Δεν ήθελα να αναλύσω τους λόγους που θέλω να γίνει αυτό, γιατί δεν έχει καμία αξία στην τελική απάντηση. Επειδή τα offtopic και τα σατιρικά αυξάνονται όμως, να πω απλά ότι είναι καλύτερα να γίνει μια ώρα αρχύτερα και σε "ελεγχόμενο" περιβάλλον. Οι λεπτομέρειες δεν έχουν καμία αξία.

Link to comment
Share on other sites

Επειδή τα offtopic και τα σατιρικά αυξάνονται όμως, να πω απλά ότι είναι καλύτερα να γίνει μια ώρα αρχύτερα και σε "ελεγχόμενο" περιβάλλον.

 

Αυτά αυξάνονται όσο αυξάνεται η κατάχρηση της ιδιότητας των μελών του φόρουμ.

 

Για το δεύτερο σκέλος:φαίνεσαι νοήμων άνθρωπος,οπότε θα ήταν καλύτερα να απευθυνθείς σε υπεύθυνους ανθρώπους.Εδώ κάνουμε χαβαλέ συνήθως,ή συζητάμε κρίσιμα επαγγελματικά θέματα ή προβλήματα της εργασιακής καθημερινότητας οι μηχανικοί μεταξύ μας σε επίπεδο αλληλεγγύης.Τα μέλη σαν εσένα,δύσκολα θα καταφέρουν κάτι διαφορετικό.

Link to comment
Share on other sites

Guest
Αυτό το θέμα πλέον έχει κλείσει για περαιτέρω απαντήσεις.

×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.