mred-akias Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 30 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 30 , 2009 mountain biker? αυτα ειναι! ετσι ας συσπειρωθουμε. για ποια περιοχη ψαχνεις? όπου να ναι δεν έχω κανονίσει κάτι ακόμα σίγουρο έτσι και αλλιώς... άσε που πρέπει να ελέγξω το παλιό ποδηλατάκι μου.... Παρ' όλα αυτά ψήνομαι! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Billy_Huge Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 16 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 16 , 2009 Παραλία "Βοϊδοκοιλιά" Τριφυλίας. Αύριο τελειώνω εξεταστική, μεθαύριο την κάνω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mred-akias Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 16 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 16 , 2009 Αύριο τελειώνω εξεταστική, μεθαύριο την κάνω! Εγώ πάλι έχω επιστρέψει σχεδόν 2 βδομάδες τώρα χωρίς να φύγω καπάκι μετά από την εξεταστική! Όσο για βόλτες τελικά με βλέπω με το samurai μου και όχι με ποδήλατο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Directionless Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 16 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 16 , 2009 Παραλία "Βοϊδοκοιλιά" Τριφυλίας. Αύριο τελειώνω εξεταστική, μεθαύριο την κάνω! Μ' αρέσει που είπες και τριφυλλίας (είσαι ακριβής) ! Ευτυχώς που δεν είπες και Ρωμανού, κοντά στο Γλυφαδάκι ! Αυτή η παραλία είναι 5χλμ. απ' το εξοχικό μου, εσύ που είσαι ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Billy_Huge Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 16 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 16 , 2009 Ας πούμε Γαργαλιάνους! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Directionless Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 16 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 16 , 2009 Που μάραμ ; Στο Χάνι του Γρηγοράκ' πιο πάνου ; Στου Ανδρών' τη καφετέρια πιο χάμ' ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
tectonator Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 16 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 16 , 2009 Ας πούμε Γαργαλιάνους! Directionless βρήκαμε πατριώτη για τους πορόλιθους ontopic 1 εβδομάδα στο εξοχικό (Κυπαρισσία), 1 εβδομάδα Πάρο και 1 εβδομάδα με το ιστιοπλοικό τσάρκα στα Ελληνικά νησιά Link to comment Share on other sites More sharing options...
Directionless Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 16 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 16 , 2009 Καλά είσαι τεκτονέιτορ ! Όλη η Μεσσηνία μαζεύτηκε παχάμ, σιμπούρμπουλοι, συγκάρτζαλοι ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Billy_Huge Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 16 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 16 , 2009 Φτούνοι φτου πιλαλάγανε σακάτου με αρβάλα κι' αρουλιώσαντε. Τέλος το οφ τόπικ από μένα, είμαι και νέοψ.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Directionless Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 16 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 16 , 2009 Θα τονε πελεκήσουν άμα συνεχίσει, γι' αυτό τσινάει ... ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα