Μετάβαση στο περιεχόμενο

Γελοιοποίηση εφημερίδας το "ΒΗΜΑ" της Κυριακής


GeorgeS

Recommended Posts

Οι καθ όλα "ΕΓΚΥΡΟΙ" και πάντα "ΣΟΒΑΡΟΙ" δημοσιογράφοι που καταγράφουν και μας μεταφέρουν τα "ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ" αποδεικνύουν ξανά την αξιοπιστία τους.

 

κλικ εδώ :

 

http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=321235

Link to comment
Share on other sites

  • Απαντήσεις 36
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

2-3 εφημεριδες την πατησανε ετσι, αλλα βλεπεις ηταν η απεργια τους εχτες και σημερα και δεν εγινε και παρα πολυς ντορος..

 

Κατα τα αλλα ενημερωση.. Ποσα τετοια θα γραφουνε και θα λενε εγκυροι δημοσιογραφοι απο το μυαλο τους και μας τα πουλανε για αποκλειστικοτητες και πρασιν' αλογα..

Link to comment
Share on other sites

Μόνο αυτό ? Δεν βλέπεις τις φάτσες των μεγαλοδημοσιογράφων στα δελτία ειδήσεων ? Σαν δήμιοι κάθονται. Η εξουσία που κατέχουν είναι πολύ μεγαλύτερη από ότι θα έπρεπε. Αναδεικνύουν και θάβουν θέματα (και ανθρώπους) κατά πως τους βολεύει. Ένα σύνθημα περιγράφει με σαφήνεια το ρόλο τους : Αλήτες ρουφιάνοι δημοσιογράφοι. (με εξαιρέσεις βέβαια στις οποίες σίγουρα δεν ανήκουν τα μούτρα αυτών που βλέπουμε στα δελτία ειδήσεων).

Link to comment
Share on other sites

Πάλι καλά που μένουνε στο κείμενο, δε λέτε. Μπορεί να δημοσιεύανε και φωτογραφίες-photoshop (τότε, τύφλα να'χει ο...Μπερλουσκόνι).

Link to comment
Share on other sites

GeorgeS, δε μπορεις να εχεις απαιτησεις απο τους δημοσιογραφους. Η πλεοψηφια αυτης της καστας αποτελειται απο αμορφωτους και τυχοδιωκτες.

Και για να μην τους αδικησω ολους υπαρχουν και οι "μορφωμενοι" που μαθανε κωδικες δεοντολογιας και ηθικης διπλα στην κ. Παναγιωταρεα.

Link to comment
Share on other sites

Παναγιωταρέα !!!

Κάτι μου θυμίζει αυτή, κάποιος είχε γράψει ένα άρθρο για την ποιότητα της δουλειάς της και για τις θέσεις που κατέχει.

Μήπως ήταν αστείο και δεν το κατάλαβα ????

Link to comment
Share on other sites

Με εξαίρεση ορισμένα φωτεινά παραδείγματα (Κούλογλου, Αυγερόπουλος κλπ και μερικούς αφανείς) η συντριπτική πλειοψηφία των high class δημοσιογράφων είναι όπως τους περιγράφει ο Barracuda και ακόμα χειρότεροι. Το πραγματικά τραγικό της υπόθεσης είναι ότι αυτά τα άτομα μπορούν να διαμορφώσουν την κοινή γνώμη, να επηρεάσουν την πολιτική και κοινωνική ζωή του τόπου, να καταστρέψουν ανθρώπους, να καθορίσουν εξελίξεις. Η γελοιοποίηση του ΒΗΜΑτος αποκαλύφθηκε τυχαία. Πόσα άλλα έχουν περάσει έτσι άραγε ?

Link to comment
Share on other sites

Συνάδελφοι, για κανένα δημοσιογράφο μην βάζετε το χέρι σας στην φωτιά ότι είναι φωτεινό παράδειγμα. Και αναφέρομαι σε όλα τα πρόσωπα που αναφέρθηκαν σε προηγούμενες δημ/σεις παραπάνω.

Link to comment
Share on other sites

Παραδοχή της γκάφας από το διευθυντή του Βήματος Σ. Ψυχάρη:

http://www.tovima.gr/default.asp?pid=2&ct=6&artId=274944&dt=24/06/2009

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.