Μετάβαση στο περιεχόμενο

Έργων υποδομής


Recommended Posts

παιδια καλησπερα ειμαι αποφοιτος του τμηματος πιλιτικων εργων υποδομης τει πατρων...ο πατερας μου εχει τεχνικη εταιρεια και εγω ασχολουμαι με τα μηχανηματα(φορτηγα-τσαπες κτλ) βλεπω λοιπον οτι οι σπουδες μου πανε στο βροντο....θελω να μαθω τοπογραφικα οργανα gps κτλ...θελω καποιες συμβουλες ειναι δυσκολο..(εχω λιγες γνωσεις σε αυτο το αντικειμενο) μονο απο τη σχολη...τι προτεινετε

 

η ηλικια μου ειναι 25 ετων...

Link to comment
Share on other sites

και το edit κάτω δεξιά.

 

Εν πάσει περιπτώσει μιας και είσαι χανιά ίσως να θες να δεις αν έχουν σχετικά μαθήματα στο τμήμα φυσικών πόρων στο ΑΤΕΙ Κρήτης, παράρτημα Χανίων (το τμήμα ηλεκτρονικής δεν νομίζω να έχει σχέση). Αν πάλι δεν σε καλύπτει ή δεν μπορείς να διαθέσεις τον χρόνο, θα σε παροτρύνω να κοιτάξεις για σεμινάρια.

 

Πραγματικά, για πιστοποιημένη γνώση δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο.Αν όμως απλά θες να μάθεις και όχι να πάρεις και ένα χαρτί μαζί, μπορείς μέσω του γραφείου του πατέρα σου να βρεις ίσως έναν τοπογράφο να σου πει 5 πράγματα αν έχει την καλή διάθεση.

 

Περισότερες ιδέες και λύσεις από συναδέλφους καθώς δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο.

 

btw καλημέρες και καλώς ήρθες. Συμπλήρωσε όμως την ειδικότητά σου στο προφίλ, δεν είναι τπτ.

Link to comment
Share on other sites

φιλε μου κοιταξε καλη ιδεα αλλα δεν εχω το κουραγια για κατατακτηριες διαβασματα κτλ...Εγω θελω να βρω μια τεχνικη εταιρεια εκτος χανιων να δουλεψω μια καλη 5ετια για να ψηθω στο επαγγελμα και μετα να επιστεψω στη δικια μου επιχειρηση...το θεμα ειναι οτι φοβαμαι λιγο να ξεφυγω γιατι αν παω σε μια αλλη εταιρει και με εχουν για να ψυνω τον καφε των αλλων μηχανικων παλι θα ειμαι ασχετος οποτε παλι στραφη παω.......

Link to comment
Share on other sites

πιο πολλά λεφτά θα βγάλεις στην δικιά σου δουλειά τέλος.

Α, και για να μάθεις τοπογραφικά όργανα δεν είναι και τίποτα το σπουδαίο. Ανάτρεξε στις σημειώσεις σου να μάθεις πρώτα την θεωρία και μετά η χρήση του οργάνου είναι απλή

Link to comment
Share on other sites

Εκμεταλλευσου το οτι εχει μηχανηματα ο πατερας σου και σε τρια χρονια απο την κτιση του πτυχιου σου θα μπορεις να περνεις δημοσια εργα στο ονομα σου.

 

Οσο για τα τοπογραφικα οργανα, κι εγω στην ιδια σχολη ημουνα στην πατρα και μαθαμε πανω σε παλια οργανα που δεν εχουν σχεση με τα καινουργια ηλεκτρονικα.

Μην ανυσηχεις η εταιρια που θα σου πουλησει το οργανο θα σε εκπαιδευσει και πανω σε αυτο.

Το θεμα ειναι να μαθεις τους νομους που διεπουν καθε γεωτεμαχιο και τη συνταξη του σχεδιου, κατι που μπορει να σε βοηθησει και καποιος τοπογραφος της πολης σου.

Link to comment
Share on other sites

koulosb παντως εχεις δικαιο σε εκπαιδευει η εταιρεια αλλα ξερεις δεν μαθαμε και πολλα στην πατρα με καθηγηυη τον ΤΣΙΠ..............καταλαβες ε?δεν ξερω ομως τι ακριβως θα με βοηθουσε να αγορασω για να κανω μια νεα αρχη

Link to comment
Share on other sites

δεν ξερω ομως τι ακριβως θα με βοηθουσε να αγορασω για να κανω μια νεα αρχη

 

 

Δημιούργησε ένα θέμα στην κατηγορία "εξοπλισμός". Νομίζω μάλιστα ότι το πιο σωστό είναι στην υποκατηγορία "τοπογραφικός εξοπλισμός" καθώς εκεί θα το προσέξουν και οι γνώστες επ΄αυτών των πραγμάτων συνάδελφοι τοπογράφοι.;)

Link to comment
Share on other sites

καλά ο θέμης στον κόσμο του είναι, αλλα τόσα όργανα έχει το ΤΕΙ εκεί δεν ασχολείθηκες καθόλού? Πολύ ευχαρίστως να σου δείξω κάποια πράγματα στο όργανο πάνω και τον τρόπο δουλιας για τα τοπογραφικά αλλά το δύσκολο δεν είναι το όργανο αλλά το μετά αυτό δεν μπορεί να στο μάθει κανείς πρέπει μόνος σου να ασχολειθης .

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.