Μετάβαση στο περιεχόμενο

Θεμέλιο σε μεταλλικό υπόστεγο χωρίς υποστυλώματα στα άκρα


 

Recommended Posts

Καλησπέρα, 

έχω περίπτωση μεταλλικού υποστέγου διαστάσεων 6.90 x 4.50m. Το στέγαστρο είναι πρόβολος όπως φαίνεται στην πιο κάτω εικόνα. Έχω περιορισμό να βρίσκεται σε επαφή με το πλάγιο όριο του οικοπέδου. Η απορία μου είναι στα θεμέλια. Να φανταστώ πως από τη στιγμή που το στέγαστρο είναι πρόβολος πρέπει να προσέξω ιδιαίτερα το θεμέλιο μου για ανατροπή. Είναι λογικό που το πρόγραμμα μου βγάζει διάσταση υποστυλώματος τουλάχιστον 2000x2000(mm)?

 

image.thumb.png.8931e58282cc650fc099d84a55f04c8e.png

Link to comment
Share on other sites

Καλημέρα, σχετικά με το Instant έχουν αναφερθεί κατά το παρελθόν προβλήματα με το υποπρόγραμμα της θεμελίωσης. Επειδή και εγώ αν και έχω το πρόγραμμα, το έχω παροπλισμένο εδώ και χρόνια, δεν γνωρίζω αν σήμερα έχει βελτιωθεί. Επίσης βάσει ΝΟΚ, απαγορεύονται τα στέγαστρα σε επαφή με το όριο, αυτό στο λέω γιατί τελικά αυτό μπορεί να αναιρέσει την απαίτηση για τόσο μεγάλα μήκη προβόλων.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Καλημέρα, ευχαριστώ για την απάντηση. Το στέγαστρο θα καταχωρηθεί με συμβολαιογραφική πράξη σαν χώρος στάθμευσης. Στην άδεια θα το αναφέρω σαν ενιαίο χώρο στάθμευσης της περίπτωσης ιγ της παρ.6 του άρθρου 11

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.