Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καταγγελία στην Πολεοδομία, σε όμορη-υπό κατασκευή/ανακαίνιση-οικοδομή για λόγους ηχορύπανσης


Recommended Posts

On 17/7/2022 at 11:11 ΜΜ, georgios_m said:

Μειώνοντας τις ώρες ανά ημέρα αυξάνουν τις συνολικές ημέρες του έργου και η ταλαιπωρία και πάλι παρατείνεται.

Το αν οι εργάτες είναι νόμιμοι δεν τους κάνει πιο θορυβώδεις.

Καλησπέρα , διαβάζοντας τα σχόλια θα πω ότι στην περίπτωση μου δεν είναι συνεργείο, δεν ξέρω εάν αυτό παίζει κάποιο ρόλο. Είναι απλοί εργάτες.  Ο συγκεκριμένος εργοδότης ''γείτονας''  είναι και όχι κάποιος μηχανικός.  

Το θέμα είναι ότι επειδή δεν έχει καλές σχέσεις με τους γείτονες  , μπορεί να τους βάζει και επίτηδες να κάνουν κομπρεσέρ μόνο και μόνο για να ενοχλεί. 

1. Υπάρχει κάποιο χρονικό όριο με τα κομπρεσέρ? Από ότι κατάλαβα όχι!  Τι μπορεί κάποιος να κάνει που έχει να κάνει με τέτοιον γείτονα ? πόσο μάλλον ο συγκεκριμένος μένει αλλού . Δεν μπορεί κάποιος να κάνει πχ σήμερα 22-7-22 4 μήνες κομπρεσέρ σε ένα σπίτι και μετά τον επόμενο χρόνο πχ 22 - 3 -23  να ξανά ξεκινάει κομπρεσέρ στο ίδιο σπίτι. 

2.Ακόμα και να απευθυνθώ κάπου για αδήλωτη εργασία , από ότι μου λένε  τίποτα δεν μπορεί να γίνει γιατί δεν λειτουργούμε Ισχύει?

Ευχαριστώ για τα σχόλια 

 

Link to comment
Share on other sites

9 ώρες πριν, George0006 said:

Το θέμα είναι ότι επειδή δεν έχει καλές σχέσεις με τους γείτονες  , μπορεί να τους βάζει και επίτηδες να κάνουν κομπρεσέρ μόνο και μόνο για να ενοχλεί. 

Δεν έχει λογική. Πολύ πιο φτηνά θα του ερχόταν αν έβαζε μουσική (από αυτή που είναι χειρότερη κι από κομπρεσέρ) στη διαπασών

Link to comment
Share on other sites

Προσωπικά με έχεις μπερδέψει γιατί αναφέρεις αρκετά αντιφατικά πράγματα. 

Πράγματι μπορεί να είναι πολύ κακός γείτονας και να έχει κάνει το σπίτι του γεφύρι της Άρτας . Έχουμε και μεις έναν τέτοιο στη γειτονιά στο πατρικό μου στον Κάλαμο Αττικής. Έχω φύγει από τον καλαμο από το 2000 (ως μόνιμη κατοικία ) και έρχομαι εδώ καλοκαίρια . Και αυτός καλοκαίρια έρχεται και 22 χρόνια φτιάχνει το σπίτι του!!! (μέσα Ιουλίου με μέσα Αυγούστου) . Καταλαβαίνεις τι τραβάμε αλλά όλα τα κάνει νόμιμα και σε ώρες κοινής ησυχίας. Οκ εγώ και τα παιδιά μου και η γυναίκα μου τον συνηθίσαμε πλέον, όπως και όλη η γειτονιά.  Στην περιπτωση σου Αν δεν κάνει κάτι παράνομα τότε δεν μπορείς να κάνεις κάτι. Αλλά είναι τόσο έντονο το πρόβλημα μάλλον πρέπει να μιλήσεις με νομικο.

Edited by Pavlos33
Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.