Στέφανος Ψυχογυιός Δημοσιεύτηκε October 20, 2025 at 08:16 μμ Δημοσιεύτηκε October 20, 2025 at 08:16 μμ (edited) On 10/20/2025 at 9:06 PM, Didonis said: αυτό μπορεί να νομιμοποιηθεί με βάση τις σημερινές πολεοδομικές διατάξεις?? αυτό είναι το θέμα... Ψάχνω με την παρούσα νομοθεσία τι κάνουμε με αυτό, ή αν θα χρειαστεί να πω στον ιδιοκτήτη να το καθαιρέσει. Αν καταλαβαίνω σωστά την ερώτηση. Υπόλοιπη δόμηση με βάση σδ της άδειας (με ΓΟΚ85) δεν έχω (ούτε με τους παρόντες) και οτουσιάλως έχω άλλες ΥΔ στα υπαγόμενα του κτιρίου Πλάτος στέγαστρου >Δ (Δ=4.5μ) και στέγαστρο 5μχ6μ περίπου ( ελεγχος με ΝΟΚ α17 π4 στ) Φύτευση έχω λιγότερη από τα 2/3 του 90% του υποχρεωτικού ακαλύπτου (θα χρειαζόταν γύρω στα 100τμ ακόμα φύτευση) ( ελεγχος με ΝΟΚ α17 π2α και π7/ια ) ... άρα αν δεν μου λείπει κάτι σε έλεγχο (λογικά κάτι θα λείπει) είτε καθαίρεση , είτε φύτευση απο πάνω 40εκ (δυσκολάκι), είτε καθαίρεση μη φυτεμένων επιφανειών και δημιουργία φύτευσης (και αυτό σχετικά απίθανο) Edited October 21, 2025 at 12:16 πμ by Στέφανος Ψυχογυιός
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα