Μετάβαση στο περιεχόμενο

Εντος οικισμου εκτος σχεδιου στις Κυκλαδες


Recommended Posts

Καλημερα και ευχαριστω το φορουμ για την φιλοξενια.

Υπάρχει στην Πάρο ενα οικόπεδο 2 στρέμματα το οποιο ειναι εντος οικισμου αλλα εκτος σχεδιου. Μεχρι τωρα το οικοπεδο αυτο απλα το εσκαβαν συγγενικα μου μελοι, και φυτευαν ντοματες,σταφυλια κτλ. Δεν εχει καποιο κτίσμα μέσα. Ξέρετε αν δικαιουμαι να χτίσω έστω και λίγα τετραγωνικά? Δυστυχως δεν ειμαι στο νησί, μένω εξωτερικό. Έχω επικοινωνήσει με μηχανικό να παει να ρίξει μια ματιά όταν μπορέσει, αλλά θέλω να έχω μια εικόνα αν μπορεί να χτιστεί κάτι εκεί.

Link to comment
Share on other sites

Επίσης να αναφέρω οτι στο χωριό που βρίσκεται το οικόπεδο είναι κατω απο 2000 κάτοικοι (επειδη βλεπω αναφερετε και σε αλλα ποστ).

Link to comment
Share on other sites

Just now, ppanag said:

Πιθανόν να χτίζει, αλλά αυτό απαιτεί μελέτη για να απαντηθεί 

Ευχαριστω για την απάντηση. Έχω στειλει εναν μηχανικο και περιμενω να παει να το δει για να μας πει τι και πως. Απλα έιπα να ρωτήσω γιατι ο πατέρας μου επιμένει οτι εκτός σχεδίου θέλεις 4 στρ. για να χτίσεις ενώ φίλος μου είπε οτι αφου είμαι εντός οικισμού μπορώ.

Link to comment
Share on other sites

Αν είστε εντός οικισμού δεν σας ενδιαφέρει τι κάνουν τα εκτός σχεδίου. Σας ενδιαφέρει όμως να έχετε πρόσωπο σε δημοτική οδό.

  • Thanks 1
Link to comment
Share on other sites

" ......... ενα οικόπεδο 2 στρέμματα το οποιο ειναι εντος οικισμου αλλα εκτος σχεδιου"

Δεν μπορεί ένα γεωτεμάχιο να είναι εντός οικισμού αλλά εκτός σχεδίου. Μπορεί όμως να είναι εντός ενός οικισμού, κάτω των 2000 κατοίκων, ο οποίος στερείται Ρυμοτομικού σχεδίου.  και αυτό είναι ΕΝΤΟΣ.

Εγώ αυτό, από την Θεσσαλονίκη, ΔΕΝ μπορώ να το απαντήσω. Θα περιμένεις να πάρεις απάντηση από τον ντόπιο συνάδελφο που δουλεύει και ξέρει την περιοχή.

Edited by nbr
  • Thanks 1
  • Upvote 2
Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.