Μετάβαση στο περιεχόμενο

Εξάρτημα...


mc00324

Recommended Posts

  • Απαντήσεις 24
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

μέγεθος? δεν υπάρχει κλίμακα στην φώτο που παραθέτεις, δεν ξέρουμε καν αν έχει μέγεθος βίδας, κυλίνδρου αυτοκινήτου ή σωλήνα διαμέτρου 2 εκατοστών. Νταξ φαίνεται λίγο η βιδούλα για allen (αλήθεια πως λέγεται κανονικά?) αλλά και πάλι για δώσε κάποια στοιχεία.

 

Μιας που είπα κύλινδρο, οι γραμμές στο πλάι μοιάζουν να εξυπηρετούν κάποια κυκλοφορία λαδιού...αναπτύσεται τριβή στην εξωτερική πλευρά του εξαρτήματος?

Link to comment
Share on other sites

Ποιο ποταμι να το παρει? Δεν ξερω τι ειναι... δυστηχώς η φωτογραφία δεν εχει κλιμακα, αλλα υποθετω πως ειναι μεγεθους 10-15cm. Ελαβα την φωτογραφια συνημμενη σε e-mail ενος φιλου μηχανικου και με ρωταει τι πιστευω πως ειναι το εξαρτημα αυτο! Δυστηχως μονο καποιος που εχει δει κατι παρομοιο μπορει να πει επακριβως. Ισως βοηθησει η παρατηρηση του mred-akias σχετικα με τις γραμμες και πιθανη κυκλοφορια λαδιου. Θα ρωτησω για καποιες περαιτερω πληροφοριες...

Link to comment
Share on other sites

Οι γραμμές αφενός δεν έχουν συνέχεια αφετέρου δεν έχουν βάθος. Επομένως, δεν μπορεί να κυκλοφορεί υγρό σ'αυτές. Το πιθανότερο είναι να είναι σχέδιο του κατασκευαστή.

 

Την πρώτη στιγμή που το είδα το μυαλό μου πήγε στο μικρού μεγέθους coil που υπάρχει στη γραμμή τροφοδοσίας ρεύματος ορισμένων τροφοδοτικών αλλά οι βίδες (με κεφάλι allen) που δένουν τα δύο μισά μου δεν ταιριάζουν με κάτι τέτοιο.

 

Είναι δυνατόν να σπάζουμε τα κεφάλια μας γι' αυτό, με αυτή τη ζέστη?

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.