Μετάβαση στο περιεχόμενο

Αρτιότητα και οιδομησιμότητα εκτός σχεδίου οικοπέδου


Recommended Posts

Καλημέρα. Θα ήθελα την βοήθεια σας.

Θα ήθελα να ρωτήσω εάν οικόπεδο εκτός σχεδίου συνολικού εμβαδού 4717τμ στον Κορωπί Δήμο Κρωπίας, με πρόσωπο 26 μέτρα σε δημοτική οδό είναι άρτιο και οικοδομήσιμο. Το οικόπεδο αγοράστηκε το 1999 και προέκυψε από συνένωση 2 οικοπέδων 3128τμ και 1589τμ αντίστοιχα ενώ δεν είναι δασικό και ανήκει στην Β2 ΖΟΕ που εάν δεν κάνω λάθος χτίζει μέχρι 100τμ.

Ευχαριστώ

Link to comment
Share on other sites

Σου συνιστώ έντονα προ αγοράς ακόμα και προ οποιασδήποτε προκαταβολής να έχεις πρόσφατο τοπογραφικό διάγραμμα με σφραγίδα ΥΔΟΜ ότι είναι άρτιο και οικοδομήσιμο και τους όρους δόμησης του.

Έχει προκύψει πανελλαδικά εδώ και ένα χρόνο περίπου με απόφαση στου ΣτΕ ένα τεράστιο ζήτημα για όλα τα γήπεδα εκτός σχεδίου με ένα από τα βασικά ζητήματα κατά πόσο ο δρόμος που έχουν πρόσωπο είναι έγκυρα δημόσιος ή δημοτικός κλπ.….. όπως και ζητήματα έτους δημιουργίας του γηπέδου κλπ

Οπότε ή απαιτείς από τον ιδιοκτήτη να σου προσκομίσει το σχετικό πρόσφατο Τοπογραφικό που σου ανέφερα ή αναθέτεις σε Τεχνικό Γραφείο με εμπειρία στα Τοπογραφικά να το φροντίσει.

Η διαδικασία πέραν του κόστος έχει και το ενδεχόμενο να καθυστερήσει διότι και οι ΥΔΟΜ αργούν αρκετά.

Αν όχι το παίζεις κορώνα γράμματα …..

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.