Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ο ημιυπαίθριος χώρος δεν ενοποιεί κτήρια ?


Recommended Posts

Ενημερώθηκα προσφάτως ότι υπάρχει απόφαση Δικαστηρίου (μάλλον Διοικητικού Εφετείου) σύμφωνα με την οποία ο ημ/θριος χώρος δεν θεωρείται ότι ενοποιεί δύο κτίρια.

 

Μήπως γνωρίζει κανείς σχετικά και κυρίως τον αριθμό της απόφασης αυτής ?

Link to comment
Share on other sites

Τιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!!!!!! Για πές για πές και έχω περίπτωση δύο κτιρίων εκτός οικισμού και σκεφτόμουν να τα ενοποιήσω με Η/Χ. Δηλαδή δόμηση 200 και σκεφτόμουν να ενοποιήσω τα κτίρια προκειμένου να φτιάξω "ένα" με δυο ημιυπαίθριους στην μέση και αριστερά και δεξιά δύο σπίτια των 100μμμμμμμ!!!!!!!!!!!!! ########

Link to comment
Share on other sites

προφανως η αποφαση (αν υπαρχει) αφορα σε περιπτωσεις εκτος σχεδιου οπου 'ενοποιουν' δυο κτιρια ειτε με Η/Υ είτε με πέργολες(το εχω δει κι αυτο) με απωτερο σκοπο να μπορει να γινει συσταση οριζοντιας ιδιοκτησιας.

Link to comment
Share on other sites

Το οποίο, ενοποίηση με ημιυπαίθριους ή και με πέργκολες των 12μ μήκους, έχει γίνει κατά κόρον στον παρελθόν και στη Θεσσαλονίκη και στη Χαλκιδική σε εκτός σχεδίου.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.