Μετάβαση στο περιεχόμενο

Μπασκέτες. Θεμελιωση και σχετικες διαταξεις


 
mderv

Recommended Posts

Kαλημερα. Ηθελα να ρωτήσω για το ποιο προτυπο ισχύει για την θεμελίωση μπασκετών. Ειτε ως σχέδιο έιτε ως φορτία υπολογισμού.

Ψαχνωντας στο φορουμ βρηκα αυτο απο την Γενικη Γραμματεια αθλητισμού https://www.gga.gov.gr/images/stories/ereyna_prodiagrafes/Basketball/Basketball_KAL_1.pdf. Ειναι όμως αυτό κανονιστικό πρότυπο με το οποίο ισχύει?Υπαρχουν άλλες προδιαγραφες για πιο ligth γηπεδα (πχ σχολειων)? Το σχεδιο ειναι του 1987!!!!. Στο γηπεδο του σχολειου των παιδιων μπηκαν απλα σε ενα τσιμεντακι σε εναν λακκο όσο ο κορμός / κατακορυφο μεταλλικο στοιχειο της μπασκετας!!!! και θελω να τους απαντήσω με νομικά ισχυοντα πρότυπα. Επιπλεο. Πριν μερικα χ΄ρονια με αφορμή έναν θάνατο στην Χιο νεαρου αθλητη που καταπλακώθηκε απο μπασκετα, το υπουργείο εσωτερικών  ειχε ζητήσει έλεγχο των μπασκετών σε όλους τους δήμους. Ξερει κανεις κατα τυχη με ποια αποφαση διαταχθηκαν οι δημοι σε αυτούς τους ελέγχους? Ισως μονο συνάδελφοι σε δήμους να ξέρουν να απαντήσουν σε αυτό το ερώτημα. 

Ευχαριστω

 

Link to comment
Share on other sites

Αυτό ισχύει ακόμα αφού το εφαρμόζει και η ΓΓΑ ... και γιατί να αλλάξει κιόλας?? 

Το πιο εύκολο που μπορείτε να κάνετε είναι γραπτή καταγγελία προς τον Δήμο που ανήκει το σχολείο και αίτηση στο προωτόκολλο και να ζητήσετε να ελεγχθεί η ασφάλεια και να σας κοινοποιηθεί το πόρισμα λείαν συντόμως ... Επίσης κοινοποιείτε την αίτηση σε όποιον κρίνεται αρμόδιο, μεταξύ των οποίων τη διεύθυνση του εν λόγω σχολείου και τον σύλλογο γονέων... πάντα με τρόπο που να αποδεικνύεται ότι ενημερώθηκαν!!!

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Η οποιαδήποτε αναφορά ή καταγγελία θα απευθυνθεί στην αντίστοιχη δ/νση (πρωτοβάθμια ή δευτεροβάθμια), με κοινοποίηση στον εισαγγελέα. Θα γίνει μνεία του συμβάντος της Χίου, και θα ζητείται έλεγχος όλων των σχολικών αθλητικών εγκαταστάσεων.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.