Μετάβαση στο περιεχόμενο

Kατά παρέκκλιση αρτιότητα


Recommended Posts

Με συμβολαιο μεταβιβαζονται 3 διαιρετα τμηματα ενος κληροτεμαχιου. 800μ - 1336 μ-800μ.

Το συμβολαιο αναφερει << τα πιο πανω διαιρετα τμηματα περιηλθαν στον αφενος συμβαλλομενο απο δωρεα απο τον πατερα του Κ. Ρ μετα απο 28/12/59 , 15/10/59/ , 18/12/59 ιδιωτικα συμφωνητικα δωρεας , που επικυρωθηκαν με τισ διαταξεις περι ανωμαλης δικαιιοπραξιας και εκδοθηκαν οι 1069/2006 ,1068/2006,1071/2006 αποφασεις του ειρηνοδικειου. Στον δε πατερα του ειχαν περιελθει απο παραχωρηση απο το Ελληνικο δημοσιο. >> Παρακατω το συμβολαιο αναφερει << στο πιο πανω τοπογραφικο διαγραμμα υπαρχει βεβαιωση του τοπογ μηχ.οτι και τα τρια διαιρετα τμηματα ειναι αρτια -οικοδομησιμα κατα παρεκκλιση >>. Βρισκοντας το τοπογραφικο η βεβαιωση αναφερει οτι αρτιο και οικοδομησιμο ειναι ενα κληροτεμαχιο 4900μ , που περιλαμβανει τα τρια τμηματα , και οχι το καθε διαρετο τμημα. Υπαρχει αντιφαση μεταξυ συμβολαιου και τοπογραφικου.

Η ερωτηση ειναι : Ο πελατης θελει να χτισει σε ενα τμημα 800μ . Το τμημα εχει προσωπο σε επαρχιακη οδο αλλα μονο 6.5 μ . Η πολεοδομια μου επιβεβαιωσε οτι δεν εναι αρτιο και οικοδομησιμο.Μπορει ο πελατης να αγορασει απο διπλανο τμημα ( του πατερα του ) προσωπο στην επαρχιακη οδο ;Υπαρχει αλλη λυση; προσπαθησα αλλα δεν μπορεσα να επισυναψω τοπογραφικο.

 

Ευχαριστω .

Link to comment
Share on other sites

Αν υπερκαλύπτει η φάτσα του πατερα του αγόρασε εμβαδόν απο μπροστά και αν είναι να χασει αρτιοτητα απο εμβαδόν ο πατέρασ του δωστου εμβαδόν απο πισω

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.