Μετάβαση στο περιεχόμενο

Πρόβλημα με την κατανομή χιλιοστών ανελκυστήρα .


Recommended Posts

  • 1 month later...

Χιλιοστά ανελκυστήρα συνέχεια και όχι μόνο .

 Γεια και πάλι από εμένα . Σε συνέχεια του θέματος με τα χιλιοστά του ανελκυστήρα ενημέρωσα τους συνιδιοκτήτες  για το θέμα . Στον  πρώτο όροφο   ζημιώνονται επίσης, δηλ εκτός από ένα διαμέρισμα του πέμπτου που είναι  πεντάρι  και έχει 112 χιλιοστά ανελκυστήρα δεύτερο έρχεται το ισόγειο με 73 χιλιοστά και τρίτο διαμέρισμα πρώτου ορόφου με 54  χιλιοστά  . Όλα τα υπόλοιπα διαμερίσματα έχουν από   έως 43 χιλιοστά  . Μάλιστα το διαμέρισμα της διαχειρίστριας που είναι κάπου 85 τμ στον τρίτο όροφο μεγαλύτερο δηλ από το δικό μας που είναι 80 τμ   έχει 43 χιλιοστά .  Στο ισόγειο στης 10.000 ευρώ δαπάνη για αλλαγή ανελκυστήρα χρεώνουν βάσει χιλιοστών  ανελκυστήρα 730 ευρώ και δεύτερο έρχεται  το διαμέρισμα στον πρώτο με χρέωση 530 ευρώ . Όλοι τα άλλα διαμερίσματα φτάνουν έως 420 ευρώ το ανώτερο . 

Έμαθα επίσης ότι  λείπουν  κάπου 160 χιλιοστά από τα 1000 που θα έπρεπε να είναι το σύνολο του κτιρίου. Επίσης το δώμα είναι διαμέρισμα αλλά δεν έχει καθόλου χιλιοστά ανελκυστήρα .  Σε συζήτηση με την διαχειρίστρια οι οποία είναι και συνιδιοκτήτρια μου είπε λόγω του ότι λείπουν χιλιοστά από το σύνολο υπάρχει νομικό κόλλημα και ότι πρέπει να αλλάξει το καταστατικό κάποια στιγμή αλλά τώρα ας μείνει όπως έχει να υλοποιηθεί το έργο πρώτα και στο μέλλον βλέπουμε  . Πρότεινα να ξεχάσουμε ότι έχει γίνει  να γίνει δίκαια κατανομή  χιλιοστών πρώτα και κοινοχρήστων με αλλαγή καταστατικού αλλά δεν ξέρω αν αυτό θα υλοποιηθεί . Το ζήτημα είναι αν μπορώ να κινηθώ νομικά σε  περίπτωση αρνήσεως αλλαγής καταστατικού διότι 40 χρόνια πληρώνουμε κοινόχρηστα  ανελκυστήρα τα περισσότερα ενώ δεν υπάρχει βατό δώμα ,αλλά και να υπήρχε πάλι δεν δικαιολογούνται  σε καμία περίπτωση τα 73 χιλιοστά .    Και δεύτερον καλούμαστε να πληρώσουμε για αλλαγή ανελκυστήρα επίσης τα περισσότερα . Ενημέρωσα βεβαίως ότι είμαστε πρόθυμοι να πληρώσουμε αλλά με βάσει το εμβαδόν και όχι βάσει χιλιοστών αλλά δεν βλέπω προθυμία . Στης 21 -1-23 έχουν συνέλευση . Αν μπορεί να βοηθήσει κάποιος θα το εκτιμούσα .Ευχαριστώ .      

 

έγινε διόρθωση μεγέθους γραμματοσειράς κειμένου.

Pavlos 33

Edited by Pavlos33
Link to comment
Share on other sites

Διόρθωσε γραμματοσειρά γιατί στο κινητό φαίνεται κατεβατό με μεγάλα γράμματα ( αδύνατο να διαβαστεί)

Link to comment
Share on other sites

Guest
Αυτό το θέμα πλέον έχει κλείσει για περαιτέρω απαντήσεις.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.